Τα Μυστικά της Πλαστικοποίησης Φρυδιών στο Σπίτι με το Nanobrow Lamination Kit

Δημοσιεύτηκε στο Έμπνευση Από Stylist

Αν και η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, έχει γίνει τάση τελευταία να το κάνετε στο σπίτι, εδώ και κάποιο διάστημα… Ναι, σήμερα μπορείτε εύκολα να κάνετε τη θεραπεία στο σπίτι σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών, όπως το Nanobrow Lamination Kit. Μάθετε πως να κάνετε πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι σας και γιατί τόσοι πολλοί προτιμούν το κιτ Nanobrow!

Τι είναι η πλαστικοποίηση φρυδιών;

Η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι μια ημιμόνιμη θεραπεία που εξασφαλίζει αποτελέσματα που διαρκούν αρκετές βδομάδες στα φρύδια. Περιλαμβάνει την εφαρμογή ειδικών διαλυμάτων επηρεάζουν τη δομή των τριχών των φρυδιών και βοηθούν στην αλλαγή του σχήματος και της θέσης τους.
Αυτή η θεραπεία μοιάζει λίγο με την περμανάντ που και αυτή επηρεάζει το σχήμα των μαλλιών. Η θεραπεία πλαστικοποίησης πραγματοποιείται με σκοπό την ανόρθωση των φρυδιών, την προσθήκη όγκου και λάμψης. Επιπλέον είναι διαμορφωμένα προς την επιθυμητή κατεύθυνση και περιποιημένα, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις των φρυδιών. Η πλαστικοποίηση βοηθά στην ανόρθωση και στη διαμόρφωση τους, ενώ παράλληλα χαρίζει όγκο στα φρύδια.

Nanobrow Lamination Kit – κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών

Nanobrow Lamination Kit – ένα μοναδικό DIY κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών 

Η πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι με το κιτ Nanobrow απαιτεί λίγο χρόνο! Ξεχάστε την αναμονή σε μια καρέκλα για ώρες – τώρα μπορείτε να κάνετε τη θεραπεία σε μόλις 20 λεπτά, καθώς απαιτεί την εφαρμογή μόνο 3 προϊόντων: κόλλα φρυδιών, διάλυμα ανόρθωσης και σταθεροποίησης. Αν και το Nanobrow Lamination Kit μειώνει σημαντικά το χρόνο θεραπείας, τα αποτελέσματα διαρκούν στα φρύδια για καιρό, ενώ μερικές φορές και περισσότερο απ’ όσο μία επαγγελματική θεραπεία σε ειδικό: για παράδειγμα, έως και δύο μήνες τέλεια διαμορφωμένα φρύδια που φαίνονται όμορφα και υγιή. Επιπλέον το κιτ Nanobrow αρκεί για 10 θεραπείες!

Κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών στο σπίτι – Nanobrow Lamination Kit

Το Nanobrow Lamination Kit περιέχει ένα σετ επαγγελματικών προϊόντων για την πραγματοποίηση της θεραπείας στο σπίτι. Η όμορφη συσκευασία περιέχει:

  1. κόλλα φρυδιών
  2. διάλυμα ανόρθωσης
  3. σταθεροποιητής
  4. σετ ειδικών εργαλείων, πινέλο και βουρτσάκι
  5. οδηγίες βήμα προς βήμα για τον τρόπο εκτέλεσης της θεραπείας πλαστικοποίησης φρυδιών

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα μπουκαλάκια στο Nanobrow Lamination Kit είναι αριθμημένα για να σας διευκολύνουν και να μην έχετε κανένα πρόβλημα να αποφασίσετε ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Σίγουρα δε θα μπερδευτείτε, ακόμα κι αν κάνετε τη θεραπεία πλαστικοποίησης πρώτη φορά.

Πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι – τι αποτελέσματα προσφέρει και πόσο διαρκούν;

  • Πρώτ’ απ ‘όλα, τα φρύδια φαίνονται πιο πυκνά και γεμάτα.
  • Τα φρύδια σας θα είναι όμορφα και με υγιή λάμψη.
  • Η πλαστικοποίηση φρυδιών βοηθά τα φρύδια να μείνουν στην επιθυμητή θέση – θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο!
  • Η πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι τιθασεύει ακόμα και τα πιο ατίθασα φρύδια.
  • Τα φρύδια έχουν πιο ελκυστική εμφάνιση.
  • Τα φρύδια μετά τη θεραπεία πλαστικοποίησης είναι περιποιημένα και ογκώδη.
  • Φαίνονται τόσο υπέροχα που δεν χρειάζεστε μακιγιάζ!
  • Τα αποτελέσματα διαρκούν για αρκετές βδομάδες.
  • Αποκτάτε συμμετρικό βλέμμα φρυδιών.

Nanobrow Lamination Kit – σε ποιον απευθύνεται;

Αυτή η πλαστικοποίηση φρυδιών για το σπίτι είναι εξαιρετική επιλογή για όποιον επιθυμεί φυσική και ανθεκτική μέθοδο περιποίησης των φρυδιών, έτσι ώστε η καθημερινή περιποίηση να είναι ευκολότερη. Είναι επίσης κατάλληλο για όποιον θέλει να καθορίσει τα φρύδια του και να βελτιώσει το σχήμα τους, για να μη χρειάζεται να ανησυχεί γι’ αυτά για βδομάδες. Είναι επίσης εξαιρετική επιλογή για όποιον ταλαιπωρείται με το καθημερινό μακιγιάζ των φρυδιών, αλλά και για τους λάτρεις της φυσικής εμφάνισης. Το Nanobrow Lamination Kit εξασφαλίζει όμορφα φρύδια χωρίς μακιγιάζ!

Πλαστικοποίηση φρυδιών – αρχικό πακέτο. Το κιτ Nanobrow είναι ιδανικό για όλους!

Ανεξαρτήτως αν κάνετε πλαστικοποίηση φρυδιών σε ειδικό, ή αν είστε αρχάριοι και χρειάζεστε ένα καλό DIY κιτ ανόρθωσης φρυδιών – το Nanobrow Lamination Kit θα σας εντυπωσιάσει θετικά με την απόδοση, τα αποτελέσματα και την εύκολη εφαρμογή του. Θα εξοικονομήσετε χρόνο που ξοδεύατε στη θεραπεία πλαστικοποίησης φρυδιών. Χάρη στο Nanobrow, μια DIY ανόρθωση φρυδιών θα σας πάρει περίπου 20 λεπτά!

Δοκιμάστε την πιο μοντέρνα περιποίηση φρυδιών των τελευταίων μηνών! Επιλέξτε Nanobrow Lamination Kit!