Αξιολογήσεις για ΤΟΠ 5 Μάσκες Μαλλιών με Κερατίνη. Ποια θα Επιλέξετε;

Δημοσιεύτηκε στο Τάσεις Ομορφιάς Από Stylist

Τα κατεστραμμένα μαλλιά απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Οι μάσκες μαλλιών κερατίνης αναλαμβάνουν αυτή τη δράση. Ωστόσο, δεν έχει επιτυχία κάθε μάσκα κερατίνης και χρειάζεστε αυτήν που έχει τα καλύτερα συστατικά, ώστε να λειτουργεί καλύτερα. Μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις 5 κορυφαίες μάσκες κερατίνης που θα σας αναφέρω παρακάτω. Θα βρείτε την αγαπημένη σας;

Ανεξάρτητα από το εάν τα μαλλιά σας είναι εξαιρετικά κατεστραμμένα ή απλώς ταλαιπωρημένα, η κερατίνη είναι η κατάλληλη θεραπεία. Ο λόγος είναι απλός: τα μαλλιά είναι κατασκευασμένα από κερατίνη, η οποία αναδομεί και ενδυναμώνει τα μαλλιά καλύτερα. Ας δούμε λοιπόν πως να προσφέρουμε τη βέλτιστη ποσότητα για τέλεια μαλλιά.

Επανόρθωση με κερατίνη. Μάσκες ή θεραπείες σε κομμωτήριο;

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να επανορθώσετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας κερατίνη. Μπορείτε είτε να το κάνετε στο σπίτι, είτε να εμπιστευτείτε έναν ειδικό.

  1. Η θεραπεία λείανσης μαλλιών με κερατίνη επανορθώνει, δυναμώνει και λειαίνει τα μαλλιά, με τη βοήθεια ενός μείγματος βασισμένο στα μόρια κερατίνης. Εφαρμόζεται από επαγγελματία κομμωτή και χρειάζεται πολύ χρόνο. Επιπλέον, η τιμή της θεραπείας είναι πολύ υψηλή.
  2. Η μάσκα μαλλιών κερατίνης είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση ως προς τις ακριβές θεραπείες του κομμωτηρίου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα στο σπίτι για να ενισχύσετε και να αναζωογονήσετε τα μαλλιά, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά. Μια εξαιρετικής ποιότητας μάσκα με βάση την κερατίνη χαρίζει επιπλέον απαλότητα, λάμψη και προστασία. Είναι πανεύκολο, αλλά απαιτεί συχνή χρήση.

Μάσκα Μαλλιών Κερατίνης: Πρέπει να την έχετε!

Εάν έχετε κατεστραμμένα μαλλιά, πρέπει να δοκιμάσετε μια μάσκας μαλλιών κερατίνης. Όχι μόνο είναι φθηνότερη και κατάλληλη για χρήση στο σπίτι, αλλά επίσης λειτουργεί εξαιρετικά. Με λίγες μόνο χρήσεις είναι πολύ πιθανό να δείτε διαφορά και να επανορθώσετε τα κατεστραμμένα μαλλιά σας. Η θεραπεία λείανσης με κερατίνη θα είναι περιττή, καθώς μία μάσκα μαλλιών κερατίνης:

  • επιδιορθώνει από το εσωτερικό των μαλλιών.
  • ενισχύει το εξωτερικό στρώμα των μαλλιών και τα λειαίνει.
  • αποτρέπει μελλοντική φθορά.
  • προσθέτει απαλότητα και ανθεκτικότητα.
  • αποκαθιστά την λάμψη και ενισχύει το χρώμα των μαλλιών.
  • μειώνει τη ψαλίδα.
  • ελέγχει το φριζάρισμα και τη στατικότητα.

Οι Καλύτερες Μάσκες Μαλλιών με Κερατίνη
[ΤΟΠ 5]

Τι πρέπει να επιλέξετε για αρχή; Ποια μάσκα κερατίνης είναι η καλύτερη; Ποια απ’ όλες παρέχει μέγιστη ενίσχυση στα κατεστραμμένα μαλλιά; Έχω τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις και θα τις βρείτε παρακάτω – οι πέντε καλύτερες μάσκες μαλλιών κερατίνης. Επιλέξτε μία και βρείτε την αγαπημένη σας για την επανόρθωση των μαλλιών στο σπίτι. Έτσι η θεραπεία με κερατίνη είναι εύκολη και δίνει αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν.

(1) Μάσκα κερατίνης για κατεστραμμένα μαλλιά της Nanoil

Μάθετε περισσότερα: www.nanoil.gr

Η μάσκα μαλλιών με κερατίνη της Nanoil είναι μια καλή επιλογή για όσους πιστεύουν ότι η αποτελεσματικότητα του προϊόντος είναι η πιο σημαντική. Η ελαφριά μάσκα έχει αποτελέσματα από την πρώτη χρήση: λειαίνει τα μαλλιά, χαρίζει λάμψη και τα μαλλιά ξεμπερδεύονται εύκολα. Η υδρολυμένη κερατίνη είναι το κύριο συστατικό και συνδυάζεται με πανθενόλη που βελτιώνει τόσο την κατάσταση, όσο και την εμφάνιση των μαλλιών. Η μάσκα μαλλιών Nanoil κερατίνης έχει επανορθωτική δράση, ενισχύει τα μαλλιά και τα κάνει πιο ανθεκτικά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει και από μελλοντικές βλάβες. Καταπολεμά το φριζάρισμα, τη ψαλίδα και τα λεπτά μαλλιά. Σας αρέσει αυτό το σενάριο; Επιλέξτε την Nanoil Keratin Hair Mask: την καλύτερη μάσκα για κατεστραμμένα, ξηρά, εύθραυστα, φριζαρισμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Λεπτομέρειες προϊόντος:

  • ελαφριά φόρμουλα που δε βαραίνει
  • αποτελέσματα από την πρώτη χρήση
  • απλή φόρμουλα με υψηλή περιεκτικότητα σε κερατίνη
  • επανόρθωση από το εσωτερικό και προστατεύει το εξωτερικό
  • ιδανική για ξηρά, εύθραυστα μαλλιά

(2) Keune Care Keratin Hair Mask

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και ακριβές μάσκες μαλλιών κερατίνης είναι αυτή της Keune. Παρά το μεγάλο μέγεθος, δεν διαρκεί πολύ γιατί είναι αρκετά πηκτή. Η μάσκα περιέχει κερατίνη και προ-βιταμίνη Β5, αλλά και άλλα συστατικά: βούτυρο καριτέ και μείγμα Quat, ένα σύνολο συστατικών που προστατεύουν από τη φθορά της θερμότητας. Η μάσκα Keune προτείνεται για κατεστραμμένα, φριζαρισμένα και ξηρά μαλλιά, επειδή δυναμώνει, αναζωογονεί και αποτρέπει την απώλεια ενυδάτωσης. Για να δείτε τα αποτελέσματα, πρέπει να τη χρησιμοποιείτε συχνά, μετά από κάθε λούσιμο (αφήστε το για 2-3 λεπτά).

Λεπτομέρειες προϊόντος:

  • μία από τις πιο ακριβές μάσκες κερατίνης
  • μοναδικό θρεπτικό σύμπλεγμα Quat
  • συνιστάται για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά
  • μεγάλο μέγεθος, πηκτή σύνθεση

(3) Goldwell Kerasilk Mask πλούσια σε κερατίνη και υγρό μετάξι

Μια μάσκα με βάση την κερατίνη για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εκτός από την κερατίνη, η Goldwell Kerasilk περιέχει υγρό μετάξι, το οποίο είναι μια απαραίτητη πρωτεΐνη για τα μαλλιά. Και τα δύο έχουν καλή επίδραση στα μαλλιά, ενδυναμώνοντάς τα, γίνονται πιο λεία και αναζωογονούνται. Θα τα χτενίζετε ευκολότερα και θα έχετε τέλεια μαλλιά. Η μάσκα κερατίνης τιθασεύει τα ατίθασα μαλλιά και τα ενισχύει. Η χρήση πρέπει να είναι συχνή, να γίνεται σε βρεγμένα μαλλιά και η μάσκα να μένει για 5-10 λεπτά. Το προϊόν έχει και κάποια αρνητικά (μικρό μέγεθος, υψηλή τιμή).

Λεπτομέρειες προϊόντος:

  • εντατικό αποτέλεσμα λείανσης
  • τιθασεύει τα ατίθασα μαλλιά
  • βασίζεται σε δύο συστατικά: κερατίνη και μετάξι
  • μικρό μέγεθος, δεν διαρκεί πολύ

(4) Wella SP Luxe Oil Keratin Restore Hair Mask

Η συλλογή των κορυφαίων μασκών κερατίνης πρέπει να περιλαμβάνει αυτήν την εταιρεία, τη Wella. Πρόκειται για μια μάσκα που βασίζεται στην κερατίνη αλλά περιέχει και άλλα συστατικά. Ομοίως με άλλα προϊόντα της Wella SP Luxe Oil, αυτή η μάσκα περιέχει επίσης ένα σύμπλεγμα λαδιών, όπως το λάδι χοχόμπα, το ηλιέλαιο και το αργανέλαιο και γι’ αυτό έχει λιπαρή σύνθεση, η οποία ίσως βαραίνει τα μαλλιά, π.χ. τα λεπτά μαλλιά. Ωστόσο, εάν το χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις οδηγίες και εφαρμόζετε τη σωστή ποσότητα, θα ενδυναμώσετε και θα επανορθώσετε τα μαλλιά. Χαρίζει λάμψη, απαλότητα και υπέροχη εμφάνιση.

Λεπτομέρειες προϊόντος:

  • ελαφρώς μεγαλύτερη από άλλες μάσκες
  • με βάση την υγρή κερατίνη
  • σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαια
  • ενίσχυση, επανόρθωση, ελαστικότητα

(5) Phyto Phytokeratine Extreme Keratin Hair Mask

Η Phyto Phytokeratine Extreme είναι μια καλή επιλογή για λεπτά, θαμπά, ξηρά ή κατεστραμμένα μαλλιά, ακόμη και για ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Είναι μια από τις πιο ακριβές, αλλά και ενδιαφέρουσες μάσκες όσον αφορά τα συστατικά της. Δεν είναι η συνηθισμένη μάσκα κερατίνης, επειδή η φόρμουλα έχει λάδι αδανσονίας, βούτυρο σαπότε και βούτυρο καριτέ. Η κερατίνη προέρχεται από φυτά και μιμείται τη φυσική κερατίνη των μαλλιών. Σίγουρα είναι ένα ενδιαφέρον προϊόν για να δοκιμάσετε σε ταλαιπωρημένα μαλλιά, έτσι ώστε να τα επανορθώσετε, να τα θρέψετε και να τα απαλύνετε.

Λεπτομέρειες προϊόντος:

  • με βάση τη φυτική κερατίνη από 18 αμινοξέα
  • πλούσιο σε έλαια, π.χ. λάδι αδανσονίας, βούτυρο καριτέ, βούτυρο σαπότε
  • συνιστάται για λεπτά, ξηρά ή θαμπά μαλλιά
  • μία από τις μικρότερες και ακριβότερες μάσκες