Κορυφαίες 5! Συγκέντρωση των καλύτερων extensions βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε στο Makeup Από Stylist

Οι βλεφαρίδες είναι μικροσκοπικές τρίχες που έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην εμφάνιση των γυναικών. Από τη φύση τους είναι λεπτές και ελάχιστα αισθητές, οπότε οι γυναίκες προσπαθούν να το αλλάξουν αυτό ανέκαθεν. Παρόλο που οι φυσικές μέθοδοι αποτυγχάνουν, δεν χρειάζεται να αναγκαστούμε να κάνουμε ημιμόνιμες extensions βλεφαρίδων. Μπορούμε αντ’ αυτού να επιλέξουμε τις κατ’ οίκον εφαρμογής δεσμίδες βλεφαρίδων! Ας δούμε τα πέντε καλύτερα προϊόντα με τα οποία κάθε γυναίκα θα είναι ευχαριστημένη!

Κατάταξη των καλύτερων οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων. Τι θα μάθετε από το συγκεντρωτικό αφιέρωμα;

Δεν είναι εύκολο να διαλέξετε τις σωστές δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον χρήση. Μπορείτε να το παρατηρήσετε ξεκάθαρα αυτό με μια απλή περιήγηση σε blogs και περιοδικά ομορφιάς. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον των γυναικών για τις κατ’ οίκον χρήσης extensions βλεφαρίδων έκανε τις εταιρείες καλλυντικών να κατακλύσουν την αγορά με τα προϊόντα τους. Είναι σίγουρα δύσκολο να δοκιμάσετε κάθε ένα από αυτά. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που οι γυναίκες ρωτούν συνεχώς για τα ονόματα των καλύτερων κατ’ οίκον χρήσης δεσμίδων βλεφαρίδων που κυκλοφορούν διαθέσιμα στο εμπόριο.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τη δημιουργία της κατάταξης! Συγκεντρώνουμε πέντε κορυφαία προϊόντα για τις extension βλεφαρίδων στο σπίτι. Κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει τις παρακάτω επιλογές. Η κατάταξη παρουσιάζει την αντικειμενική αξιολόγηση συγκεκριμένων στυλ βλεφαρίδων από διαφορετικές μάρκες. Επισημαίνει επίσης τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και τα οφέλη χρήσης τους.

Προτεραιότητά μας ήταν να ξεκαθαρίσουμε τη διαμάχη σχετικά με το ποιες δεσμίδες βλεφαρίδων είναι αξιόλογες και με καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Εύκολα μπορεί κανείς να κατακλυστεί από τόνους προϊόντων και να επιλέξει κατά λάθος εκείνο που αποδεικνύεται αναποτελεσματικό.

Η κατάταξη που περιλαμβάνει τα κορυφαία 5 προϊόντα θα επιτρέψει στις γυναίκες να πάρουν μια απόφαση συνειδητά, ερχόμενες πιο κοντά στις βλεφαρίδες των ονείρων τους.

Οι καλύτερες Extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής- Τα κορυφαία 5 προϊόντα

Είναι δυνατόν να επιλέξετε μόνο πέντε πακέτα extensions βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίιτι ανάμεσα σε τόσα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά; Προφανώς, είναι! Τα σχολιασμένα πακέτα βλεφαρίδων και δεσμίδες ξεχωρίζουν έναντι των άλλων.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες διαφορές και λεπτομέρειες που μας επιτρέπουν να τα τοποθετήσουμε σε μια συγκεκριμένη θέση. Ας φτάσουμε στην ουσία και ας δούμε τον αρχηγό της κατάταξης καθώς και άλλα αξιόλογα προϊόντα!

1. Nanolash κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων

Τη λίστα των κορυφαίων 5 extensions βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι ανοίγει η μάρκα Nanolash η οποία κυκλοφόρησε τα DIY Lash Extensions – βλεφαρίδων που έγιναν γρήγορα δημοφιλής επιλογή των γυναικών. Δεν μας εκπλήσσει. Τα DIY Lash Extensions μπορούν να χαρακτηριστούν ως ένα κορυφαίο προϊόν επειδή προσφέρουν κορυφαία ποιότητα, ποικιλία και ασφάλεια, ξεχωρίζοντας από τους ανταγωνιστές.

Είναι καλό να ξεκινήσετε με τις διαθέσιμες εκδόσεις των DIY Lash Extensions. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των εξής επιλογών:

  • ένα ενιαίο πακέτο δεσμίδων βλεφαρίδων: έως και 36 τεμάχια στο κουτί, τρία μήκη και οκτώ στυλ για να διαλέξετε.
  • Σετ extensions βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι: εκτός από τις δεσμίδες βλεφαρίδων , το σετ περιέχει Nanolash συνδετικό, σφραγιστικό, προϊόν αφαίρεσης και τσιμπιδάκι βλεφαρίδων.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι χρησιμοποιούνται περίπου τέσσερις ή πέντε δεσμίδες ανά εφαρμογή – ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι ένα κουτί είναι αρκετό για τέσσερις εφαρμογές. Συν τοις άλλοις, οι γυναίκες που έχουν φορέσει αυτές τις βλεφαρίδες σε δεσμίδες λένε ότι μπορούν να τις ξαναχρησιμοποιήσουν.Διατηρούν το ίδιο σχήμα, γεγονός που σας επιτρέπει να τα εφαρμόσετε ξανά. Οι κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων είναι ιδιαίτερα οικονομικές.

Όσον αφορά την εμφάνιση των βλεφαρίδων που δημιουργούνται, η δοκιμαστής μας ήταν περισσότερο από ευχαριστημένη: οι βλεφαρίδες φαίνονται μοναδικά φυσικές, αναμειγνύονται με τις πραγματικές τρίχες και φαίνονται εξαιρετικά ρεαλιστικές. Επειδή είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά ελαφρύ υλικό, οι βλεφαρίδες μοιάζουν αέρινες και δεν βαραίνουν τις φυσικές βλεφαρίδες.

Η μάρκα Nanolash εγγυάται ότι η εφαρμογή των δεσμίδων βλεφαρίδων διαρκεί μόλις 10 λεπτά. Περιλαμβάνει απλά βήματα όπως η εφαρμογή του συνδετικού υλικού, η αναμονή για 30-60 δευτερόλεπτα και η τοποθέτηση των βλεφαρίδων κάτω από τις πραγματικές τρίχες, όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Ως τελική πινελιά, εφαρμόζετε το σφραγιστικό. Αυτό είναι όλο. Οι διαδικτυακές κριτικές δείχνουν ότι οι γυναίκες καταφέρνουν να εφαρμόζουν τις δεσμίδες βλεφαρίδων ακόμη πιο γρήγορα, γεγονός που καθιστά τις DIY Lash Extensions μια τέλεια επιλογή για αρχάριους.

Το πόσο καιρό θα παραμείνουν οι extensions βλεφαρίδων είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο. Ο παραγωγός υπόσχεται ότι διαρκούν έως και πέντε ημέρες, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Και πάλι, έχουμε διαβάσει κριτικές που λένε ξεκάθαρα ότι μπορούμε να κάνουμε τα extensions βλεφαρίδων να διαρκέσουν περισσότερο. Η σωστή μετέπειτα φροντίδα ήταν αρκετή για να αφήσει τις γυναίκες να τα φορέσουν ακόμη και για οκτώ ημέρες!

Υποθέτω ότι όλοι συμφωνούν ότι τα DIY Lash Extensions αξίζουν την υψηλότερη βαθμολογία. Είναι ο ηγέτης στις κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων.

2. KISS Falscara Starter Kit

Ας προχωρήσουμε στο επόμενο προϊόν της κατάταξής μας, δηλαδή το KISS Falscara Starter Kit. Πρόκειται για extensions βλεφαρίδων για χρήση στο σπίτι που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μεγεθών. Κρίμα που δεν υπάρχει η ίδια ποικιλία όσον αφορά τα στυλ. Αυτό συνεπάγεται ορισμένους περιορισμούς όταν θέλετε να δημιουργήσετε διαφορετικά στυλ βλεφαρίδων.

Το KISS Falscara Starter Kit λειτουργεί καλά αν θέλετε βλεφαρίδες με φυσική εμφάνιση. Το να κάνετε βλεφαρίδες όπως του ρωσικού όγκου μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολο. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο το προϊόν βγαίνει δεύτερο καλύτερο.

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα και την ευκολία εφαρμογής, οι κριτικοί δεν ανέφεραν πολλές ενστάσεις. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι χρειαζόμαστε περίπου 15 λεπτά για την εφαρμογή των δεσμίδων βλεφαρίδων , η οποία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την εφαρμογή των DIY Eyelash Extensions.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων από το KISS Falscara Starter Kit προορίζονται να διαρκέσουν περίπου πέντε ημέρες, αλλά αυτό δεν είναι εγγυημένο. Οι χρήστες πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες μετέπειτα φροντίδας και να αποφεύγουν τα καλλυντικά με βάση το λάδι. Η σωστή εφαρμογή των δεσμίδων βλεφαρίδων είναι επίσης σημαντική εάν προσπαθούμε να κάνουμε τις extensions βλεφαρίδων να διαρκέσουν περισσότερο.

3. Lashify Starter Kit

Το Lashify Starter Kit είναι ένα σετ από κατ’ οίκον εφαρμογής βλεφαρίδων που μας επιτρέπουν να αλλάξουμε το σχήμα των βλεφαρίδων μέσα σε λίγα λεπτά.

Το σετ περιλαμβάνει δεσμίδες βλεφαρίδων που προσφέρουν διαφορετικά μήκη. Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολλά στυλ βλεφαρίδων. Εκτός από αυτό, οι γυναίκες παίρνουν αξεσουάρ που προορίζονται για την ευκολότερη εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων. Κρίμα που η εταιρεία θέλει μια εξαιρετικά υψηλή τιμή για ένα σετ που περιέχει μόνο 10 δεσμίδες βλεφαρίδων. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε μόνο μία εφαρμογή, οπότε το Lashify προσφέρει ένα προσωρινό αποτέλεσμα που κοστίζει περισσότερο από την ημιμόνιμη extension βλεφαρίδων που γίνεται από έναν τεχνικό βλεφαρίδων (με τις εσωτερικές συμπληρώσεις που περιλαμβάνονται!).

Οι βλεφαρίδες φαίνονται αρκετά φυσικές, αλλά όταν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, μπορεί να μην σας αρέσει η παχιά, μαύρη ταινία. Αν και δένει όμορφα με τη γραμμή των βλεφαρίδων, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κατά την εφαρμογή. Για λόγους σύγκρισης, τα DIY Lash Extensions είναι προσαρτημένα σε μια λεπτή ταινία που συνδυάζεται με τη γραμμή των βλεφαρίδων και είναι πιο εύκολο να εφαρμοστεί.

Μιλώντας για την εφαρμογή, θα πρέπει να διαρκέσει 10 λεπτά αν έχετε κάποια εμπειρία. Εάν όχι, τότε μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο. Ο κατασκευαστής δεν είναι ξεκάθαρος σχετικά με το πόσο καιρό μπορούν να φορεθούν αυτές οι extensions βλεφαρίδων σε δεσμίδες, αναφέροντας «μερικές ημέρες». Αυτό δεν είναι εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πόσο καιρό οι δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash παραμένουν στη θέση τους.

Το Lashify Starter Kit προσφέρει αξιόλογες βλεφαρίδες, ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζονται βελτίωση.

4. Velour-Xtensions Kit

Το Velour-Xtensions Kit είναι το επόμενο προϊόν στην κορυφή της λίστας μας. Αυτές οι extensions βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογή υποτίθεται ότι σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε διαφορετικές εμφανίσεις βλεφαρίδων, ωστόσο, οι δοκιμαστές λένε ότι είναι μάλλον παχιές και υπερβολικά εντυπωσιακές. Με αυτό κατά νου, υποθέτουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να επιτύχετε μια πιο φυσική εμφάνιση.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων διατίθενται σε διαφορετικά μήκη και η εφαρμογή τους δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά. Λίγο περισσότερο από την εφαρμογή των Nanolash DIY Lash Extensions.

Το κιτ Velour-Xtensions είναι αρκετά σταθερό, αλλά μπορεί να έχετε προβλήματα στην εφαρμογή των δεσμίδων λόγω της παχιάς ζώνης. Η εφαρμογή σε αυτή την περίπτωση απαιτεί κάποια επιδεξιότητα και σταθερές κινήσεις για να βεβαιωθείτε ότι η ταινία δένει με τη γραμμή των βλεφαρίδων.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων Velour-Xtensions Kit λέγεται ότι διαρκούν μερικές ημέρες, αλλά δεν έχουμε σαφή δήλωση αν πρόκειται για δύο, τρεις ή πέντε ημέρες. Για λόγους σύγκρισης, η μάρκα Nanolash υπόσχεται ότι οι δεσμίδες βλεφαρίδων διαρκούν πέντε ημέρες ανεξαρτήτως συνθηκών.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Velour-Xtensions Kit για να κάνουμε βλεφαρίδες όγκου στο σπίτι. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη βελτίωση αυτού του προϊόντος.

5. Κιτ επέκτασης βλεφαρίδων Glamnetic

Την τελευταία θέση στην κατάταξη καταλαμβάνει το Glamnetic Lash Extension Kit – άλλο ένα σετ από extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής. . Διατίθενται σε μια ωραία, ασφαλή συσκευασία.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων από την Glamnetic, ωστόσο, φαίνονται βαρύτερες και παχύτερες από τις Nanolash DIY Lash Extensions, για παράδειγμα. Έτσι μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτές θα είναι καλύτερες για βλεφαρίδες όγκου. Παρόλο που η εταιρεία επισημαίνει ότι μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια φυσική εμφάνιση, πιστεύουμε ότι αυτό δεν είναι πάντα αληθινό, αφού διαβάσαμε τις κριτικές των δοκιμαστών.

Όσον αφορά την εφαρμογή, σύμφωνα με τις υποσχέσεις του κατασκευαστή, θα πρέπει να διαρκέσει 10 λεπτά. Οι γυναίκες που μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο διαδίκτυο λένε ότι είναι αλήθεια, ωστόσο επισημαίνουν ότι η πρώτη χρήση μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο. Οι δεσμίδες βλεφαρίδων είναι μάλλον παχιές, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κατά την εφαρμογή.

Η εταιρεία εκτιμά ότι μπορούν να φορεθούν για πέντε ημέρες, αλλά λένε σαφώς ότι αυτό εξαρτάται από τις ατομικές καταβολές. Οι γυναίκες που φορούν βλεφαρίδες με δεσμίδες από το κιτ extensions βλεφαρίδων της Glamnetic θα πρέπει να γνωρίζουν ότι απαιτούν κατάλληλη μετέπειτα φροντίδα. Ο παραγωγός μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να αποφύγουμε τα καλλυντικά με βάση το λάδι και να μην βουρτσίζουμε ποτέ τις βλεφαρίδες πολύ σκληρά.

Το Glamnetic Lash Extension Kit δεν εντυπωσιάζει όταν το συγκρίνουμε με τα DIY Lash Extensions από τη Nanolash, ωστόσο, αυτές οι βλεφαρίδες έχουν κάποιες καλές πλευρές και θα πρέπει να λειτουργούν μια χαρά για όσους αναζητούν πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις βλεφαρίδων. Αν και οι τελευταίες, αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων αξίζουν σίγουρα να συμπεριληφθούν στη λίστα μας.

Κορυφαίες 5 κατ’ οίκον εφαρμογής δεσμίδες για extensions βλεφαρίδων. Σκέψεις και συμπεράσματα

Η εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων στο σπίτι έχει γίνει δυνατή και εύκολα προσβάσιμη, γεγονός που με τη σειρά του δημιουργεί πολλά ερωτήματα και διλήμματα. Ποιες δεσμίδες βλεφαρίδων είναι οι καλύτερες; Ποιες είναι οι πιο εύκολες στην εφαρμογή; Οι απαντήσεις μπορούν να βρεθούν στο συγκεντρωτικό μας πίνακα.

Τα προϊόντα που εξετάστηκαν θα σας επιτρέψουν να κάνετε extension βλεφαρίδων στο σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά. Θα λειτουργήσουν τόσο για βλεφαρίδες όγκου όσο και για φυσικό, πιο διακριτικό στυλ.

Τελικά, το Nanolash DIY Lash Extensions κέρδισε τον διαγωνισμό. Είναι οι μόνες που προσφέρουν όλα όσα θέλουν οι σύγχρονες γυναίκες όσον αφορά την κατ’ οίκον εφαρμογή extension βλεφαρίδων. Ακόμα και όσες έχουν ευαίσθητα μάτια μπορούν να τις φορέσουν ξέγνοιαστα.

Οι γυναίκες που ψωνίζουν το τέλειο σετ extensions βλεφαρίδων θα πρέπει πρώτα να σκεφτούν τις προσδοκίες τους, το αποτέλεσμα στο οποίο υπολογίζουν και τον καλύτερο τύπο καμπυλότητας για το σχήμα των ματιών τους.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να είναι σίγουρες ότι κάθε εφαρμογή κατ’ οίκον βλεφαρίδων θα καταλήξει σε επιτυχία!