Κατάταξη των Καλύτερων Μασκαρών Που Εξασφαλίζουν τα Αποτελέσματα των Ονείρων σας! Ανακαλύψτε Ποιο Προϊόν Πρέπει Να Προσθέσετε Στην Συλλογή Σας!

Δημοσιεύτηκε στο Makeup, Τάσεις Ομορφιάς Από Stylist

Οι μάσκαρες υποτίθεται ότι σας επιτρέπουν να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Οι γυναίκες εναποθέτουν πολλές ελπίδες σε αυτό το προϊόν, αλλά πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι μια ακόμη απογοήτευση. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτή την κατάταξη με τις καλύτερες μάσκαρες που εξασφαλίζουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Πώς δημιουργήθηκε η κατάταξη με τις καλύτερες μάσκαρες;

Η κατάταξη με τις μάσκαρες δημιουργήθηκε για να προσφέρει την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: ποια μάσκαρα είναι η καλύτερη; Ο στόχος είναι να παρουσιάσουμε μάσκαρες που πραγματικά λειτουργούν και μπορούν να αλλάξουν εντελώς την προσέγγισή σας στο καθημερινό μακιγιάζ των ματιών.

Κατά τη δημιουργία αυτής της κατάταξης, εξετάσαμε διάφορους παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα και την απόδοση μιας μάσκαρας. Αυτοί οι παράγοντες περιελάμβαναν, για παράδειγμα, τα εξής:

  • την ανθεκτικότητα του προϊόντος – αν αρχίζει να ξεφλουδίζει ή να μουτζουρώνει,
  • την ποιότητα – από την άποψη συνοχής και ταχύτητας στεγνώματος,
  • το βουρτσάκι – αν έχει το κατάλληλο σχήμα και διευκολύνει την εφαρμογή της μάσκαρας

Όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά είναι σημαντικά για τις περισσότερες γυναίκες που αναζητούν την τέλεια μάσκαρα.

TOP 5 μάσκαρες στις οποίες μπορείτε να επενδύσετε!

Η ιδανική μάσκαρα μπορεί να είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα. Όλα εξαρτώνται από τον τύπο των βλεφαρίδων καθώς και από τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να εντοπίσουμε την απόλυτη νικήτρια καθώς και τις μάσκαρα που, παρά τις μικρές ατέλειες, αξίζουν αναγνώριση.

1. Nanolash Mascara

Η μάσκαρα Nanolash είναι η αδιαμφισβήτητη νικήτρια αυτής της κατάταξης. Αυτή η μάσκαρα έχει μια πρωτοφανή φήμη μεταξύ των γυναικών. Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι αυτή η μάσκαρα διατίθεται σε δύο εκδόσεις:

Αυτό, με τη σειρά του, εξασφαλίζει ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να προσαρμόσουν τη μάσκαρα στις προτιμήσεις τους. Και τα δύο προϊόντα είναι εξοπλισμένα με διαφορετικά, τέλεια διαμορφωμένα βουρτσάκια τα οποία είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη. Αυτό καθιστά δυνατή την προσέγγιση ακόμη και των κοντών και προβληματικών βλεφαρίδων στις γωνίες των ματιών.

Η μάσκαρα Nanolash διαθέτει επίσης εξαιρετική ανθεκτικότητα. Οι χρήστες δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν ξεφλουδίζει ούτε μουτζουρώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Μάσκαρα Lashcode

Η μάσκαρα της Lashcode διαθέτει ιδιότητες επιμήκυνσης και πύκνωσης. Είναι επίσης ένα εξαιρετικά δημοφιλές προϊόν που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Παρέχει, πάνω απ’ όλα:

  • εξαιρετική ανθεκτικότητα – η μάσκαρα δεν καταρρέει ή ξεφλουδίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν μουτζουρώνεται όταν εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες,
  • εξαιρετική συνοχή – χάρη στην οποία το προϊόν στεγνώνει γρήγορα πριν από την εφαρμογή άλλης στρώσης.

Οι χρήστες της Lashcode Mascara εκτιμούν το γεγονός ότι συνοδεύεται από ένα πολύ καλά διαμορφωμένο βουρτσάκι. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατό να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες με ακρίβεια καθώς και να τις καλύψετε ομοιόμορφα με τη μάσκαρα. Σίγουρα, πρόκειται για μία από τις καλύτερες μάσκαρες που αξίζει να εξετάσετε.

3. Guerlain Cils D’Enfer

Το Guerlain Cils D’Enfer είναι ένα ακόμη προϊόν μακιγιάζ βλεφαρίδων που αξίζει να έχετε στο νεσεσέρ σας. Αυτή η μάσκαρα λέγεται ότι όχι μόνο επιμηκύνει αλλά και κατσαρώνει όμορφα τις βλεφαρίδες. Η μάσκαρα συνοδεύεται από ένα αρκετά καλά διαμορφωμένο βουρτσάκι. Αυτό, με τη σειρά του, κάνει την εφαρμογή πολύ πιο εύκολη και εξασφαλίζει διαχωρισμένες με ακρίβεια βλεφαρίδες.

Ωστόσο, οι χρήστες ανέφεραν κάποια προβλήματα με την ανθεκτικότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση ορισμένων χρηστών, άρχισε να ξεφλουδίζει στο τέλος της ημέρας. Ταυτόχρονα, αυτό μπορεί να προκληθεί, για παράδειγμα, από την εφαρμογή περισσότερων από μία στρώσεων του προϊόντος. Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά την αντοχή σε υψηλότερες θερμοκρασίες, οι χρήστες δεν έχουν κανένα παράπονο. Αντίθετα, δεν αντιμετωπίζουν ποτέ το φαινόμενο «μάτια πάντα».

4. Dior Diorshow Mascara

Η Dior Diorshow είναι μια μάσκαρα που υποτίθεται ότι παρέχει ένα αποτέλεσμα σαν του κομμωτηρίου. Η μάσκαρα ξεχωρίζει για την αισθητικά ευχάριστη συσκευασία της. Οι χρήστες της Dior Diorshow Mascara σημειώνουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το προϊόν να ξεφλουδίζει ή να θρυμματίζεται ακόμα και όταν τρίβουν τα μάτια τους. Έτσι, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η ανθεκτικότητα του προϊόντος είναι αμφισβητήσιμη εδώ.

Το βουρτσάκι, ωστόσο, αποδεικνύεται προβληματικό για πολλούς χρήστες. Έχει σχεδιαστεί με πυκνές, εξαιρετικά σκληρές τρίχες. Είναι τόσο πυκνές στη μέση όσο και στην άκρη. Αυτό, με τη σειρά του, κάνει την προσέγγιση των κοντών βλεφαρίδων λίγο πιο δύσκολη χωρίς να αφήνει υπολείμματα στα βλέφαρα.

5. Rimmel Lash Accelerator

Το Rimmel Lash Accelerator είναι ένα προϊόν φαρμακείου. Επομένως, είναι πολύ προσιτό και οι γυναίκες σίγουρα το βρίσκουν χωρίς πρόβλημα. Είναι μια καλή μάσκαρα, όχι όμως και η καλύτερη. Οι χρήστες έχουν αναφέρει κάποια προβλήματα σχετικά με το προϊόν που αρχίζει να μουτζουρώνει και να ξεφλουδίζει αρκετά γρήγορα.

Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν σημαντικά προβλήματα σχετικά με το βουρτσάκι που συνοδεύει τη μάσκαρα. Οι χρήστες έμειναν κυρίως ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο είναι διαμορφωμένο.

Ποια μάσκαρα είναι η καλύτερη; Θα πρέπει να βρείτε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μόνη σας, καθώς πρόκειται για ένα πραγματικά ατομικό ζήτημα.