Τα καλύτερα σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων. Πώς να αποκτήσετε καμπυλωτές βλεφαρίδες χωρίς ψαλιδάκι για έως και 8 εβδομάδες;

Δημοσιεύτηκε στο Έμπνευση, Νέα, Τάσεις Ομορφιάς Από Stylist

Οι βλεφαρίδες διαχωρισμένες με ακρίβεια, δυνατά ανορθωμένες και καμπυλωτές φαίνονται δύσκολο να επιτευχθούν σε καθημερινή βάση. Ευτυχώς, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με πολύ απλές μεθόδους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων. Τι είναι αυτές και πώς να τις κάνετε στο σπίτι; Παρακάτω, θα βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και μια κατάταξη με τα καλύτερα σετ που σας επιτρέπουν να κάνετε μόνοι σας ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων.

Πώς να βρείτε το καλύτερο σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων; Κατάταξη των κορυφαίων σετ

Ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων – τι είναι αυτές οι θεραπείες και γιατί πρέπει να τις δοκιμάσετε;

Οι μέθοδοι για styling βλεφαρίδων, γνωστές πλέον ως ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων, δεν έχουν εμφανιστεί στην αγορά καθόλου πρόσφατα. Εκτελούνται σε ινστιτούτα αισθητικής εδώ και πολλά χρόνια. Στην αρχή όμως είχαν άλλο όνομα. Ήταν γνωστές ως περμανάντ βλεφαρίδων.

Τι είναι η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων; Αυτό το όνομα χρησιμοποιείται για να περιγράψει το καμπύλωμα των βλεφαρίδων με χρήση κερατίνης. Κατά τη διάρκεια της πλαστικοποίησης, εφαρμόζονται ειδικά προϊόντα στις βλεφαρίδες για να βελτιώσουν την κατάστασή τους και να αλλάξουν το σχήμα τους. Τα καλλυντικά αυξάνουν την ευελιξία των βλεφαρίδων και βοηθούν στη σταθεροποίηση του σχήματός τους, που δίνεται με την προσάρτηση των βλεφαρίδων σε ράβδους σιλικόνης.

Τι είναι η ανόρθωση βλεφαρίδων; Αυτό είναι το μέρος της θεραπείας που επικεντρώνεται στο να δώσει στις βλεφαρίδες ένα ανορθωμένο αποτέλεσμα. Ως αποτέλεσμα, ανασηκώνονται ορατά από τις ρίζες. Μόλις ολοκληρωθεί η ανόρθωση και η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων, αποκτάτε σωστά καμπυλωτές, πιο πυκνές, πιο σκούρες και θρεμμένες βλεφαρίδες.

Γνωρίζοντας τι είναι η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε το πιο σημαντικό θέμα. Γιατί πρέπει να επιλέξετε πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι; Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε την εμφάνιση και την κατάστασή τους γρήγορα και βιώσιμα. Η ανόρθωση και πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων είναι ιδανικές για όποιον προτιμά μια φυσική εμφάνιση, γιατί κάνουν πραγματικά θαύματα στις βλεφαρίδες, ακόμα κι αν αυτές είναι αρκετά κοντές.

Πώς να βρείτε το καλύτερο σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων; Κατάταξη των κορυφαίων σετ

Η απόφαση έχει ληφθεί, οπότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε την ανόρθωση και την πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων στις δικές σας βλεφαρίδες. Για αυτό, θα χρειαστείτε ένα καλό σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων. Η παρακάτω κατάταξη περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες επιλογές που παρέχουν θεαματικά αποτελέσματα και σας επιτρέπουν να κάνετε πλαστικοποίηση με απλό τρόπο. Ακόμη και χωρίς προηγούμενη εμπειρία με την ανόρθωση και την πλαστικοποίηση βλεφαρίδων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σετ που περιλαμβάνονται στη λίστα χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

1. Σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων της Nanolash

Πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι; Το σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων από τη μάρκα Nanolash είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα για αυτήν την εργασία. Πρόκειται για ένα πλήρες σετ, που ετοιμάστηκε από μια μάρκα που φροντίζει εδώ και χρόνια την εκπληκτική εμφάνιση των φυσικών βλεφαρίδων των γυναικών. Επιλέγοντας αυτό το σετ, λαμβάνετε προϊόντα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Τα καλύτερα σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων

Ως μέρος αυτού του σετ, η μάρκα Nanolash παρέχει: 10 φακελάκια ενεργοποιητή, 10 φακελάκια ουδετεροποιητή και 10 φακελάκια ενισχυτικού κερατίνης. Φυσικά, το σετ περιλαμβάνει και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το σετ συνοδεύεται από 3 ζεύγη ράβδων σιλικόνης, που εφαρμόζουν τέλεια στα βλέφαρα και 3 βουρτσάκια για βλεφαρίδες. Λόγω του μεγαλύτερου αριθμού προϊόντων και αξεσουάρ, αυτό το σετ θα διαρκέσει περισσότερο. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα από το σετ, μπορείτε να κάνετε 10 πλαστικοποιήσεις βλεφαρίδων στο σπίτι και τα αξεσουάρ είναι επαναχρησιμοποιούμενα.

Μετά την πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων, έχετε ως αποτέλεσμα ορατά πιο μακριές βλεφαρίδες για 8 εβδομάδες.
Μπορείτε να παρατηρήσετε την έντονη καμπύλη, την ανόρθωση και τη θρέψη τους. Μετά την πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας το σετ της Nanolash, αυτές είναι πολύ πιο υγιείς, πιο απαλές και μεταξένιες.

2. Elleebana Lash Lift – σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων βασικού εξοπλισμού

Μια απλή ανόρθωση βλεφαρίδων διάρκειας 20 λεπτών. Το σετ Elleebana Lash Lift έχει σχεδιαστεί για άτομα που νοιάζονται για τον χρόνο πάνω από οτιδήποτε άλλο. Η εφαρμογή μπορεί να εκτελεστεί γρήγορα και το σετ επιτρέπει έως και 60 εφαρμογές. Ειδικά οι επαγγελματίες αισθητικοί θα επωφεληθούν από τις πλήρεις δυνατότητές του. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αισθητικοί που αναλαμβάνουν πολλούς πελάτες έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν καθένα από τα 15 ζεύγη φακελλίσκων που διαρκούν έως και για 4 εφαρμογές. Αυτή είναι μια σημαντική εξοικονόμηση. Το σετ είναι απίθανο να λειτουργήσει καλά για ερασιτέχνες, γιατί μόλις ανοίξει το φακελάκι, το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτό το επαγγελματικό σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων περιέχει 15 ζεύγη από φακελάκια ενεργοποιητή και ουδετεροποιητή. Επιπλέον, ο κατασκευαστής παρέχει βουρτσάκι, κόλλα, ράβδους σιλικόνης, μεταλλικό απλικατέρ και αφρό αφαίρεσης. Όλα τα στοιχεία του σετ μπορούν επίσης να αγοραστούν χωριστά.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα του προϊόντος η τιμή, δυστυχώς. Είναι αρκετά υπερβολική σε σύγκριση με άλλες επιλογές σε αυτήν την κατάταξη. Επομένως, είναι απίθανο να είναι μια καλή επιλογή για οικιακή χρήση. Ωστόσο, η δυνατότητα 60 εφαρμογών το καθιστά μια καλή επιλογή για επαγγελματίες τεχνίτες βλεφαρίδων.

3. RefectoCil Eyelash Lift – σετ για ανθεκτική ανόρθωση βλεφαρίδων

Η θεραπεία διαρκεί λιγότερο από ένα τέταρτο της ώρας χρησιμοποιώντας αυτό το σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων. Από άποψη χρόνου είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Ωστόσο, το σετ RefectoCil Eyelash Lift εξασφαλίζει πολλά περισσότερα από μια απλή εφαρμογή. Περιέχει φόρμουλες πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, όπως κολλαγόνο και κυστεΐνη. Ως αποτέλεσμα, θρέφει και ενυδατώνει τις βλεφαρίδες και τις καμπυλώνει και ανορθώνει ορατά απευθείας από τις ρίζες.

Το σετ αποτελείται από δύο προϊόντα. Ο κατασκευαστής έχει ετοιμάσει μια ειδική φόρμουλα, έτσι ώστε το Lashperm και ο ουδετεροποιητής να είναι αποτελεσματικά και να λειτουργούν σε χρόνο μηδέν. Επιπλέον, η κομψή τσάντα μακιγιάζ, στην οποία μπαίνουν τα προϊόντα, περιέχει τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το σετ περιλαμβάνει τρία ζεύγη ράβδων σιλικόνης, ένα μπουκάλι κόλλα, ανορθωτικό βλεφαρίδων και εύχρηστα μπολ και βουρτσάκια.

4. Fleeky Lashlift Kit

Ένα σετ για πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά. Το Fleeky Lashlift Kit ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα προϊόντα λόγω της πραγματικά χαμηλής τιμής του. Δυστυχώς, συμβαδίζει με έναν μικρό αριθμό διαθέσιμων εφαρμογών. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να κάνετε 2 έως 4 πλαστικοποιήσεις. Ευτυχώς, ο κατασκευαστής ετοίμασε επίσης μια μεγαλύτερη, αλλά ελαφρώς πιο ακριβή έκδοση. Οι γυναίκες που θέλουν το σετ να διαρκεί περισσότερο μπορούν να επιλέξουν το Maxi Kit. Είναι αρκετό για 5 έως 10 εφαρμογές.

Η ανόρθωση και η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων θα προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα ανεξάρτητα από το μήκος των βλεφαρίδων. Είναι μια λύση που σας επιτρέπει να διατηρείτε μια φυσική όψη και να απολαμβάνετε έντονα μάτια. Θα κάνει τις βλεφαρίδες σας ορατά πιο σκούρες, καμπυλωτές και ανορθωμένες.

5. Σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων Thuya

Ένα σετ για ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων και φρυδιών σε ένα. Το σετ Thuya είναι ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων, σχεδιασμένο να βελτιώνει την εμφάνιση ολόκληρων των ματιών. Σας επιτρέπει να φροντίζετε ολοκληρωμένα την εμφάνισή σας – επιτύχετε θεαματικά ανορθωμένες βλεφαρίδες και τέλεια διαμορφωμένα φρύδια.

Ως μέρος του σετ της Thuya, ο κατασκευαστής παρέχει τρία προϊόντα – μόνιμο τζελ με θειογλυκολικό οξύ, εξουδετερωτικό και συγκολλητικό. Αυτό που το διακρίνει έντονα από άλλα σετ είναι ο μεγάλος αριθμός προϊόντων. Κάθε ένα από αυτά διατίθεται σε φιάλη των 15 χιλιοστόλιτρων. Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει ράβδους σιλικόνης μεγέθους M και ξύλινη λαβή.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Ένα σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων με εκτεταμένο περιεχόμενο. Η μάρκα Miya Lash παρέχει ένα ολοκληρωμένο προϊόν που αποτελείται από πολλά προϊόντα και αξεσουάρ. Η πλαστικοποίηση με το Miya Lash Keratin Lash Lift Kit διευκολύνεται με λαβές ανόρθωσης, βουρτσάκια πλαστικοποίησης και ράβδους σιλικόνης. Ολόκληρο το σετ συμπληρώνεται περαιτέρω με επιθέματα ματιών. Μπορείτε να μπερδευτείτε με αυτό το πλήθος από αξεσουάρ και δεν διευκολύνει απαραίτητα την πλαστικοποίηση.

Μετά την πλαστικοποίηση με το σετ από τη Miya Lash, οι βλεφαρίδες θα καμπυλώσουν και θα ανορθωθούν έντονα. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη χρήσης ψαλιδιού για βλεφαρίδες κάθε μέρα. Η θεραπεία σας επιτρέπει επίσης ένα διάλειμμα από το βαρύ μακιγιάζ, καθώς οι βλεφαρίδες γίνονται πιο σκούρες και οπτικά πιο πυκνές μετά.

7. Σετ πλαστικοποίησης φρυδιών και ανόρθωσης βλεφαρίδων Protein Reconstruction System Zola

Δεν χρειάζεται να βασιστείτε σε ένα επαγγελματικό σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων για να απολαύσετε ορατά αποτελέσματα. Αυτό αποδεικνύεται από το Brow&Lash Protein Reconstruction System της μάρκας Zola. Αυτό το σετ εγκαταλείπει εντελώς τις ράβδους σιλικόνης και άλλα αξεσουάρ. Αντίθετα, υπάρχουν μόνο τρία μπουκάλια φόρμουλας μέσα, τα οποία συνοδεύονται από ενσωματωμένα απλικατέρ.

Κάθε προϊόν έχει εντελώς διαφορετική φόρμουλα. Όλο το σετ σας επιτρέπει να ανορθώσετε, να καμπυλώσετε και να θρέψετε τις βλεφαρίδες σας. Το σετ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ανόρθωση και πλαστικοποίηση φρυδιών. Οι φόρμουλες που περιλαμβάνονται στο σετ είναι οι Protein Strong Lifting, Protein Fixer και Protein Care. Κάθε ένα από αυτά περιέχει αρκετά θρεπτικά συστατικά, οπότε μετά την πλαστικοποίηση, οι βλεφαρίδες είναι σε αισθητά καλύτερη κατάσταση με την πρώτη ματιά.

Καμπυλωτές βλεφαρίδες χωρίς να φύγετε από το σπίτι – ανόρθωση βλεφαρίδων βήμα προς βήμα

Έχετε επιλέξει το σετ για DIY ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων από την παραπάνω κατάταξη; Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με την ίδια την πλαστικοποίηση. Από πού να ξεκινήσετε; Εξασφαλίζοντας τη δική σας άνεση. Πρέπει να βρείτε ένα καλό μέρος. Γενικά, το μπάνιο είναι το καλύτερο, καθώς μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε τυχόν ακαταστασία αν χρειαστεί και να έχετε πρόσβαση σε έναν μεγάλο καθρέφτη. Πριν εφαρμόσετε τα προϊόντα, είναι καλή ιδέα να απλώσετε όλα τα προϊόντα που χρειάζονται για ανόρθωση βλεφαρίδων σε κοντινή απόσταση.

Το πρώτο βήμα είναι να καθαρίσετε σχολαστικά τις βλεφαρίδες και το δέρμα γύρω από τα μάτια – οι βλεφαρίδες μπορεί να έχουν υπολείμματα μακιγιάζ ή περιποίησης δέρματος, τα οποία μπορεί να διαταράξουν την πλήρη απορρόφηση των προϊόντων και να προσφέρουν τόσο θεαματικά αποτελέσματα. Πώς να τα αφαιρέσετε; Συνιστάται συνήθως ένα ειδικό σαμπουάν σχεδιασμένο για βλεφαρίδες και φρύδια ή ένα προϊόν ντεμακιγιάζ χωρίς λάδι.

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να στερεώσετε μια ράβδο σιλικόνης στο καθαρισμένο βλέφαρο. Μπορεί να συμβεί να είναι πολύ φαρδιά. Ευτυχώς, σχεδόν όλες οι ράβδοι σιλικόνης μπορούν να κοπούν για να ταιριάζουν τέλεια στη γραμμή των βλεφαρίδων. Εφαρμόζονται στα βλέφαρα με το επίπεδο μέρος και το μεσαίο μέρος πρέπει να επικαλυφθεί πρώτα με λίγη κόλλα. Οι βλεφαρίδες πρέπει να χτενιστούν πάνω στις ράβδους, χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση μια ειδική χτένα (συνήθως σε σχήμα Υ). Κάθε βλεφαρίδα πρέπει να χωρίζεται προσεκτικά. Αυτό θα επιτρέψει στα προϊόντα να απορροφηθούν σε όλη την επιφάνειά της.

Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων. Το σετ μπορεί να περιέχει 2 ή 3 διαφορετικά προϊόντα. Πρέπει να τα εφαρμόσετε με τη σωστή σειρά. Καθένα ξεπλένεται απαλά μετά από λίγα λεπτά και στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Ο χρόνος μετά τον οποίο πρέπει να γίνει η αφαίρεση εξαρτάται από το προϊόν και το σετ. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχετε μαζί σας τις οδηγίες χρήσης κατά την πραγματοποίηση της πλαστικοποίησης.

Η ανόρθωση και η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων ολοκληρώνεται με την αφαίρεση των ράβδων σιλικόνης απαλά από τα βλέφαρα. Όταν το κάνετε αυτό, πρέπει να είστε απαλοί με τις βλεφαρίδες σας και να τις ξεκολλάτε προσεκτικά από την επιφάνεια. Αφού αφαιρέσετε τις ράβδους, είναι επίσης καλή ιδέα να βουρτσίσετε τις βλεφαρίδες με ένα βουρτσάκι.