Μια καλή μάσκαρα φρυδιών; Δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας και γνωρίστε την νηκίτρια!

Δημοσιεύτηκε στο Makeup Από Stylist

Μια καλή μάσκαρα φρυδιών; Δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας και γνωρίστε τον νικητή!
Είναι δύσκολο να βρεις ένα καλό προϊόν μακιγιάζ φρυδιών. Η αγορά ομορφιάς κατακλύζεται από μια τεράστια ποικιλία επιλογών. Η δοκιμή όλων αυτών δεν είναι εφικτή, επομένως αξίζει να ελέγξετε τις κριτικές προϊόντων: επιλέγουν τις κορυφαίες φωτογραφίες τους με βάση μεμονωμένες δοκιμές και τα σχόλια των καταναλωτών. Ψάχνετε για μια καλή μάσκαρα φρυδιών; Ακολουθεί μια συλλογή από τα καλύτερα: ελέγξτε ποια έχει την υψηλότερη βαθμολογία!

Μάσκαρα φρυδιών – ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ μας

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Μάσκαρα σχήματος Nanobrow

Μάσκαρα φρυδιών

Δεν υπάρχει έκπληξη εδώ: Η Nanobrow είναι η πιο δημοφιλής και με τις καλύτερες κριτικές μάσκαρα φρυδιών. Πιστεύουμε ότι είναι αξιόπιστο και εκλεπτυσμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Διατίθεται σε μεγάλο μέγεθος και σε εξαιρετική τιμή όσον αφορά την ποιότητα και την απόδοσή του. Διατηρεί τη φρέσκια και αναλλοίωτη σύστασή του ακόμα και μετά από πολλούς μήνες, και πάνω από όλα, γεμίζει τέλεια τα φρύδια και προσφέρει υπέροχα εφέ μακιγιάζ. Θα εκπλαγείτε επίσης από τις όμορφες και έντονες αλλά και πολύ φυσικές αποχρώσεις. Η μάσκαρα φρυδιών Nanobrow βελτιώνει τον όγκο των φρυδιών, τα πυκνώνει οπτικά και τα επικαλύπτει ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει σβώλους ή κολλώδες τελείωμα. Το τέλειο spoolie παρέχει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή ενώ ομορφαίνει τις συνθήκες διοξειδίου του πυριτίου και θρέφει τις τρίχες των φρυδιών.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.nanobrow.gr

Μάσκαρα Lancome Sourcils Brow Styler

Ένα αρκετά μεγάλο μέγεθος που ελπίζουμε να αντισταθμίσει την υψηλή τιμή του. Επιπλέον, συνοδεύεται από ένα ασυνήθιστο, αλλά πολύ ακριβές και έξυπνα σχεδιασμένο ραβδί, το οποίο λειτουργεί εξαιρετικά για να γεμίζει τα φρύδια, ανεξάρτητα από το αν είναι λεπτά και λεπτά ή παχιά και θαμνώδη.
Η μάσκαρα φρυδιών Lancome Sourcils γτιάχνει και κρατάει το φρύδι στη θέση του πολύ όμορφα. Υπάρχουν 3 αποχρώσεις για να διαλέξετε, καθώς και μια καθαρή έκδοση με ελαφρώς διαφορετική, πιο τζελ φόρμουλα.

Μάσκαρα Dior Diorshow On Set Brow Mascara

Αν και διατίθεται σε μικρότερο μέγεθος, εντυπωσιάζει με την υπέροχη σύνθεσή του: περιέχει έως και 90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το μειονέκτημα μπορεί να είναι το κλασικό νάιλον spoolie σε σχήμα κώνου, το οποίο δεν είναι του γούστου όλων και πολλοί makeup artist το βρίσκουν παλιομοδίτικο. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι η αρκετά υψηλή τιμή. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι ο Dior είναι μια εξαιρετικά γνωστή μάρκα, οπότε τα αποτελέσματα στο μακιγιάζ φρυδιών είναι βέβαιο ότι θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Η φόρμουλα αυτής της μάσκαρα φρυδιών είναι αδιάβροχη και διατίθεται σε ωραίες και φυσικές αποχρώσεις, αν και μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε μια που να ταιριάζει στα σκούρα φρύδια.

Μάσκαρα φρυδιών Clinique Just Browsing

Η φόρμουλα αυτής της μάσκαρα φρυδιών μοιάζει με μια λεπτή μους με 16ωρη χρήση. Η μάσκαρα φρυδιών Clinique προσθέτει απαλά χρώμα και στυλ ακόμα και τα ατίθασα φρύδια ενώ προσθέτει όγκο. Έρχεται σε φυσικές αποχρώσεις και μια φόρμουλα ανθεκτική στον ιδρώτα και την υγρασία, που είναι αδιάβροχη και οφθαλμολογικά ελεγμένη. Αυτή η μάσκαρα φρυδιών περιέχει λεκιθίνη και πυρίτιο για τη θρέψη και την ενίσχυση των τριχών των φρυδιών. Ιδανικό για τους λάτρεις του κλασικού κωνικού καρουλιού. Το μειονέκτημα είναι ότι υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμες αποχρώσεις.

BENEFIT Gimme Brow + Brow-Volumizing Fiber Gel

Μια άλλη μάσκαρα φρυδιών με το κλασικό αλλά ελαφρώς παλιομοδίτικο κωνικό πινέλο spoolie. Αξίζει την αγορά; Πολλοί ισχυρίζονται ότι οφείλεται κυρίως στη μοναδική του σύνθεση με πρόσθετες ίνες που δημιουργούν εντυπωσιακά όγκο. Αυτή η μάσκαρα φρυδιών ορίζει όμορφα τα φρύδια αλλά και τα κρατά με ακρίβεια στη θέση τους. Η αδιάβροχη φόρμουλα είναι ένα άλλο πλεονέκτημα και το γεγονός ότι έρχεται σε 10 αποχρώσεις είναι μια πραγματική απόλαυση για τους πιο επιλεκτικούς.