ΤΟΠ 5 Στυλό Φρυδιών – Ποιο Είναι το Καλύτερο; [ΚΑΤΑΤΑΞΗ]

Δημοσιεύτηκε στο Makeup Από Stylist

Τα στυλό φρυδιών είναι τέλεια για τη δημιουργία του μακιγιάζ φρυδιών. Ποιο είναι το καλύτερο και για να αναδείξετε τα φρύδια σας, όπως πάντα ονειρευόσασταν;

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα στυλό φρυδιών που εξασφαλίζουν ότι θα έχετε τέλεια αποτελέσματα. Εάν θέλετε να επιλέξετε το καλύτερο για σας, δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας!

ΤΟΠ 5 στυλό φρυδιών

1. Nanobrow Microblading Pen – ένα στυλό φρυδιών που κάνει θαύματα!

Είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο προϊόν περιποίησης φρυδιών που λειτουργεί για αραιά φρύδια, ή απλώς για λίγο περισσότερη ένταση. Το στυλό φρυδιών Nanobrow σχεδιάζει εξαιρετικά λεπτές γραμμές, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε εύκολα πινελιές που μοιάζουν με τρίχες. Το Nanobrow Microblading Pen παρέχει αποτελέσματα που θυμίζουν microbladed, χωρίς να χρειάζεστε την επώδυνη θεραπεία! Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όποιον δεν είναι σίγουρος αν θέλει να κάνει την ακριβή θεραπεία. Χάρη στο λεπτό άκρο του στυλό φρυδιών, μπορείτε να φτιάξετε το μακιγιάζ των φρυδιών σας με ακρίβεια. Τα φρύδια θα φαίνονται πυκνά και ογκώδη. Το Nanobrow Microblading Pen σας επιτρέπει να φτιάξετε τα φρύδια σας, διατηρώντας παράλληλα φυσικό αποτέλεσμα. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε όμορφο και κομψό μακιγιάζ φρυδιών κάθε φορά, ιδανικό για καθημερινή χρήση και για ειδικές περιστάσεις. Το προϊόν δεν μουτζουρώνει και δε φεύγει από τα φρύδια κατά τη διάρκεια της μέρας. Είναι ανθεκτικό και θα εξασφαλίσετε ότι θα έχετε τέλεια φρύδια όλη μέρα. Ξεχάστε τις διορθώσεις – η φόρμουλα του στυλό φρυδιών Nanobrow είναι αδιάβροχη!

Το Nanobrow Microblading Eyebrow Pen προσφέρεται σε πέντε φυσικές αποχρώσεις: Light Brown, Blonde, Dark Blonde, Dark Brown και Espresso. Επιλέξτε όποια σας ταιριάζει και το μακιγιάζ των φρυδιών σας θα είναι όπως ακριβώς θέλετε!

2. BENEFIT COSMETICS Brow Microfilling Pen

Το Microfilling Pen σας προσφέρει όμορφες χρωστικές με διάρκεια έως και 24 ώρες! Η αδιάβροχη φόρμουλα είναι εγγυημένη για διάρκεια. Το ειδικά σχεδιασμένο απλικατέρ 3 άκρων εξασφαλίζει ακριβή και εύκολη εφαρμογή που σας χαρίζει χαμόγελο στο πρόσωπό σας και σας βοηθά να ξεχάσετε τα παλιότερα καλλυντικά φρυδιών σας που σας απογοήτευσαν. Το 92% των γυναικών επιβεβαιώνει την εύκολη χρήση του, έως και 96% δηλώνει ότι αυτό το στυλό φρυδιών παρέχει εξαιρετικό όγκο και ένταση. Το προϊόν δεν προσφέρει υπερβολικό αποτέλεσμα. Αντίθετα σας επιτρέπει να γεμίσετε τα κενά και να δημιουργήσετε ονειρεμένο φυσικό αποτέλεσμα. Το στυλό φρυδιών BENEFIT COSMETICS προσαρμόζεται στα φρύδια σας, ώστε να μη χρειάζεται να συμβιβάζεστε πια!

Αυτό το στυλό φρυδιών διατίθεται σε 4 αποχρώσεις: Blonde, Light Brown, Medium Brown και Deep Brown.

3. Ciaté London Microblade Brow

Αυτό το στυλό φρυδιών σας βοηθά να γεμίσετε ανεπιθύμητα κενά και να δώσετε στα φρύδια σας ένα μοναδικό σχήμα. Ενισχύστε τη φυσική σας ομορφιά και χαρίστε όγκο στα φρύδια με το Microblade Brow! Το προϊόν είναι βίγκαν και εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ακριβές μακιγιάζ όλη μέρα, σε μια στιγμή.

Αυτό το στυλό φρυδιών διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις: Soft Brown, Deep Brown και Charcoal.

4. MILK MAKEUP Kush Triple Brow Pen

Το KUSH Triple Brow Pen είναι ένα κυρτό στυλό φρυδιών με 3 άκρες που σας επιτρέπει να φορμάρετε γρήγορα τις τρίχες των φρυδιών σας. Είναι μακράς διάρκειας και έχει αδιάβροχη φόρμουλα, βίγκαν και δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι ότι περιέχει φυσικά συστατικά, όπως έλαιο σπόρων κάνναβης, ηλιέλαιο και αλόη βέρα, ώστε να είστε σίγουροι ότι παρέχετε στα φρύδια σας την κατάλληλη περιποίηση και όχι απλώς μια όμορφη εμφάνιση! Τα φρύδια σας ενυδατώνονται, ενισχύονται και είναι θρεμμένα. Αυτό το στυλό φρυδιών σας επιτρέπει να καλύψετε τα κενά αμέσως! Ακούγεται δελεαστικό, σωστά;

Οι διαθέσιμες αποχρώσεις του KUSH Triple Brow Pen είναι: Dub, Dutch, Haze, Herb και MJ.

5. MAC SHAPE & SHADE BROW TINT

Αυτό το στυλό φρυδιών από την MAC είναι ένα ευέλικτο και καινοτόμο προϊόν που σας επιτρέπει να ορίσετε  τα φρύδια σας. Δεν περιέχει παραβένες, φθαλικές ενώσεις, θειικά άλατα, λακτόζη, ακετόνη, ούτε γλουτένη. Λειτουργεί τέλεια για το ευαίσθητο δέρμα. Αυτό το στυλό φρυδιών παρέχει στα φρύδια σας όγκο και τα επιθυμητά αποτελέσματα με διάρκεια. Η μία άκρη του απλικατέρ διαθέτει ένα υγρό liner που βοηθά στην κάλυψη των κενών, ενώ η άλλη άκρη διαθέτει σφουγγαράκι, για να αναμείξετε τα προϊόντα και να διατηρήσετε τα φρύδια στη θέση τους. Η φόρμουλα του στυλό φρυδιών Mac είναι αδιάβροχη. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για μουτζούρες. Επίσης αυτό το στυλό φρυδιών είναι ανθεκτικό. Εάν το μακιγιάζ των φρυδιών σας σας δυσκόλευε, το MAC SHAPE & SHADE BROW TINT σίγουρα θα σας διευκολύνει!

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα στυλό φρυδιών;

Είναι πολύ απλό! Απλώς αγγίξτε το στυλό φρυδιών της επιλογής σας στα φρύδια και γεμίστε την επιθυμητή περιοχή με μικρές κινήσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε λεπτές γραμμές και θα εξασφαλίσετε επαγγελματική ακρίβεια. Θέλετε έντονα αποτελέσματα; Προσθέστε περισσότερες γραμμές που μοιάζουν με τρίχες.

Ένα καλό στυλό φρυδιών σας βοηθά να γεμίσετε τα κενά και να προσθέσετε όγκο στα φρύδια σας. Δε χρειάζεται να δημιουργήσετε υπερβολικό αποτέλεσμα – η απόχρωση του στυλό πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας.

Είστε έτοιμοι για τέλεια φρύδια και ουάου αποτελέσματα;