Τα Καλύτερα Σέρουμ Προσώπου Κατά των Κοκκινίλων; ΤΟΠ 7 Επιλογές Εδώ!

Εάν έχετε ερυθροδερμία και σπασμένα τριχοειδή αγγεία, πρέπει να μάθετε τη σημασία των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης που πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά. Τα ακατάλληλα προϊόντα μπορεί να ερεθίσουν την αντιδραστική επιδερμίδα. Για να το βοηθήσετε ακόμα περισσότερο και να δυναμώσετε τα αδύναμα τριχοειδή αγγεία, χρειάζεστε ένα καλό σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων. Οι κοσμετολόγοι συμφωνούν: το σέρουμ προσώπου είναι το πιο ισχυρό, οπότε εάν έχετε ευρυαγγείες σίγουρα το χρειάζεστε. Ποιο σέρουμ θα είναι καλύτερο για το δέρμα σας; Σας έχω το όνομά του! Διαβάστε την λίστα παρακάτω και θα μάθετε!

Πρώτ’ απ’ όλα: πώς να περιποιηθείτε το δέρμα με τάσεις ροδόχρου ακμής και ευαισθησίες;

Το ατίθασο, άγριο, αντιδραστικό δέρμα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Ξέρουμε όμως πώς να το βοηθήσουμε; Πρέπει σίγουρα να μάθουμε τι το βλάπτει και πως να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αν επιδεινωθεί, δηλαδή τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς. Παρακάτω θα βρείτε το δεκάλογο περιποίησης της επιδερμίδας με τάση ροδόχρου ακμής:

  1. Μη χρησιμοποιείτε απολεπιστικά με χοντρούς κόκκους που αγριεύουν, ερεθίζουν την επιδερμίδα και μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμένα τριχοειδή αγγεία.
  2. Να πίνετε πολύ μεταλλικό νερό για να μην αφυδατωθεί το δέρμα.
  3. Αποφύγετε τις υψηλές θερμοκρασίες, οπότε αποφύγετε τη σάουνα, την ηλιοθεραπεία και το καυτό μπάνιο.
  4. Προστατέψτε το δέρμα από το κρύο και τον άνεμο.
  5. Να χρησιμοποιείτε αντηλιακό όλο το χρόνο (SPF 50 το καλοκαίρι, SPF 20 το χειμώνα).
  6. Επιλέξτε προϊόντα σχεδιασμένα για τη ροδόχρου ακμή και το ευαίσθητο δέρμα.
  7. Μειώστε τα καυτερά φαγητά και ροφήματα.
  8. Αποφύγετε τα καυτερά μπαχαρικά.
  9. Αποφύγετε τα τσιγάρα και το αλκοόλ.
  10. Να χρησιμοποιείτε ένα καλό σέρουμ κατά των κοκκινίλων στη ρουτίνα σας.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων για αντιδραστική επιδερμίδα;

Ένα καλό σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων θα πρέπει να περιέχει ιδανικά συστατικά που μπορούν να αντιμετωπίσουν τα ανεπιθύμητα συμπτώματα όπως οι κοκκινίλες, οι φλεγμονές, τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία, αίσθημα καψίματος, ξηροδερμία και δυσφορία. Ευτυχώς δε χρειάζεται να συγκρίνετε τύπους, τιμές, μεγέθη και αξιολογήσεις. Το έχω κάνει ήδη για σας και σας παρουσιάζω τα 7 καλύτερα σέρουμ για κοκκινίλες προσώπου και σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Διαβάστε παρακάτω και επιλέξτε το καλύτερο σέρουμ για το δέρμα σας!

7 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΙΛΩΝ

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Αυτό το σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων καταπραΰνει, προστατεύει και ενισχύει το υπερευαίσθητο δέρμα με σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Το Nanoil Anti-Redness Face Serum επανορθώνει το δέρμα και εμποδίζει την ανάπτυξη νέων ερεθισμών. Ενισχύει τα αδύναμα τριχοειδή αγγεία και φέρει γρήγορα αποτελέσματα, έχει προσιτή τιμή, καλή ποιότητα και ευεργετικά συστατικά. Στοχεύει στην επίλυση όλων των προβλημάτων που επηρεάζουν το δέρμα με τάσεις ροδόχρου ακμής. Επίσης διαθέτει μεγάλη συσκευασία.

Τα φυτικά συστατικά του λειτουργούν τέλεια. Το εκχύλισμα αίσκουλου ηρεμεί τα «θυμωμένα» πρόσωπα, ενισχύει τα αδύναμα τριχοειδή αγγεία και τα εμποδίζει να διασταλούν. Το εκχύλισμα κυπαρισσιού ενυδατώνει, βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και προστατεύει σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Το εκχύλισμα φιλύρας ανακουφίζει τις φλεγμονές, τις καταπολεμά και μειώνει τους ερεθισμούς, ενισχύοντας τα τριχοειδή αγγεία. Το Nanoil Anti-Redness Face Serum είναι εμπλουτισμένο με ένα ισχυρό εκχύλισμα από το φυτό Πουναρνάβα, το οποίο εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, ομορφαίνει και απομακρύνει τις ρυτίδες. Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να μάθετε; Ίσως που να το βρείτε! Επισκεφθείτε το www.nanoil.gr. Το Nanoil είναι η καλύτερη επιλογή για το ευαίσθητο δέρμα!

2. REN Evercalm Anti-Redness Serum 

Ένα αρκετά δημοφιλές σέρουμ με καλές αξιολογήσεις. Καταπολεμά τους ερεθισμούς και ανακουφίζει άμεσα το ερεθισμένο δέρμα. Η συχνή χρήση του REN Serum αυξάνει την αντίσταση του δέρματος σε επιβλαβείς εξωγενείς παράγοντες όπως ο άνεμος, το κρύο, η ζέστη ή η ακτινοβολία UV. Βοηθάει το πρόσωπο να διατηρηθεί σε νεανική εμφάνιση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δοκιμάστε το στο ερεθισμένο δέρμα με κοκκινίλες. Λειτουργεί και για το αφυδατωμένο δέρμα. Ανεξαρτήτως του πότε το χρησιμοποιείτε, μη ξεχνάτε ποτέ την ενυδατική κρέμα μετά.

3. Exuviance AntiRedness Calming Serum

Η Exuviance είναι μια μάρκα καλλυντικών που έγινε διάσημη εδώ και πολύ καιρό και είναι δημοφιλής μεταξύ των επαγγελματιών. Μπορείτε να το βρείτε εύκολα, αλλά είναι πολύ ακριβό. Το Exuviance AntiRedness Calming Serum είναι ένα προϊόν δροσερό, καταπραΰνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς, είναι ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα με τάσεις ροδόχρου ακμής. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται αρκετά γρήγορα, εάν το χρησιμοποιείτε συχνά για μερικές εβδομάδες. Το προϊόν εμποδίζει τις φλεγμονές και ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία.

4. Jart+ Cicapair Tiger Grass Serum

Αυτό το σέρουμ τραβάει τα βλέμματα με μια απλή φόρμουλα. Περιέχει ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικό, το Centella RX, το οποίο καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα, καθώς και το Cicabond, το οποίο επανορθώνει το ερεθισμένο και κατεστραμμένο δέρμα. Το τρίτο συστατικό του σέρουμ είναι το Jartbiome, ή διαφορετικά, ένα μοναδικό σύμπλεγμα μικροβιώματος που ενισχύει και ανακουφίζει. Οι αξιολογήσεις αναφέρουν ότι σε μόλις μερικές βδομάδες θα δείτε τα αποτελέσματα που θα σας ανακουφίσουν. Είναι αφιερωμένο στο ευαίσθητο, αφυδατωμένο και με κοκκινίλες δέρμα, αλλά παράλληλα είναι κατάλληλο για δέρμα με ροδόχρου ακμή ή σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Τα φυτικά συστατικά του είναι εξίσου μοναδικά.

5. Skin Ceuticals Redness Neutralizer

Το Skin Ceuticals Redness Neutralizer είναι ένα ελαφρύ τζελ με κρεμώδη υφή. Η συσκευασία του είναι 1,67 oz και δεν διαρκεί πολύ. Το αναφέρω στην λίστα γιατί δέχεται θετικές αξιολογήσεις. Έχει καλή επίδραση στο ευαίσθητο δέρμα, το περιποιείται και το καταπραΰνει, ενισχύει το φράγμα της επιδερμίδας και μειώνει τους ερεθισμούς από τις κοκκινίλες. Η συχνή χρήση αυτού του προϊόντος εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και φωτίζει τα κόκκινα σημάδια, συνηθισμένα στη ροδόχρου ακμή. Το Skin Ceuticals Redness Neutralizer περιέχει νευροπεπτίδια και πολύτιμα φυσικά συστατικά, όπως το βούτυρο καριτέ. Ο θειικός ψευδάργυρος μειώνει τις φλεγμονές.

6. PCA Skin Anti-Redness Serum

Είναι ένα πολύ δημοφιλές σέρουμ, αλλά οι αξιολογήσεις γκρινιάζουν για την μικρή συσκευασία του και την υψηλή τιμή! Ωστόσο καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και ανακουφίζει γρήγορα την αντιδραστική επιδερμίδα, καταπολεμώντας τις κοκκινίλες. Βοηθά παράλληλα στην περιποίηση της ξηροδερμίας. Το PCA Skin Anti-Redness Serum περιέχει μοναδικά συστατικά όπως aldavine (σύμπλεγμα φυκιών), καπαρενόλη και μπιζαμπολόλη που μειώνουν τις φλεγμονές, επανορθώνουν τα τριχοειδή αγγεία και ανακουφίζουν. Είναι μια καλή επιλογή για δέρμα με τάσεις ροδόχρου ακμής.

7. Hydropeptide Soothing Face Serum

Το σέρουμ προσώπου προτείνεται για ευαίσθητο δέρμα με κοκκινίλες, ώριμο, που ερεθίζεται εύκολα. Η φόρμουλα είναι πλούσια σε πεπτίδια και φυτικά βλαστοκύτταρα που ανακουφίζουν το ερεθισμένο δέρμα. Το Hydropeptide Soothing Face Serum είναι ακριβό, αλλά εκπληρώνει πολλές εργασίες, χάρη στις επιπλέον αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Η συχνή του χρήση επανορθώνει το υδρολιπιδικό φράγμα, χωρίς να επιβαρύνει το λεπτό δέρμα. Περιέχει επίσης Telangyn™, ένα πεπτίδιο για τη μείωση των κοκκινίλων.