Το Dior Bronze είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να αποκτήσετε το μαύρισμα που ονειρεύεστε

Το Dior Bronze αποτελείται από εννέα καλλυντικά και προϊόντα αυτομαυρίσματος. Γενικά, ο στόχος τους είναι να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν το μαυρισμένο δέρμα. Ανάμεσα τους, κάποιος μπορεί να βρει κρέμες προσώπου και σώματος, αντιηλιακά, balms και λάδια. Παρ’ όλα αυτά, ας εστιάσουμε μόνο σε μερικά από αυτά τα καλλυντικά: δύο κρέμες προσώπου και σώματος Self – Tanner Natural Glow και Self Tanning Natural Glow – λάδι Προσώπου & Σώματος.

DiorBronze Toner0

Σίγουρα, η κρέμα προσώπου Self – Tanner Natural Glow, από την συλλογή Bronze της Dior, έχει πολλές και ποικίλες ιδιότητες. Η πιο σημαντική από αυτές είναι ότι παρέχει στο δέρμα μία χάλκινη απόχρωση. Έπειτα, όταν το πρόσωπο πάρει μία φυσική όψη, η κρέμα ενισχύει την διατήρηση αυτού του χρώματος. Επιπλέον, η κρέμα Self – Tanner Natural Glow αποκαθιστά την μικρογράφηση και την απαλότητα του δέρματος, κάνοντας το μαύρισμα να διαρκεί μέχρι και τέσσερις ημέρες. Μετά από αυτή την περίοδο, ή ακόμα και νωρίτερα, συνιστάται η εκ νέου εφαρμογή του προϊόντος. Το προϊόν αυτομαυρίσματος της Dior πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα αφού έχετε κάνει απολέπιση, και να απλώνεται στην γραμμή των μαλλιών και το μέτωπο χωρίς να παραλείπετε τα φρύδια. Μην ξεχνάτε να πλένετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή.

dior brnzeΌταν εφαρμόζεται τακτικά, ή κρέμα σώματος Self – Tanner Natural Glow της Dior Bronze δημιουργεί ένα ελκυστικό και υγιές μαύρισμα στο δέρμα, δίνει λάμψη στο σώμα και βοηθάει στην διατήρηση του φυσικού pH στο δέρμα. Επιπλέον, το καλλυντικό έχει ενυδατικές ιδιότητες και προσφέρει απαλότητα στο δέρμα. Προφανώς, πριν αποφασίσετε να βάλετε την κρέμα Natural Glow στο σώμα σας, σιγουρευτείτε πρώτα ότι έχετε κάνει θεραπεία απολέπισης. Η διαδικασία την απολέπισης δεν επιτρέπει μόνο να απορροφηθεί πιο γρήγορα η κρέμα, αλλά επίσης κάνει την εφαρμογή αψεγάδιαστη. Κατά την εφαρμογή πρέπει να βάζετε μία στρώση στο δέρμα και έπειτα να την επεκτείνετε στις περιοχές των αγκώνων και των γονάτων.

Αυτά τα δύο καλλυντικά μπορούν να αντικατασταθούν μόνο από ένα προϊόν – το λάδι Προσώπου & Σώματος Self Tanning Natural Glow από την Dior Bronze. Αυτό το προϊόν προσφέρει στο μαύρισμα μία φυσική όψη καθώς και λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα. Χάρη στο άρωμα λουλουδιών, το δέρμα αρωματίζεται απαλά. Όσον αφορά την εφαρμογή, πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο που αναφέραμε προηγουμένως, όπως δηλαδή με τα άλλα καλλυντικά αυτομαυρίσματος της Dior.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *