Ας παίξουμε BingoSpa! Μάσκα καθαρισμού με λευκό πηλό και Λάσπη από την Νεκρά Θάλασσα

Γνωρίζουμε ότι οι μάσκες προσώπου με λευκό πηλό κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα του προσώπου μας. Το ίδιο ισχύει και για την εταιρεία BingoSpa και για αυτό έχουν ετοιμάσει μία μάσκα για καθαρισμό προσώπου, την οποία πουλούν με την ονομασία Dead Sea Mud Face Mask με Καολίνη και Ψευδάργυρο.

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να φροντίσουμε την λιπαρή επιδερμίδα. Τείνει να παράγει μεγάλες ποσότητες σμήγματος, εξαιτίας του οποίου, αυτού του είδους το δέρμα γυαλίζει συνέχεια και είναι καλυμμένο από ακμή και μαύρα στίγματα. Καθώς μιλάμε για μαύρα στίγματα, το μέρος που δημιουργούνται, οι πόροι του δέρματος, επεκτείνονται και φράζουν όταν κάποιος έχει λιπαρή επιδερμίδα. Επιπλέον, το περισσότερο σμήγμα παράγεται στην ονομαζόμενη Ζώνη-Τ (μέτωπο, μύτη και πηγούνι.) Αυτά είναι τα μέρη του προσώπου όπου τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για την ακμή και την σμηγματόρροια πολλαπλασιάζονται συνεχώς. Μία από τις ουσίες που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της ακμής είναι ο πηλός επειδή έχει απορροφητικές, καθαριστικές και συστολικές ιδιότητες.

bingospa1Ο λευκός πηλός είναι ένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην μάσκα BingoSpa. Γιατί συγκεκριμένα ο λευκός πηλός; Έχει αναζωογονητικές, απολυμαντικές, καθαριστικές ιδιότητες και συστέλλει τους πόρους. Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι ότι η λευκός πηλός ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος. Επιπλέον, αυτή τη ουσία καταπραΰνει και ανακουφίζει από ερεθισμούς και οιδήματα του χορίου. Εκτός από τον λευκό πηλό, αυτή η μάσκα προσώπου από την BingoSpa εμπεριέχει οξείδιο ψευδαργύρου, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην καταπολέμηση της ακμής. Ένα ακόμα βασικό συστατικό της είναι η λάσπη από την Νεκρά Θάλασσα, η οποία έχει μεγάλη συνεισφορά στην ιατρική θεραπεία κατά της ακμής. Το λάδι μενθόλης επίσης παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην μάσκα Dead Sea Mud Face Mask με Καολίνη και Ψευδάργυρο, καθώς αναζωογονεί το δέρμα και κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή.

Η υφή της μάσκας προσώπου από την BingoSpa είναι σχετικά πυκνή και για αυτό το καλλυντικό δεν τρέχει στο πρόσωπο, δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα μας και στεγνώνει γρήγορα. Συνιστάται να εφαρμόζετε μία λεπτή στρώση στο πρόσωπο και να την κρατάτε για περίπου ένα τέταρτο. Μετά, η μάσκα πρέπει να ξεβγάζεται με ζεστό νερό. Να θυμάστε ότι η πρώτη εφαρμογή μπορεί να επιφέρει φαγούρα.

Η μάσκα Dead Sea Mud Face Mask με Καολίνη και Ψευδάργυρο από την BingoSpa είναι συσκευασμένη σε ένα μικρό, λευκό δοχείο. Η χωρητικότητα είναι 150 γραμμάρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *