Nanoil Keratin Hair Mask: Επαγγελματικό πλάνο αναζωογόνησης των μαλλιών σας

Δημοσιεύτηκε στο Έμπνευση Από Stylist

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καταστρέφουν και βλάπτουν τα μαλλιά μας και δεν μας επιτρέπουν να διατηρήσουμε την καλή τους κατάσταση, συνεπώς αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στο κομμωτήριο σχεδόν κάθε μέρα. Αναρωτηθήκατε ποτέ εάν υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε θεραπεία με κερατίνη στο σπίτι σας, χωρίς να πάτε στο κομμωτήριο; Το Nanoil απέδειξε ότι η επαγγελματική αναζωογόνηση των μαλλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία στο σπίτι, με την μάσκα κερατίνης. Δείτε και μόνοι σας πόσο εύκολο και αποτελεσματικό είναι! Επανορθώστε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας γρήγορα και εύκολα, με την Nanoil Keratin Hair Mask.

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες φθοράς των μαλλιών

Οι αιτίες φθοράς των μαλλιών είναι πολλοί. Οι πιο συνηθισμένες είναι οι παρακάτω: οι κακές συνήθειες περιποίησης μαλλιών, η χρήση προϊόντων που δεν ικανοποιούν τις ανάγκες των μαλλιών σας, αδυναμία που προκαλείται από υπερβολικό στρες ή ασθένεια, βαφές και θερμότητα (π.χ. σίδερο μαλλιών), ντεκαπάζ, ορμονικές διακυμάνσεις και πολλές, πολλές ακόμα.

Πώς να επανορθώσετε τα κατεστραμμένα μαλλιά;

Υπάρχουν πέντε απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε την καλή εμφάνιση των μαλλιών σας. Δοκιμάστε τα παρακάτω:

 1. Μειώστε την έκθεση των μαλλιών σε επιβλαβείς διαδικασίες, όπως είναι οι βαφές.
 2. Να ελέγχετε πάντα την λίστα των συστατικών των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε για τα μαλλιά σας – προσοχή στις δυνητικά επικίνδυνες ουσίες.
 3. Αποφύγετε τη χρήση αξεσουάρ με θερμότητα (π.χ. σίδερο ή ψαλίδι μαλλιών).
 4. Πρέπει να παρέχετε στα μαλλιά τρεις σημαντικές ουσίες: υγραντικά (ενυδάτωση), μαλακτικά (για να διατηρηθεί η ενυδάτωση) και πρωτεΐνες (θα επιδιορθώσουν τις μικρο-βλάβες).
 5. Επιλέξτε μια πολύτιμη πρωτεΐνη που αποτελεί φυσικό δομικό συστατικό των μαλλιών – ΚΕΡΑΤΙΝΗ.

NANOIL HAIR MASK ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ

Δοκιμάστε την Nanoil Keratin Hair Mask! Είναι η καλύτερη μάσκα επανόρθωσης των μαλλιών που θα μπορούσατε να έχετε!

Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και σας προσφέρει εντατική περιποίηση. Τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς τη βοήθεια ενός επαγγελματία, αλλά η Nanoil άλλαξε τα δεδομένα ! Η Keratin Hair Mask είναι ένα προϊόν περιποίησης που ανεβάζει τη φροντίδα των μαλλιών στο σπίτι σε εντελώς νέα επίπεδα, άρα θα απολαμβάνετε επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι σας.

Συστατικά της Nanoil Keratin Hair Mask

Ας ξεκινήσουμε με τα πιο προφανή, σωστά; Αυτή η μάσκα μαλλιών από την Nanoil περιέχει υδρολυμένη κερατίνη. Η έλλειψη κερατίνης μπορεί να αποβεί καταστροφική για τα μαλλιά, γι’ αυτό πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να διατηρήσουμε τις τρίχες μας εφοδιασμένες με αυτό το σημαντικό δομικό στοιχείο. Τα μόρια υδρολυμένης κερατίνης της Nanoil ανοικοδομούν τα μαλλιά και επιδιορθώνουν όλες τις μικρο-βλάβες που έχουν προκληθεί στη δομή των μαλλιών. Με απλά λόγια, η μάσκα Nanoil γεμίζει τα κενά στα μαλλιά με κερατίνη. Ακόμα και οι πιο σοβαρές φθορές μπορούν να αντιμετωπιστούν γρήγορα.

Η συσκευασία της Nanoil Keratin Hair Mask περιέχει και πανθενόλη, μια πολύτιμη προ-βιταμίνη, υπεύθυνη για τη βελτίωση της ενυδάτωσης των μαλλιών. Η πανθενόλη προστατεύει τα μαλλιά μας από εξωτερικούς παράγοντες που καταστρέφουν τις τρίχες.

Οφέλη της Nanoil Keratin Hair Mask

Με αυτό το προϊόν, θα επιτύχετε μόνο επαγγελματικά αποτελέσματα. Είναι δεδομένο ότι με την Nanoil που περιέχει την υδρολυμένη κερατίνη θα ικανοποιήσετε όλες τις ανάγκες των μαλλιών σας. Με λίγες χρήσεις θα βελτιώσετε σημαντικά τα μαλλιά σας, μάλιστα από την πρώτη χρήση θα αποκτήσετε λείες και απαλές τρίχες. Πώς ωφελεί η Nanoil Keratin Hair Mask τα μαλλιά σας;

 • Επιδιορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά.
 • Ενδυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες.
 • Τα μαλλιά είναι λιγότερο εύθραυστα και μειώνεται η ψαλίδα.
 • Τα μαλλιά είναι λαμπερά, ανθεκτικά και απαλά.
 • Προστατεύει από φθορά.
 • Χαρίζει όγκο και διευκολύνει το χτένισμα.

Οδηγίες χρήσης

Η Nanoil Keratin Hair Mask είναι ένα ελαφρύ προϊόν που δεν βαραίνει τα μαλλιά. Η χρήση είναι πολύ ευχαρίστηση, καθώς δεν θα χρειαστείτε αλουμινόχαρτα ή να ακολουθήσετε περίπλοκες οδηγίες. Όταν τοποθετήσετε την μάσκα μαλλιών Nanoil, τα μαλλιά σας καλύπτονται με μια κρεμώδη φόρμουλα και ξεκινά αμέσως την επανόρθωση.

Πάρτε μία δοσολογία μάσκας μαλλιών Nanoil και απλώστε την κατά μήκος των βρεγμένων μαλλιών σας, μετά το λούσιμο. Αφήστε την για μερικά λεπτά στα μαλλιά (τουλάχιστον 15 λεπτά), ξεπλύνετε και στεγνώστε όπως συνήθως. Μετά από μερικές θεραπείες θα δείτε πώς τα μαλλιά σας θα είναι ισχυρότερα, πυκνά και πιο ανθεκτικά στους επιβλαβείς παράγοντες. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη, χωρίς καν να βγείτε απ’ το σπίτι σας!

Η εταιρεία Nanoil είναι ειδική στην περιποίηση των μαλλιών. Κέρδισε πολλές καρδιές με διάφορα έλαια που προωθούν την ανάπτυξη των μαλλιών, τα οποία μάλιστα είναι αφιερωμένα σε διαφορετικά πορώδη μαλλιών. Τώρα η Nanoil μας προσφέρει και μάσκα μαλλιών για επαγγελματική θεραπεία επανόρθωσης μαλλιών. Εάν θέλετε να έχετε αποτελέσματα κομμωτηρίου, χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας, η Nanoil Keratin Hair Mask είναι ιδανική για σας.

Μάθετε περισσότερα στο [www.nanoil.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *