Τέρμα οι ρυτίδες! Κρέμα χαλάρωσης Needles No More από την Dr. Brandt

Δημοσιεύτηκε στο Φροντίδα δέρματος Από Stylist

Η εταιρεία καλλυντικών Dr. Brandt είναι γνωστή παγκόσμια ως μία από τις καλύτερες εταιρείες στην παραγωγή προϊόντων κατά των ρυτίδων. Αυτή την φορά, μπορούμε να προμηθευτούμε την χαλαρωτική κρέμα – Needles No More. Βασικά, αυτό το προϊόν δουλεύει λίγο διαφορετικά από ότι δουλεύουν τα άλλα προϊόντα που έχουν ως στόχο την αφαίρεση των ρυτίδων. Γιατί; Εμπεριέχει ένα εξαιρετικό συστατικό, το οποίο έχει την δυνατότητα να χαλαρώνει τους μύες του προσώπου και, εξαιτίας αυτού, ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνει το χόριο και λειαίνονται αισθητά οι ρυτίδες έκφρασης. Σύμφωνα με την εταιρεία, η κρέμα Needless No More δουλεύει αρκετά γρήγορα. Μετά από μόλις μία εβδομάδα κάποιος μπορεί να δει τα πρώτα αποτελέσματα, ενώ παίρνει περίπου ένα μήνα για να παρατηρήσει κάποιος την μεγάλη αλλαγή.

dr.Brandt

Πώς να εφαρμόσετε την κρέμα χαλάρωσης Needles No More από την Dr. Brandt; Αυτό το καλλυντικό πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό, στεγνό δέρμα. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν πρέπει να το βάζετε σε όλο το δέρμα του προσώπου, αλλά μόνο στα μέρη που το έχουν ανάγκη. Με άλλα λόγια, αυτό το καλλυντικό πρέπει να εφαρμόζεται με ελαφρά χτυπηματάκια στις ρυτίδες του μετώπου, γύρω από τα μάτια (επίσης γνωστό και ως πόδι χήνας) και ανάμεσά τους, καθώς και στην περιοχή του στόματος. Επιπλέον, μπορείτε να βάζετε το καλλυντικό το πρωί και πριν πάτε για ύπνο.

Τι πρόκειται να βρούμε μέσα στην κρέμα της Dr. Brand; Εκτός από το ειδικό συστατικό που αναφέραμε προηγουμένως, η κρέμα Needless No More αποτελείται επίσης από βούτυρο με ενυδατικές ιδιότητες, θρεπτικό καστορέλαιο, εκχύλισμα λεβάντας που δίνει στο προϊόν ένα ευχάριστο απαλό άρωμα καθώς και γλυκολικό και λακτικό οξύ που σφίγγουν και κάνουν απολέπιση στην επιδερμίδα. Παρ’ όλα αυτά, το καλλυντικό περιέχει επίσης και συστατικά τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ή ερεθισμούς. Κάποια τέτοια συστατικά μπορεί να είναι τα παράγωγα αλκοόλης και η Γόμμα Ξανθάνη. Επίσης υπάρχουν και συστατικά που μπορεί να φράξουν τους πόρους του δέρματος όπως η λανολίνη και η γλυκερίνη.

Η κρέμα χαλάρωσης Needless No More από την Dr. Brandt συσκευάζεται σε ένα μικρό μπουκάλι με σκούρο γυαλί. Έχει αντλία, οπότε είναι εύκολο να απλώσουμε την σωστή ποσότητα κρέμας στα μέρη του προσώπου μας. Ένα μπουκάλι περιέχει 15 ml υγρού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *