Θεραπείες επιμήκυνσης βλεφαρίδων: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Προφανώς όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν εκθαμβωτικές. Πως μπορούν να το καταφέρουν; Αγοράζουν καινούργια ρούχα, αλλάζουν τα μαλλιά τους, επισκέπτονται αισθητικούς και…επιμηκύνουν τις βλεφαρίδες τους. Γιατί; Μήπως οι μακρύτερες βλεφαρίδες διευκολύνουν με κάποιο τρόπο την ζωή των γυναικών; Για να είμαστε ειλικρινείς, ναι και όχι. Αναμφίβολα, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτή την θεραπεία ομορφιάς. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και σημαντικά μειονεκτήματα. Διαβάστε τα υπέρ και τα κατά των θεραπειών επιμήκυνσης βλεφαρίδων και αποφασίστε εάν επιθυμείτε να δείχνετε περισσότερο όμορφες ή πιο φυσικές.

MBR

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η θεραπεία επιμήκυνσης των βλεφαρίδων;

Πριν απαριθμήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, ας εξετάσουμε πρώτα πώς είναι η διαδικασία η ίδια. Αρχικά, μία αισθητικός ξεχωρίζει τις πάνω βλεφαρίδες από τις κάτω. Έπειτα με ένα τσιμπιδάκι απομονώνει μία βλεφαρίδα και κολλάει πάνω της μία ψεύτικη. Για να κολλήσει η ψεύτικη στην αληθινή, η αισθητικός εφαρμόζει μία ειδική κόλλα, η οποία όταν στεγνώσει γίνεται διάφανη. Η όλη διαδικασία κρατάει περίπου τρεις ώρες. Στο κόστος πρέπει να προσθέσετε και τις επόμενες επισκέψεις που θα κάνετε στην αισθητικό για να σας τοποθετήσει εκ νέου τις βλεφαρίδες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μετά από την θεραπεία δεν πρέπει να τρίβετε τα μάτια σας, να κάνετε ζεστό μπάνιο, να χρησιμοποιείτε πισίνα ή σάουνα, να κοιμάστε στο πλάι ή μπρούμυτα και να βάζετε λιπαρά καλλυντικά απευθείας στις βλεφαρίδες.

Επιμήκυνση βλεφαρίδων – πλεονεκτήματα

Σίγουρα, στα πλεονεκτήματα μπορούμε να συμπεριλάβουμε: όμορφη όψη, εξοικονόμηση χρόνου και ευκολία. Οι επιμηκυμένες βλεφαρίδες διαρκούν ακόμα και για λίγους μήνες όταν η θεραπεία γίνει αψεγάδιαστα. Πριν την θεραπεία, η αισθητικός πρέπει να διαλέξει το κατάλληλο μάκρος, πάχος και γωνία κυρτότητας των ψεύτικων βλεφαρίδων. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι, όταν διαλέγετε σωστά τις κατάλληλες παραμέτρους των ψεύτικων βλεφαρίδων, θα απολαύσετε την ωραία τους όψη για πολύ καιρό. Παρ’ όλα αυτά, εάν δεν δεν είστε σε θέση να πηγαίνετε ξανά και ξανά στην αισθητικό για να τις επανατοποθετήσει, οι βλεφαρίδες σας δεν θα ήταν τόσο ωραίες. Είναι αναπόφευκτο να αρχίσουν να πέφτουν, προκαλώντας ασυμμετρία όταν συγκρίνουμε τις βλεφαρίδες του ενός ματιού και του άλλου ή ακόμα και τις βλεφαρίδες του ίδιου ματιού. Εάν αποφασίσετε να επιμηκύνετε τις βλεφαρίδες σας, θα εξοικονομήσετε χρόνο καθώς δεν θα χρειάζεται πια να βάζετε μάσκαρα. Δεν υπάρχει λόγος, καθώς οι ψεύτικες βλεφαρίδες (κυρίως αυτές που φτιάχνονται από γούνα mink) έχουν ήδη κατάμαυρο χρώμα. Επιπλέον οι συνθετικές βλεφαρίδες είναι ελαφριές και τέλεια βουρτσισμένες, ενώ οι βλεφαρίδες που έχουν πάνω τους μάσκαρα συχνά κολλάνε μεταξύ τους και διακοσμούνται από μαύρα κομπάκια, τα οποία τις κάνουν αρκετά μη ελκυστικές. Επίσης οι επιμηκυμένες βλεφαρίδες ισοδυναμούν με άνεση. Είναι απαλές και ευέλικτες και έχουν φυσική απόχρωση.

Farebné umelé riasy

Επιμήκυνση βλεφαρίδων – μειονεκτήματα

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να παραδεχθούμε ότι τα μειονεκτήματα των επιμηκυμένων βλεφαρίδων είναι περισσότερα από τα πλεονεκτήματα. Αυτά είναι μεταξύ άλλων: η πτώση των συνθετικών βλεφαρίδων μαζί με τις αληθινές, το κόστος, οι συνεχείς επισκέψεις στην αισθητικό, τα προϊόντα από τα οποία φτιάχνονται οι ψεύτικες βλεφαρίδες, η παραμόρφωση, οι αλλεργικές αντιδράσεις και οι παθήσεις των ματιών, η αποδυνάμωση των αληθινών βλεφαρίδων, η απαγόρευση της χρήσης αδιάβροχων καλλυντικών και διφασικών υγρών (μπορούν να λιώσουν την κόλλα.) Ο χρόνος ζωής των αληθινών βλεφαρίδων διαρκεί από 100 μέχρι 150 ημέρες. Μετά από αυτό το χρονικό όριο, η βλεφαρίδα αντικαθίσταται από μία καινούργια. Είναι λογικό, όταν πέφτουν οι κανονικές βλεφαρίδες να παίρνουν μαζί τους και τις ψεύτικες.Συνεπώς, δημιουργείται ένα μικρό κενό το οποίο παραμορφώνει τις γραμμή τους. Για αυτό τον λόγο πρέπει να επισκέπτεστε την αισθητικό σας πολλές φορές. Τόσο η πρώτη εφαρμογή τους όσο και αυτές που ακολουθούν κοστίζουν αρκετά χρήματα. Και μην ξεχνάτε να προσθέσετε τις ώρες που θα σπαταλήσετε στο κραβάτι της αισθητικού. Επιπλέον, οι ψεύτικες βλεφαρίδες φτιάχνονται από γούνα σιβηρικού mink, συνθετικές ή μεταξο-πολυεστερικές ίνες. Αυτά τα υλικά μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις στις γυναίκες που έχουν ευαίσθητο δέρμα και μάτια. Παρόμοιες αντιδράσεις μπορούν να προκληθούν και από την κόλλα που χρησιμοποιείται. Επιπλέον, μετά από καιρό, οι ψεύτικές βλεφαρίδες μπορεί να παραμορφωθούν, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να γυρίσουν αντίθετα, να αλλάξουν σχήμα ή να χάσουν την ελαστικότητά τους. Ξαφνικά χάνεται η ελκυστική τους όψη και τα μάτια μας φαίνονται λυπημένα και πιο μικρά. Όσον αφορά τις αντενδείξεις, μπορούμε να αναφέρουμε τις αλλεργίες καθώς και άλλες δερματολογικές και οφθαλμολογικές παθήσεις. Οι γυναίκες που υποβάλονται σε πλαστική ματιών, έχουν επιπεφυκίτιδα και η περιοχή των ματιών τους είναι ευαίσθητη απαγορεύεται να επιμηκύνουν τις βλεφαρίδες τους. Κατά την διάρκεια της θεραπείας επιφορτώνονται οι φυσικές μας βλεφαρίδες με την κόλλα και με τις ψεύτικες που κολλάνε πάνω τους. Η κατάστασή τους επιδεινώνεται και γίνονται πιο επιρρεπείς σε φθορές και πτώση. Τέλος, εάν αποφασίσουμε να επιμηκύνουμε τις βλεφαρίδες μας πρέπει να ακολουθούμε πιστά κάποιους κανόνες. Κάποιοι έχουν αναφερθεί ήδη. Μένει να πούμε ότι απαγορεύεται ή εφαρμογή καλλυντικών με παχιά ή λιπαρή σύσταση.

Επιμήκυνση φλεβαρίδων vs. Άλλες μέθοδοι

rias3Είναι η επιμήκυνση των βλεφαρίδων η μόνη διαθέσιμη μέθοδος που κάνει τις γυναίκες να δείχνουν πιο όμορφες και ελκυστικές; Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που κάνουν τις βλεφαρίδες μακριές και πυκνές. Μία από αυτές τις μεθόδους μπορεί να είναι η χρήση του μαλακτικού βλεφαρίδων Nanolash. Αυτό το καλλυντικό δυναμώνει, αναζωογονεί και αυξάνει την ανάπτυξη καινούργιων βλεφαρίδων. Επίσης, επιμηκύνει και κάνει τις βλεφαρίδες πιο πυκνές και σκούρες. Τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από αρκετές εβδομάδες από την πρώτη εφαρμογή και διαρκούν για πάντα. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του μαλακτικού Nanolash είναι η φυσική του σύσταση. Προστατεύει τις ευαίσθητες βλεφαρίδες και δεν ενέχει κινδύνους ερεθισμού. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το προϊόν που βασίζεται στην χρήση ελαίων εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε την κατάσταση των βλεφαρίδων σας,. Τα συστατικά του θρέφουν, αναζωογονούν, ενυδατώνουν και κάνουν τις βλεφαρίδες να λάμπουν, αλλά δεν τις κάνουν πιο μακριές. Συνεπώς, χρειάζεται η χρήση μάσκαρας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να αγοράσετε μία μάσκαρα υψηλής ποιότητας και να μάθετε όλες τις τεχνικές για να βάφετε τις βλεφαρίδες σας, οι οποίες χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες make-up artists.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *