Nanoil για μαλλιά – ένα αστέρι ανάμεσα σε έλαια

Δημοσιεύτηκε στο Τάσεις Ομορφιάς Από Stylist

Nanoil - ιδανικού καλλυντικούΤο φυσικό λάδι και τα λιπαντικά μαλλιών είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να θρέψετε, να επιδιορθώσετε και να ομορφύνετε αμέσως τα μαλλιά σας. Δεν είναι περίεργο ότι η βιομηχανία καλλυντικών αφθονεί στα έλαια για τα μαλλιά. Δυστυχώς, η αναζήτηση ενός του ιδανικού καταλήγει σε αποτυχία. Είναι επειδή τα λάδια για τα μαλλιά μπορούν να γεμιστούν με σιλικόνες, parabens και μια σειρά από ουσίες που βλάπτουν τα μαλλιά σας. Υπάρχει ένα προϊόν που ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα τα άλλα έλαια μαλλιών. Κερδίζει τον θαυμασμό και την εκτίμηση πολλών γυναικών.

Το λάδι για τα μαλλιά Nanoil είναι κομψό και αποκλειστικό. Ποτέ δεν θα βλάψει τα μαλλιά σου καθώς είναι απαλλαγμένο από parabens, σιλικόνες και άλλες comedogenic ουσίες. Το προϊόν είναι πλούσιο σε πολύτιμα έλαια που έχουν επιλεγεί τέλεια και συνθέτουν για να ταιριάζουν με τα τρία είδη πόρωσης μαλλιών.

Το λάδι μαλλιών Nanoil έχει γίνει με προσοχή στη λεπτομέρεια. Έρχεται σε 3 εκδόσεις. Κάθε μία από αυτές έχει λίγο διαφορετική σύνθεση και εξυπηρετεί διαφορετικό τύπο τρίχας. Η μάρκα Nanoil γνωρίζει ότι κάθε τύπος μαλλιών χρειάζεται διαφορετικές ουσίες που παρέχουν πλήρη φροντίδα. Το Nanoil διατίθεται σε τρεις παραλλαγές, επομένως ικανοποιεί τις συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών.

 • Το Nanoil για μαλλιά χαμηλής πόρωσης θα σας βοηθήσει εάν τα μαλλιά σας είναι παχιά, ισχυρά, βαριά, στερούνται όγκου, συχνά λιπαρά και είναι πολύ δύσκολο να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας.
 • Το Nanoil για μαλλιά μέσης πόρωσης θα σας βοηθήσει αν τα μαλλιά σας καταστραφούν και είναι πιο δύσκολα στο styling. Αυτός ο τύπος μαλλιών είναι λεπτός, φριζαρισμένος, στατικός ενώ οι άκρες των μαλλιών – είναι ξηρές και σπασμένες. Η κατάσταση των μαλλιών σας εξασθενεί από τις ρίζες (βολβοί μαλλιών) και παρατηρείτε τριχόπτωση.
 • Το Nanoil για μαλλιά υψηλής πόρωσης θα σας βοηθήσει αν τα μαλλιά σας είναι πολύ κατεστραμμένα και αφυδατωμένα. Έχασαν τη λάμψη, τη ζωτικότητα και την αναπήδηση. Γίνονται εύθραυστα. Τα μαλλιά χάνουν γρήγορα νερό και ενυδάτωση, γι’ αυτό είναι δύσκολο να διατηρηθεί η ισορροπία τους με τα λιπίδια. Φαίνεται αναισθητικό, ειδικά όταν οι άκρες των μαλλιών είναι ξηρές και σπάνε.

Τα συστατικά της κάθε μιας από τις τρεις εκδόσεις Nanoil έχουν επιλεγεί για την πλήρη θρέψη και την αποκατάσταση των τριχών, καθώς και για την παροχή ουσιών που κρατούν τα μαλλιά υγιή και όμορφα. Κάθε έκδοση αποτελείται από διαφορετικά φυσικά έλαια (ανάλογα με την πόρωση των μαλλιών) και κάποια πρόσθετη ξεχωριστή ουσία που ενισχύει τη δράση του προϊόντος (π.χ. πανθενόλη, κερατίνη, λανολίνη, μετάξι, φίλτρο UV).

Η μάρκα Nanoil γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καθολικό προϊόν που να φροντίζει κάθε τύπο τρίζας. Χρόνια έρευνας σχετικά με τη δομή των μαλλιών και την πόρωση έδειηαν ότι καθένας από τρεις τύπους μαλλιών έχει διαφορετικές ανάγκες και πρέπει να εφοδιάζεται με διαφορετικά θρεπτικά συστατικά. Η ακατάλληλη περιποίηση μαλλιών δεν βοηθάει τα μαλλιά σας. Για να χειροτερεύσει τα πράγματα, θα αποδυναμώσει την κατάσταση και την εμφάνιση της κόμμωσης. Γι’ αυτό, οι 3 εκδόσεις του Nanoil είναι μια τέτοια επαναστατική λύση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καθορίσετε τον τύπο των μαλλιών σας, να ανακαλύψετε την πόρωση τους και… να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Nanoil. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους.

Το Nanoil δεν είναι μόνο μια θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής. Παρέχει φροντίδα πλήρους μεγέθους. Χάρη στο λάδι μαλλιών Nanoil, θα απαλλαγείτε από τη μάσκα μαλλιών, υγρό styling, προστατευτικό θερμότητας, λοσιόν εξομάλυνσης, σπρέι που ενισχύει τη λάμψη και ορό για τα κατεστραμμένα άκρα μαλλιών. Το Nanoil πρόκειται να αντικαταστήσει όλα αυτά τα καλλυντικά. Μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής και στις τρίχες (ως θεραπεία που ξεπλένεται), σε σταγνά ή νωπά μαλλιά (ως θεραπεία που κάθεται στα μαλλιά). Χρησιμοποιήστε το με τον τρόπο που θέλετε, όταν θέλετε και ακόμα και όπου θέλετε – το λάδι μαλλιών Nanoil προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ…

… τα φυσικά έλαια είναι η συμπυκνωμένη δύναμη των φυσικών συστατικών προετοιμασίας που πιέζονται από τους σπόρους των πιο πολύτιμων φυτών που βρίσκονται σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου. Τα έλαια είναι η πηγή φλαβονοειδών, ανόργανων συστατικών, βιταμινών και καλών λιπαρών οξέων. Οι αδιαμφισβήτητοι νικητές όταν πρόκειται για τη φροντίδα και την επιδιόρθωση των μαλλιών.

… η πόρωση μαλλιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια που καθορίζουν την κατάσταση των μαλλιών σας, τις ανάγκες και τον κατάλληλο τρόπο θρέψης. Η πόρωση των μαλλιών ορίζει το μέγεθος των κενών στο στρώμα της επιδερμίδας. Υπάρχουν 3 τύποι πορώδους: χαμηλός, μεσαίος και υψηλός. Όσο υψηλότερη είναι ο πόρωση, τόσο πιο πολύ καταστρέφεται η τρίχα.

… το λάδι μαλλιών είναι μια θεραπεία που περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός φυσικού ελαίου ή σωστά επιλεγμένου μείγματος ελαίων στα μαλλιά ή (κατά προτίμηση) στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Τα λάδια πρέπει να ταιριάζουν με το πορώδες των μαλλιών σας έτσι ώστε τα σωματίδια τους να χωρούν μεταξύ των τριχών των μαλλιών.

19 σχόλια “Nanoil για μαλλιά – ένα αστέρι ανάμεσα σε έλαια”

 1. Ντάνα

  χρησιμοποιώ λινέλαιο εδώ και μήνες και μπορώ να δω ότι τα μαλλιά μου το συνηθίζουν και θέλουν αλλαγή και πρέπει να ψάξω για κάτι νέο 🙂

  Απάντηση
 2. Γκρέτα

  το πορώδες των μαλλιών σου έχει μειωθεί, έχω περάσει κάτι παρόμοιο: χρησιμοποιούσα το nanoil για υψηλό πορώδες γιατί τα μαλλιά μου ήταν πολύ ξηρά και μετά από μερικούς μήνες η κατάστασή τους βελτιώθηκε και έπρεπε να πάρω αυτό για μεσαίο πορώδες! Τώρα τα μαλλιά μου είναι πιο δυνατά και παχιά

  Απάντηση
 3. Μάγια

  μ αρέσει η αίσθηση των μαλλιών μου μετά την εφαρμογή του ελάιου!

  Απάντηση
 4. Άλεξ

  αν δεν είχα βρει αυτό το λάδι, τα μαλλιά μου θα ήταν σαν άχυρα 🙂

  Απάντηση
 5. Καρολίνα

  είναι τέλειο που υπάρχουν έλαια σχεδιασμένα για διάφορους τύπους μαλλιών, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να βοηθήσουν

  Απάντηση
 6. SkyFall

  Σύμφωνα με αυτό το τεστ, τα μαλλιά μου είναι υψηλού πορώδους αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν ήταν πάντα έτσι. Χάλασαν λόγω βαφής και ισιώματος. Παρόλο που χρησιμοποιώ μάσκες είναι ακόμα θαμπά και ξηρά

  Απάντηση
 7. Τζούλια

  κατάφερα να δυναμώσω τα μαλλιά μου και να βελτιώσω την κατάστασή τους με αυτό το λάδι και για αυτό μπορώ να το συστήσω

  Απάντηση
 8. Μάρθα

  Πολύ καλό άρθρο, δεν το ήξερα αυτό το λάδι

  Απάντηση
 9. Firebird

  ο κομμωτής μου μίλησε για αυτό και το χρησιμοποιώ εδώ και λίγους μήνες. Είναι φανταστικό για μένα και πιστέψτεμε, έχω χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα αλλά αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο

  Απάντηση
 10. Λίζα9

  είναι ακριβό 🙁

  Απάντηση
 11. LucyLu

  η τιμή δεν είναι και τόσο κακή για τέτοιο καλλυντικό, μερικά από τα έλαια που είναι στο nanoil δεν είναι εύκολα στην παραγωγή και έτσι και η τιμή. Οι αλυσίδες καταστημάτων είναι γεμάτες φθηνά προϊόντα που δεν έχουν κάν φυσικά έλαια. Θα πρέπει να πληρώσεις λίγο παραπάνω για ένα ποιοτικό προϊόν

  Απάντηση
 12. Τζίνα

  πήρα δύο μπουκάλια μαζί με την αδερφή μου και ήταν πιο φθηνό

  Απάντηση
 13. ciara-blog

  το χαμηλού πορώδους με βοήθησε πολύ! Τα μαλλιά μου ήταν θαμπά και μερικές φορές έπρεπε να τα πλύνω και δύο φορές γιατί γίνονταν λιπαρά

  Απάντηση
 14. Ελένη

  το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο θεαματικό, ίσως δεν το χρησιμοποιώ για αρκετό καιρό αλλά δεν με τρέλανε τις πρώτες φορές 😉

  Απάντηση
 15. Αγνή

  πρέπει να δοκιμάσω ένα λαδί μαλλιών επιτέλους γιατί διαβάζω συνεχώς καλές κριτικές

  Απάντηση
 16. Τζέσι

  τα φυσικά έλαια είναι τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης

  Απάντηση
 17. ciara-blog

  αν επιλέξεις το σωστό λάδι για τα μαλλιά σου μπορεί να κάνει και θαύματα

  Απάντηση
 18. Φανή

  ίσως διάλεξα λάθος λάδι (λάδι καρύδας) ή έκανα κάτι λάθος, δεν έχω ιδέα γιατί τα μαλλιά μου είναι τόσο κακά μετά τη χρήση

  Απάντηση
 19. ciara-blog

  πρέπει να δοκιμάσεις διάφορα έλαια και διάφορες μεθόδους μέχρι να μάθεις ποια είναι τα πιο κατάλληλα για σένα

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *