Μίνι-Κατάταξη Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνη C: Ποιο Είναι το Καλύτερο;

Δημοσιεύτηκε στο Τάσεις Ομορφιάς, Φροντίδα δέρματος Από Stylist

Τι να χρησιμοποιήσετε για την περιποίηση του δέρματος; Η επιλογή ανάμεσα σε κρέμες και σέρουμ μπορεί να είναι δύσκολη. Σας προτείνω το δεύτερο, οπότε το ερώτημα τώρα είναι: ποιο είναι το καλύτερο σέρουμ προσώπου; Σίγουρα είναι αυτό που περιέχει βιταμίνη C, η οποία χαρίζει λάμψη και προσφέρει αντιγηραντική δράση. Δείτε τα καλύτερα σέρουμ με βιταμίνη C που μπορείτε να προσθέσετε στην καθημερινή σας περιποίηση.

Μίνι-Κατάταξη Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνη C

Η δημοτικότητα των σέρουμ βιταμίνης C δεν πρέπει να σας προκαλεί έκπληξη. Από τη στιγμή που ανακαλύφθηκαν οι αναζωογονητικές και τονωτικές ιδιότητες της βιταμίνης αυτής, χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, από κρέμες, σέρουμ, αμπούλες μέχρι και προϊόντα μακιγιάζ. Πρέπει να θυμάστε, ωστόσο, ότι τα σέρουμ προσφέρουν πολύ ισχυρά αποτελέσματα και τα ισχυρότερα κρύβονται στη βιταμίνη C.

Βιταμίνη C σε σέρουμ προσώπου

Το σέρουμ διαθέτει μια χαρακτηριστική ελαφριά φόρμουλα με ενυδατικά συστατικά, για παράδειγμα βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ). Μην ξεχνάτε όμως ότι το οξύ έχει διαφορετικές μορφές. Οι πιο συνηθισμένες εκδοχές της βιταμίνης C στη λίστα συστατικών καλλυντικών είναι:

  • Παλμιτικό Ασκορβύλιο
  • Ασκορβυλο-Γλυκοζίτης
  • Τετραεξυλδεκύλιο Ασκορβικό
  • Μαγνήσιο Ασκορβύλιο
  • Φωσφορικό Άλας Νατρίου
  • Αιθυλο-Ασκορβικό Οξύ

Ποια βιταμίνη C πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να είναι περισσότερο αποτελεσματικό ένα σέρουμ; Σίγουρα το τελευταίο, δηλαδή το αιθυλ-ασκορβικό οξύ, γιατί είναι σταθερό και υδατοδιαλυτό και έτσι εισχωρεί πολύ εύκολα στο δέρμα και λειτουργεί εκεί όπου χρειάζεται.

Τι αποτελέσματα έχει το σέρουμ με βιταμίνη C;

Η συχνή χρήση ενός σέρουμ, πλούσιου σε σταθερή μορφή βιταμίνης C:

  • προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες.
  • λειτουργεί ως φυσική ασπίδα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία.
  • αποτρέπει τις φλεγμονές και μειώνει τον κίνδυνο του καψίματος από τον ήλιο.
  • διατηρεί την νεανική εμφάνιση, καθυστερώντας τη γήρανση.
  • ενδυναμώνει και προστατεύει τα εύθραυστα αιμοφόρα αγγεία.
  • βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου που διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος.
  • μειώνει τις λεπτές ρυτίδες και εγγυάται απαλότητα.
  • χαρίζει αποτελεσματική λάμψη στα σημάδια και προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα.
  • επαναφέρει τη λάμψη του προσώπου, ειδικά εάν είστε καπνιστής ή έχετε ώριμο δέρμα.

ΤΟΠ 10 σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C: μίνι-κατάταξη με τα κορυφαία προϊόντα σε πωλήσεις

Για να σας βοηθήσω να επιλέξετε σέρουμ περιποίησης με βιταμίνη C θα σας παρουσιάσω 10 τοπ σε πωλήσεις προϊόντα. Ποιο σέρουμ προσώπου βιταμίνης C είναι το καλύτερο; Η πρώτη επιλογή είναι και η καλύτερη, διαβάζοντας για τα προϊόντα στη συνέχεια, θα μάθετε την τιμή και τα συστατικά τους, ενώ παράλληλα θα δείτε και τις απόψεις αλλά και την ικανοποίηση των χρηστών.

Nanoil - Βιτ. C Σέρουμ προσώπου
Μάθετε περισσότερα: www.nanoil.gr

[1] Nanoil – Βιτ. C Σέρουμ προσώπου

Είναι σίγουρα το σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C με τις υψηλότερες βαθμολογίες και πωλήσεις. Η Bιταμίνη C της Nanoil είναι εξαιρετικά ελαφριά και απορροφάται τέλεια. Είναι σχεδιασμένη για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξαρτήτως ηλικίας. Η τιμή του είναι ανταγωνιστική, καθώς αγοράζετε ένα σέρουμ 50 ml, εμπλουτισμένο με την πιο ποιοτική μορφή βιταμίνης C – σταθερή και αποτελεσματική. Τα αποτελέσματα λάμψης στο πρόσωπο είναι φανερά μετά από λίγες μόνο χρήσεις. Η συχνή χρήση του Σέρουμ Προσώπου Nanoil με Βιταμίνη C αρκεί και με το παραπάνω, για να ξεφωρτοθείτε τις λεπτές ρυτίδες, τα σκούρα σημάδια και τις φλέβες που είναι ορατές. Πρόκειται για το καλύτερο αντιγηραντικό, αναζωογονητικό σέρουμ λάμψης που θα μπορούσατε να έχετε, το οποίο μάλιστα επιβεβαιώνεται από χιλιάδες αξιολογήσεις που επισημαίνουν μόνο ένα πράγμα: το σέρουμ της Nanoil λειτουργεί καλύτερα από άλλα ακριβά προϊόντα με βιταμίνη C.

Kiehl's - Συμπύκνωμα Powerful-Strength Line-Reducing

[2] Kiehl’s – Συμπύκνωμα Powerful-Strength Line-Reducing

Θα βρείτε πολλά θετικά σχόλια για το σέρουμ της Kiehl. Είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να προσθέσετε λάμψη στο πρόσωπό σας και να το αναζωογονήσετε ελαφρώς. Δυστυχώς, όμως, αυτό το σέρουμ είναι πολύ ακριβό, ένα από τα ακριβότερα σέρουμ με βιταμίνη C. Επικεντρώνεται κυρίως στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Το θετικό είναι ότι η βιταμίνη C είναι συνδυασμένη με υαλουρονικό οξύ. Το σέρουμ είναι αρκετά ελαφρύ και απορροφάται εύκολα, χωρίς να προκαλεί λιπαρότητα. Πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά πριν τον ύπνο, ιδανικά μαζί με την κρέμα προσώπου της Kiehl, από την ίδια σειρά προϊόντων.

The Ordinary - Διάλυμα Ασκορβυλο-Γλυκοζίτη 12%

[3] The Ordinary – Διάλυμα Ασκορβυλο-Γλυκοζίτη 12%

Τα μινιμαλιστικά προϊόντα ομορφιάς από την Ordinary είναι δημοφιλή μεταξύ εκατοντάδων γυναικών. Δεν είναι τόσο ακριβά όσο τα προϊόντα της Kiehl, ενώ η ποικιλία είναι πολύ μεγάλη. Από τη μία πλευρά αυτό είναι καλό, αλλά, από την άλλη, μερικές φορές, το ιδανικό είναι να προσφέρουμε μια σωστή σύνθεση συστατικών, παρά να μπερδεύουμε τους καταναλωτές με πολλές επιλογές. Το Διάλυμα Ασκορβυλο-Γλυκοζίτη 12% είναι το πιο δημοφιλές σέρουμ με βιταμίνη C από την Ordinary. Το προϊόν είναι 30 ml, αλλά η σύνθεσή του είναι καθαρή βιταμίνη C. Ωστόσο να θυμάστε ότι η πολύ υψηλή συγκέντρωση ασκορβικού οξέος μπορεί να ερεθίσει το δέρμα. Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης, το σέρουμ σίγουρα θα φωτίσει τα σημάδια, θα χαρίσει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα και θα προστατεύει από τη δραστηριότητα των ελεύθερων ριζών.

Sesderma - C-ΒΙΤ Λιποσωμικό Σέρουμ

4] Sesderma – C-ΒΙΤ Λιποσωμικό Σέρουμ

Το λιποσωμικό σέρουμ με βιταμίνη C από την Sesderma είναι ο νούμερο ένα για κάποιους χρήστες. Ήταν ένα από τα πρώτα προϊόντα με υψηλή συγκέντρωση ασκορβικού οξέος και άνοιξε το δρόμο για την τάση σε βιταμίνες στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Το σέρουμ Sesderma έχει μικρό μέγεθος (μόνο 30 ml) και αρκετά υψηλή τιμή. Τη βιταμίνη C συνοδεύει το λεγόμενο σύστημα ενίσχυσης antiox, το οποίο είναι ένα σύμπλεγμα εκχυλισμάτων (συμπεριλαμβανομένων των εκχυλισμάτων γκίνγκο και λευκής μουριάς) που υποτίθεται ότι προσφέρουν επιπλέον αντιοξειδωτικές ιδιότητες στο σέρουμ. Το προϊόν περιέχει και υαλουρονικό οξύ, για ενυδάτωση. Περιέχει διάφορα συστατικά, το αποτέλεσμα όμως είναι όπως άλλων σέρουμ με βιταμίνη C: το Λιποσωμικό Σέρουμ Seserma έχει αντιγηραντική δράση, χαρίζει λάμψη, μειώνει τις ρυτίδες και κάποια σημάδια, ενώ παράλληλα σας βοηθά στη διατήρηση της νεανικής σας εμφάνισης για περισσότερο.

Melo Revitalizing Σέρουμ Προσώπου με βιταμίνες A, C, E

[5] Melo Revitalizing Σέρουμ Προσώπου με βιταμίνες A, C, E

Αν θέλετε να αναζωογονήσετε το δέρμα, παρά να του δώσετε λάμψη ή να το τονώσετε, μπορείτε να επιλέξετε το σέρουμ αναζωογόνησης από την Melo. Εκτός από το πολύτιμο ασκορβικό οξύ, αυτό το σέρουμ περιέχει βιταμίνη Α και τη λεγόμενη βιταμίνη της νεότητας (Ε). Η φόρμουλα βασίζεται σε έλαια (έλαιο φραγκόσυκου και έλαιο από ιπποφαές) εμπλουτισμένο με εκχύλισμα τζίνσενγκ. Το προϊόν κερδίζει έναν επιπλέον πόντο για το σκουαλένιο, το οποίο είναι ένα φυσικό συστατικό  που αναπτύσσεται στο δέρμα για να διατηρεί τα βέλτιστα επίπεδα ενυδάτωσης. Το σέρουμ λειτουργεί σε όλους τους τύπους δέρματος, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μια δοκιμή πρώτα, εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, καθώς ενδέχεται να προκαλέσει ερεθισμούς, λόγω της υψηλής ποσότητας συστατικών. Η τιμή του σέρουμ στα 30 ml είναι λογική.

Paese - Σέρουμ με Βιταμίνη C 10%

[6] Paese – Σέρουμ με Βιταμίνη C 10%

Πρόκειται για ένα σέρουμ λαδιού, το οποίο περιέχει μια σταθερή μορφή ασκορβικού οξέος 10%. Οι απόψεις είναι διχασμένες σχετικά με αυτό το προϊόν – κάποιοι χρήστες το προτείνουν ως αναζωογονητικό σέρουμ που ενισχύει τη λάμψη, ενώ άλλοι λένε ότι δεν έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα (γι’ αυτό και το τοποθέτησα χαμηλότερα στην κατάταξη). Το σέρουμ βασίζεται σε 5 φυσικά έλαια, όπως το έλαιο συκιάς των Βερβέρων, το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, το έλαιο αδανσονίας, το έλαιο σπόρου σταφυλιού και το έλαιο σπόρου λιμνανθούς. Μερικά από τα συστατικά είναι αρκετά σπάνια, ενώ ενεργοποιούν την απορρόφηση εις βάθος και έτσι τα συστατικά παραμένουν στο δέρμα για περισσότερο. Αξίζει αυτό το σέρουμ την τιμή του; Εάν δεν αναμένετε εκθαμβωτικά αποτελέσματα τότε σίγουρα αξίζει.

IT’S SKIN - Power 10 Formula VC Effector

[7] IT’S SKIN – Power 10 Formula VC Effector

Ένα μεγαλύτερο γυάλινο μπουκαλάκι (60 ml) που περιέχει μια συμπυκνωμένη κρέμα με βάση το νερό, πλούσια σε παράγωγο βιταμίνης C (ασκορβυλο-τετραϊσοπαλμιτικό). Αυτή η σταθερή μορφή της βιταμίνης έχει ισχυρότερα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Το Power 10 Formula VC Effector αναστέλλει την παραγωγή μελανίνης και προωθεί τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι πιο φωτεινό, λαμπερό, νεανικό δέρμα. Ωστόσο το σέρουμ πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά για να έχει αποτελέσματα. Προτείνεται για καθημερινή χρήση και σε νεανικό δέρμα με σημάδια. Οι θαυμαστές των κορεάτικων προϊόντων περιποίησης συνιστούν αυτό το σέρουμ για τη θεραπεία της ακμής, καθώς βοηθά στην απολέπιση της επιδερμίδας, καθαρίζει το δέρμα και μειώνει τις φλεγμονές. Δυστυχώς όμως αυτό το αποτέλεσμα έρχεται σε μια αρκετά υψηλή τιμή.

Dermofuture - Θεραπεία Επανόρθωσης με Βιταμίνη C

[8] Dermofuture – Θεραπεία Επανόρθωσης με Βιταμίνη C

Η θεραπεία με βιταμίνη C για επανόρθωση του δέρματος από την Dermofuture είναι ένα φθηνότερο υποκατάστατο προϊόντων υψηλής ποιότητας. Το πρώτο αρνητικό που παρατηρεί κανείς είναι το πολύ μικρό μέγεθος στο μπουκαλάκι (20ml). Πληρώνουμε λίγα άρα δεν παίρνουμε και πολλά. Εάν το χρησιμοποιείτε συχνά μπορεί να χαρίσει λάμψη, να επανορθώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα, παρέχοντας παράλληλα αντιγηραντική δράση. Η φόρμουλα φυσικά και βασίζεται στη βιταμίνη C (είναι δύσκολο να βρει κανείς πληροφορίες για τη μορφή της) σε συνδυασμό με γλυκερίνη, εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού και υαλουρονικό οξύ. Παρόλο που είναι ένα οικονομικό προϊόν, η Θεραπεία Επανόρθωσης Dermofuture δεν είναι φυσική, οπότε σίγουρα θα ήταν καλύτερα να επενδύσετε περισσότερα χρήματα και να αγοράσετε ένα προϊόν που αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Auriga - Flavo-C Σέρουμ Αντιγήρανσης

[9] Auriga – Flavo-C Σέρουμ Αντιγήρανσης

Και τώρα επιστρέφουμε σε πιο ακριβές λύσεις με βιταμίνη C. Το Flavo-C Σέρουμ Αντιγήρανσης είναι ένα προϊόν μεσαίας κατηγορίας και μεσαίου μεγέθους (είναι διαθέσιμο σε μπουκαλάκια των 30 ml). Το σέρουμ Auriga είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ειδικότερα για ώριμο δέρμα με χαλαρότητα. Δυστυχώς δεν θα μειώσει τις έντονες ρυτίδες και τα σκούρα σημάδια, αλλά μπορεί να λειτουργήσει απλώς ως ένα επιπλέον προϊόν περιποίησης του δέρματος. Περιέχει μια ισχυρή μορφή βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ), η οποία είναι λιγότερο σταθερή. Το σέρουμ συνδυάζει τη βιταμίνη με εκχύλισμα γκίνγκο Μπιλόμπα. Τα κορίτσια συχνά επιλέγουν το σέρουμ Auriga ως το πρώτο τους προϊόν με βιτ. C αλλά σπάνια το ξαναγοράζουν, αναζητώντας ένα καλύτερο προϊόν.

Liqpharm - LIQ CC Rich 15% Vitamin C Boost Σέρουμ

[10] Liqpharm – LIQ CC Rich 15% Vitamin C Boost Σέρουμ

Τελευταίο προϊόν, η δύναμη του ροζ, ή διαφορετικά ένα σέρουμ λάμψης με βιταμίνη C από την Liqpharm, συσκευασμένο σε ροζ κουτί και μαύρο μπουκαλάκι (30ml). Το σέρουμ δεν είναι το πιο ακριβό (γι’ αυτό και έχει μικρό μέγεθος). Δεν περιέχει την καλύτερη μορφή βιταμίνης C. Το προϊόν περιέχει ασκορβικό οξύ 15%, ενώ η φόρμουλα έχει χαμηλό pH, για να επαναφέρει αποτελεσματικά την λάμψη, να φωτίζει και να αναζωογονεί το δέρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το σέρουμ βιταμίνης C καθημερινά: θα σας βοηθήσει στην καθημερινή περιποίησή σας, αλλά δεν είναι μια εξελιγμένη θεραπεία για προβληματικά δέρματα.