Λίφτινγκ Και Πλαστικοποίηση Βλεφαρίδων Στο Σπίτι; Επιλέξτε Το Nanolash Lash Lift Kit και Χαρείτε Το Σαγηνευτικό Βλέμμα Σας!

Δημοσιεύτηκε στο Τάσεις Ομορφιάς Από Stylist

To lifting kai i plastikopoíisi ton vlefarídon me to Nanolash Lift Kit

Μακριές και όμορφες βλεφαρίδες χωρίς στο σπίτι; Πολλές γυναίκες βασίζονται μόνο σε ένα κλασικό curler βλεφαρίδων και μάσκαρα. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα με αυτά τα εργαλεία; Όχι πάντα. Το lifting βλεφαρίδων αποδεικνύεται μια εναλλακτική λύση, που σας επιτρέπει να επιτύχετε αποτελέσματα μακράς διάρκειας. Με το Nanolash Lash Lift Kit μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτή τη θεραπεία μόνοι σας στο σπίτι!

Γιατί να επιλέξετε το λίφτινγκ βλεφαρίδων και την πλαστικοποίηση;

Οι βλεφαρίδες, όπως και τα μαλλιά, χρειάζονται διέγερση και σωστή ανάπλαση για την ανάπτυξή τους. Ωστόσο, καλό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι η μάσκαρα, το curler βλεφαρίδων, ακόμα και τα ψεύτικα extensions βλεφαρίδων μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την κατάστασή τους.

Όταν η δομή των βλεφαρίδων είναι κατεστραμμένη, δυστυχώς, δεν θα δείχνουν όμορφες. Θα παρατηρήσετε ότι φαίνονται πολύ πιο κοντές, ίσιες και συχνά λεπτές. Σε αυτό το στάδιο, η περαιτέρω χρήση των διαφόρων προϊόντων μπορεί να φέρει ακόμη χειρότερα αποτελέσματα.

Το lifting και η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων με το Nanolash Lift Kit αποδεικνύεται να είναι η τέλεια λύση. Το ίδιο το lifting βλεφαρίδων είναι μια δημοφιλής θεραπεία που πραγματοποιείται από τους τεχνίτες βλεφαρίδων. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι πάντα. Το κιτ από τη γνωστή και αγαπημένη μάρκα Nanolash θα σας επιτρέψει να το πραγματοποιήσετε στην άνεση του σπιτιού σας.

Η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων στο σπίτι μπορεί όχι μόνο να τις επιμηκύνει και να τις καμπυλώσει αλλά και να τις θρέψει και να τις ενυδατώσει σε βάθος.

I plastikopoíisi ton vlefarídon sto spíti - Nanolash Lift Kit

Πώς να πλαστικοποιήσετε τις βλεφαρίδες στο σπίτι με το Nanolash Lift Kit;

Η εκτέλεση της πλαστικοποίησης και του lifting των βλεφαρίδων με το κιτ από τη Nanolash είναι εξαιρετικά εύκολη. Αρχικά, πρέπει να σημειωθεί από τι αποτελείται στην πραγματικότητα το κιτ. Περιέχει:

  • 3 προϊόντα για ένα πλήρες λίφτινγκ βλεφαρίδων – είναι σαφώς επισημασμένα υποδεικνύοντας τη σειρά εφαρμογής τους,
  • Lift Lash Glue – κόλλα για τη στερέωση των ράβδων σιλικόνης,
  • ράβδους σιλικόνης (3 ζεύγη σε 3 μεγέθη) και άλλα αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για τη θεραπεία.

Η όλη διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει με την προετοιμασία των βλεφαρίδων. Είναι απαραίτητο να τις καθαρίσετε και να τις στεγνώσετε σωστά. Στη συνέχεια, διαχωρίστε τις κάτω βλεφαρίδες από τις πάνω βλεφαρίδες με τη βοήθεια των αυτοκόλλητων που περιλαμβάνονται και τοποθετήστε τις ράβδους σιλικόνης στο επιλεγμένο μέγεθος. Στη συνέχεια, απλώς τηρήστε τις ακόλουθες οδηγίες:

  • εφαρμόστε το Βήμα 1 – Lift, περίπου 1 χιλιοστό από τη γραμμή των βλεφαρίδων και περιμένετε 7-10 λεπτά,
  • αφαιρέστε το προϊόν με στεγνό απλικατέρ και εφαρμόστε το Βήμα 2 – Fix με τον ίδιο τρόπο και περιμένετε άλλα 7-10 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε το με υγρό απλικατέρ,
  • εφαρμόστε το Keratin Booster – Βήμα 3 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και αφαιρέστε το προϊόν μετά από 7-10 λεπτά.

Στο τέλος, χρειάζεται μόνο να αφαιρέσετε τις ράβδους σιλικόνης και μπορείτε ήδη να χαρείτε τα ορατά αποτελέσματα. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να διαρκέσει για περίπου 8 εβδομάδες. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την αρχική κατάσταση των βλεφαρίδων.

Αξίζει να δοκιμάσετε το λίφτινγκ και την πλαστικοποίηση με το κιτ Nanolash;

Έχοντας ήδη μάθει τι είναι το λίφτινγκ βλεφαρίδων με το κιτ Nanolash και πώς να το εκτελέσετε, θα πρέπει να εξετάσουμε αν αξίζει τον κόπο. Αποδεικνύεται ότι η θεραπεία η ίδια που πραγματοποιείται στην άνεση του σπιτιού σας, έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μεταξύ των μεγαλύτερων από αυτά είναι:

  • η εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων,
  • βαθιά θρέψη και αναγέννηση των βλεφαρίδων,
  • καθορισμένη καμπύλη, μακρύτερες και πιο πυκνές βλεφαρίδες.

Όποιος εκτελεί τη θεραπεία ακολουθώντας τις οδηγίες θα μπορέσει να απολαύσει άμεσα ορατά αποτελέσματα. Η χρήση του Nanolash Lift Kit είναι εξαιρετικά απλή και δεν αναμένεται να προκαλέσει κανένα πρόβλημα.

Η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων στο σπίτι είναι ένας τρόπος να βελτιώσετε την κατάσταση των βλεφαρίδων κυριολεκτικά σε λίγα λεπτά. Σίγουρα, καμία γυναίκα δεν θα μετανιώσει για την εκτέλεση αυτής της θεραπείας στις βλεφαρίδες της. Χάρη στο λίφτινγκ βλεφαρίδων, θα μπορέσετε να ξεχάσετε το curler βλεφαρίδων σας ή το να εφαρμόσετε επιπλέον στρώσεις μάσκαρα. Η πρωινή ρουτίνα του μακιγιάζ σας θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη και, κυρίως, δεν θα απαιτεί πλέον τόσο πολύ χρόνο. Ανακαλύψτε το μόνοι σας και δοκιμάστε το Nanolash lash lift kit.