Ο Νέος Κάτοχος της Schwarzkopf Beology – Premium Καλλυντικά Ομορφιάς των Μαλλιών

Δημοσιεύτηκε στο FACE SERUM Από Stylist

Η Schwarzkopf είναι ένα από τα μοντέρνα κομμωτήρια που χτίζουν την τάση της premium φροντίδας των μαλλιών σύμφωνα με τις τρέχουσες μόδες και την τεχνολογία της. Το νέο καλλυντικό Beology\, με τον δυναμικό ναυτό του\, είναι η πιο ενδοξολογική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να μοιραστούν τον μοναδικό τους στυλ με την τεχνολογία προηγμένης ομορφιάς των μαλλιών της Schwarzkopf.

Πως λειτουργεί το Beology;

Η τεχνολογία του Beology εργάζεται με τη χρήση της υπερσύγχρονης τεχνολογίας της ιωσίνιας, μια μελανιτική φόρμα ενυδατικής δραστικότητας. Η ιωσίνια διασπά το υποσύστημα των μαλλιών και τα καταστήματα τους με οργανικά δισιγμικά σημεία. Με την ενίσχυση της λεπτικότητας και της δύναμης των μαλλιών\, η ιωσίνια ενεργοποιεί μια μικροβιολογική δράση της τρίχας για να δώσει ζωντανή λάμψη και ισχυρότητα.

Τι Προσφέρει Το Beology;

Το Beology θα σας δώσει τον ιδανικό μπουστό, προστατευόμενη δραστικότητα και άμεση ανανέωση για ισχυρές, υγιεινές και λαμπερές μαλλιές. Τα υλικά της διάταξης μας περιλαμβάνουν Φαινόλη Vitamin B-3, Κιτρικό καλιολάτο και Ιατρική Ιωσίνια. Η Φαινόλη Vitamin B-3 βελτιώνει τη συνέπεια της τρίχας\, δίνοντάς σας την εύκολη διαχείριση των μαλλιών σας. Τα Κιτρικά Καλιολάτα δρούν στην τρίχα και τη δέρμα μας\, διατηρώντας την υγιή τρίχα και ένα δονητικό φιλικό περιβάλλον. Τέλος\, το μοναδικό Ιατρικό Ιωσινιά ενεργοποιεί μια μικροβιολογική δράση μαλλιών\, δίνοντας σας την ισχυρή λάμψη και ενεργειακές μαλλιές που αγαπάτε.

Αποτελέσματα Που Προσφέρει το Beology;

Η φροντίδα των μαλλιών της Schwarzkopf Beology θα σας δώσει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • Υψηλή ισχύς για ευλυνωμένες και ισχυρές μαλλιές.
  • Πραγματική δύναμη για γερνέδα μαλλιών.
  • Αντοχή των μαλλιών κατά τη διάρκεια της ημέρας, για ελαφρυτέρα και πιο φυσικά μαλλιά.
  • Διαρκής δράση καις βιταμίνες για μακριά διαρκεία εμ