Θέλετε να Δοκιμάσετε την Τάση Φρύδια Σαπουνιού; Δημιουργήστε Μοναδικά Φρύδια με το Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Δημοσιεύτηκε στο Makeup, Τάσεις Ομορφιάς Από Stylist

Σας δελεάζει η τάση των φρυδιών σαπουνιού; Δημιουργήστε μοναδικές εμφανίσεις με το Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

σαπούνι φρυδιών

Έχετε ακούσει για την τάση «φρύδια σαπουνιού»; Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πετύχετε ένα φυσικό μακιγιάζ φρυδιών, με όγκο και να γεμίσετε τα κενά. Το Nanobrow Eyebrow Styling Soap προσφέρει πυκνά και γεμάτα φρύδια εύκολα, ακόμα και σε πολύ λεπτά φρύδια.

Η εμφάνιση «Φρύδια σαπουνιού» με το Nanobrow σε λίγα βήματα

Τι είναι τα «φρύδια σαπουνιού»; Σημαίνει ότι φτιάχνετε τα φρύδια σας με σαπούνι. Σίγουρα το έχετε δει στα social media. Το κόλπο είναι να εφαρμόσετε νωπό σαπούνι με νερό στα φρύδια σας με ένα βουρτσάκι. Πρόκειται για έναν τρόπο μακιγιάζ που πρωτοεμφανίστηκε πριν από πολλά χρόνια στο Χόλυγουντ, όταν ηθοποιοί έψαχναν έναν τρόπο να δημιουργήσουν ανθεκτικό μακιγιάζ που θα διαρκούσε όλη μέρα στο κινηματογραφικό πλατό. Με το καθημερινό μακιγιάζ, όμως, το παραδοσιακό σαπούνι μπορεί να μην αρκεί. Σβολιάζει και αφήνει υπολείμματα στο δέρμα. Επιπλέον μπορεί να αφυδατώσει τα φρύδια, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωσή τους και την απώλεια τριχών.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – σαπούνι για την περιποίηση των φρυδιών

Εδώ έρχεται το Nanobrow Styling Soap για να μας σώσει – είναι εύχρηστο, δε χρειάζεται νερό, δεν αφήνει υπολείμματα και δε σβολιάζει. Διαρκεί για πολλές ώρες και κρατά τις τρίχες στη θέση τους όλη μέρα. Αυτό το σαπούνι με γλυκερίνη είναι ελαφρύ και δε σβολιάζει. Η σύνθεσή του περιέχει γλυκερίνη που ενυδατώνει τα φρύδια και χαρίζει λάμψη.

Μπορείτε να συνδυάσετε το σαπούνι με άλλα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών ή και όχι.

  1. Βουρτσίστε τα στεγνά φρύδια σας με το βουρτσάκι.
  2. Απλώστε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού φρυδιών με το βουρτσάκι.
  3. Καλύψτε τα φρύδια σας με το σαπούνι, χτενίζοντάς τα.
  4. Χρησιμοποιήστε σύντομες κινήσεις προς τα πάνω.
  5. Χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι ή το δάχτυλό σας και πιέστε το προϊόν στα φρύδια,
  6. Φτιάξτε τα άκρα των φρυδιών.
  7. Περιμένετε να στεγνώσει το σαπούνι για να έχετε τέλειο κράτημα.
  8. Συνδυάστε το με την αγαπημένη σας πομάδα, μολύβι ή σκιά, ή αφήστε τα φρύδια σας στο φυσικό τους χρώμα.

Με το Nanobrow δε χρειάζεστε κάτι άλλο…

…το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σαπούνι για να φτιάχνετε τα φρύδια σας και δε θα χρειάζεστε πια τζελ, μάσκαρα ή πλαστικοποίηση! Προσφέρει ΟΥΑΟΥ αποτελέσματα χωρίς να βγείτε από το σπίτι. Αντί να ξοδεύετε μία περιουσία σε ακριβές θεραπείες πλαστικοποίησης φρυδιών με αποτελέσματα που χάνονται με την πάροδο του χρόνου, βασιστείτε στο τζελ σαπούνι φρυδιών της Nanobrow. Με λίγες κινήσεις θα πετύχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα πλαστικοποίησης φρυδιών: λαμπερά, πυκνά, τέλεια σχεδιασμένα και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα. Το σαπούνι Nanobrow διατίθεται σε εύχρηστη συσκευασία. Διαθέτει επίσης βουρτσάκι περιποίησης.

σαπούνι φρυδιών

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Nanobrow Eyebrow Styling Soap;

Τα φρύδια σας θα είναι πυκνά και όμορφα σε λίγα λεπτά. Μην ανησυχείτε αν τα φρύδια σας δεν είναι από μόνα τους πυκνά. Το Nanobrow Eyebrow Styling Soap μπορεί να διαχειριστεί και τα λεπτά, ατίθασα φρύδια. Η φόρμουλα γλυκερίνης καλύπτει κάθε τρίχα διπλασιάζοντας τον όγκο της. Τα φρύδια φαίνονται πιο πυκνά και ογκώδη. Λειτουργεί ως μεμονωμένο προϊόν φρυδιών, αλλά μπορεί και να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα περιποίησης.

Δοκιμάστε το υπέροχο Nanobrow Eyebrow Styling Soap και μοιραστείτε τα αποτελέσματα μαζί μας!