Τα Καλύτερα Προϊόντα για να Διατηρήσετε τα Μαλλιά Σας Ασφαλή Καθώς τα Ισιώνετε. Αξιολογήσεις για 5 Προστατευτικά Θερμότητας

Δημοσιεύτηκε στο Τάσεις Ομορφιάς Από Stylist

Η χρήση ισιωτικής είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινής περιποίησης των μαλλιών των περισσότερων γυναικών. Λεία και όμορφα μαλλιά που φαίνονται όμορφα και μας βοηθούν να είμαστε περιποιημένες. Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι η υπερβολική χρήση της θερμότητας προξενεί περισσότερα κακά παρά καλά – στερεί το νερό από τα μαλλιά, προκαλεί ευθραυστότητα και σοβαρή αφυδάτωση. Για να αποφύγετε τα δυσμενή αποτελέσματα του ισιώματος, πρέπει να αγοράσετε ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Γιατί; Γιατί μόνο έτσι θα προστατέψετε τα ευαίσθητα μαλλιά σας από τις ακραίες θερμοκρασίες. Η χρήση προστατευτικών θερμότητας είναι απαραίτητη εάν εκθέτετε τα μαλλιά σας συχνά σε αυτή.

Στα καταστήματα υπάρχει ένα τεράστιο οπλοστάσιο θερμοπροστατευτικών σπρέι, το οποίο είναι και καλό και κακό. Πώς θα καταλάβετε ότι επιλέξατε το κατάλληλο προϊόν για σας; Πώς θα είστε σίγουροι ότι αποδίδει ό,τι υπόσχεται; Γι’ αυτό παρακάτω θα βρείτε μία κατάταξη με τα καλύτερα προστατευτικά θερμότητας, για να μη χρειάζεται να δοκιμάσετε όλα τα προϊόντα που υπάρχουν  στα μαλλιά σας.

Χρειάζεστε πραγματικά ένα σπρέι προστασίας θερμότητας;

Λαμπερά και απαλά μαλλιά είναι αυτό που θέλουμε για τα μαλλιά μας. Για να τα καταφέρουμε ισιώνουμε τα μαλλιά μας κάθε πρωί. Και παρόλο που το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλουμε, δε διαρκεί. Σύντομα τα μαλλιά είναι εύθραυστα και θαμπά. Γιατί; Γιατί απλά η θερμότητα στερεί από τα μαλλιά το νερό. Επίσης οι υψηλές θερμοκρασίες είναι η αιτία για την αποδυνάμωση των ενώσεων κερατίνης, γεγονός που οδηγεί σε σπάσιμο και φθορά. Επιπλέον η έκθεση στη θερμότητα ανασηκώνει τις επιδερμίδες και αυτό οδηγεί σε φριζάρισμα και κόμπους.

Για να αποτρέψετε τις αρνητικές συνέπειες της ισιωτικής σε όλους τους τύπους των μαλλιών, πρέπει να χρησιμοποιείτε σπρέι προστασίας θερμότητας καθημερινά στα μαλλιά σας. Και για να επιλέξουμε το σωστό προϊόν εύκολα, δοκιμάσαμε τα πέντε πιο δημοφιλή προστατευτικά που διατηρούν τα μαλλιά ασφαλή κατά το ίσιωμα. Αναλύσαμε τη φόρμουλα και τα επίπεδα προστασίας. Ποιο προϊόν είναι το καλύτερο; Διαβάστε παρακάτω.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Για σπρέι προστασίας θερμότητας πριν από το ίσιωμα

Υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό σε όλα τα προστατευτικά θερμότητας – προωθούν την απαλότητα και την λάμψη. Όταν το χρησιμοποιήσετε σωστά, θα απομονώσετε τα μαλλιά και η θερμότητα δε θα τα βλάπτει. Μερικά από αυτά επίσης επανορθώνουν το χτένισμά σας.

Nanoil Heat Protectant Spray

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

μέγεθος: 6,76 fl. oz / 200 ml

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατέψει τα μαλλιά, ανεξάρτητα από την πηγή θερμότητας στην οποία εκτίθενται. Η προστατευτική επίστρωση που παρέχει το Nanoil Heat Protectant Spray απομονώνει τα μαλλιά από τη θερμότητα που παράγεται από το πιστολάκι ή την πρέσα, ενώ παράλληλα λειαίνει τις επιδερμίδες της τρίχας, ώστε τα μαλλιά να μη χάνουν την ενυδάτωση. Η σύνθεση πρωτεϊνών μεταξιού, αναστρέφει τη φθορά στα μαλλιά – με απλά λόγια τα μαλλιά είναι πιο υγιή και πιο ανθεκτικά στους εξωγενείς παράγοντες. Τα μαλλιά με το Nanoil Heat Protectant Spray προστατεύονται και από την ακτινοβολία UV και το ξηρό αέρα, τα οποία συμβάλλουν στην ευθραυστότητα και στην απώλεια λάμψης. Με ένα μόνο προϊόν τα μαλλιά σας είναι προστατευμένα και πιο όμορφα. Πόσο ισχυρή είναι η προστασία; Η εταιρία υπόσχεται ότι φτάνει μέχρι τις θερμοκρασίες 440°F ή 230°C και μάλιστα δε θα προκαλέσουν κανένα απολύτως κακό στα μαλλιά, εφόσον έχετε χρησιμοποιήσει Nanoil Heat Protectant Spray πριν το χτένισμα. Μην ανησυχείτε πια για άτονα και λιπαρά μαλλιά, γιατί αυτό το σπρέι δεν έχει τέτοια αποτελέσματα. Είναι σίγουρα ένα από τα πιο οικονομικά και αποδοτικά προστατευτικά κατά της θερμότητας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα της Nanoil: nanoil.gr

#2 Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Heat Protection Spray

μέγεθος: 6,76 fl. oz / 200 ml

Το Schwarzkopf OSIS+ Flatliner θα σας βοηθήσει να έχετε ίσιωμα με πρέσα που διαρκεί. Να είστε σίγουροι ότι με αυτό το σπρέι τα μαλλιά σας θα είναι όμορφα για πολλές ώρες, ακόμα κι αν έχει υγρασία έξω. Τα πολυμερή του Schwarzkopf Heat Protection Spray δημιουργούν αποδεδειγμένα μια ασπίδα που προστατεύει από υψηλές θερμοκρασίες που φτάνουν τους 440°F ή τους 230°C. Ένα άλλο θετικό του προϊόντος είναι το ενυδατικό αποτέλεσμα στα μαλλιά και ελαχιστοποιεί την ευθραυστότητα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε σε βρεγμένα, είτε σε στεγνά μαλλιά – ό,τι θέλετε εσείς. Η μεγάλη συσκευασία θα σας κρατήσει, αλλά η τιμή είναι αρκετά υψηλή.

#3 L’Oreal Elseve Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray Leave-In

μέγεθος: 5,27 fl. oz / 150 ml

Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τα αποτελέσματα όμορφων και λαμπερών μαλλιών για 3 μέρες. Προτείνεται κυρίως για μακριά και φθαρμένα μαλλιά. Η φόρμουλα χωρίς ξέβγαλμα λειτουργεί τέλεια στα μαλλιά και τα αφήνει λεία και ανθεκτικά στο φριζάρισμα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Όσον αφορά τα συστατικά, το L’Oreal Elseve Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray Leave-In περιέχει βιταμίνες, πρωτεΐνες και καστορέλαιο, γι’ αυτό τα μαλλιά σας θα είναι απαλά και λεία. Τα συστατικά επίσης φροντίζουν να μη μπερδεύονται τα μαλλιά και να μη σπάνε. Και προφανώς προστατεύουν τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες των εργαλείων. Θα βρείτε το Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray σε σχεδόν οποιοδήποτε κατάστημα.

#4 Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant

μέγεθος: 5,27 fl. oz / 150 ml

Άλλο ένα επαγγελματικό προϊόν περιποίησης μαλλιών που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από τη θερμότητα. Βελτιώνει επίσης την υφή των μαλλιών, για να φαίνονται ομορφότερα και να χτενίζονται ευκολότερα. Το Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant λειαίνει τις επιδερμίδες, τα μαλλιά είναι πιο λεία, πιο λαμπερά και ενυδατωμένα. Από τι αποτελείται η τέλεια φόρμουλα; Περιέχει υαλουρονικό οξύ, αβησίνη και βιταμίνη Ε και γι’ αυτό προστατεύει τα μαλλιά και από θερμοκρασίες έως 440°F / 230°C. Αν χρειάζεστε προϊόντα που καταπολεμούν το φριζάρισμα, τότε είναι ένας ακόμα λόγος που πρέπει να αποκτήσετε το Chronologiste Thermique Regenerant. Η Kerastase τα προσφέρει όλα αυτά σε υψηλή τιμή, γι’ αυτό και οι περισσότεροι χρήστες αναζητούν φθηνότερες λύσεις, αλλά εξίσου αποτελεσματικές.

#5 Kevin Murphy Ever Smooth

μέγεθος: 5,27 fl. oz / 150 ml

Έχει δυναμική ενάντια στις υψηλές θερμοκρασίες. Πώς λειτουργεί; Για παράδειγμα λειαίνει τα μαλλιά και είναι ανθεκτικά στην υψηλή υγρασία, κάτι που είναι τέλειο για όσους έχετε θέμα με το φριζάρισμα. Το Kevin Murphy Ever Smooth έχει ελαφριά φόρμουλα που κάνει τα μαλλιά πιο εύκολα διαχειρίσιμα, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός φυσικού αποτελέσματος. Η λίστα των συστατικών είναι πολλά υποσχόμενη γιατί περιέχει εκχύλισμα φλοιού δέντρων, από λευκό και μπλε κυπαρίσσι. Δεν περιέχει παραβένες ή θειικά άλατα και αυτό είναι θετικό. Κατά τη γνώμη μας το Kevin Murphy Ever Smooth είναι ένα τέλειο προϊόν, αλλά θα μπορούσε να είναι φθηνότερο.