Τα Χρυσά Φράγματα της Benefit Cosmetics για ωραίες και μεγαλύτερες βλεφαρίδες!

Δημοσιεύτηκε στο FACE SERUM Από Stylist

Αν σας ψάχνετε ένα ενεργοποιημένο φράγμα για γεμάτες και μεγαλύτερες βλεφαρίδες που μπορεί να διαρκέσει σε όλες τις μέρες, τότε They’re Real Tinted Primer από την Benefit Cosmetics είναι πράγμα το οποίο ψάχνετε! Το τελευταίο συνδυαστικό καλλυντικό του Benefit Cosmetics είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να τους δώσει τα μαλλιά τους μια ματ επέμβαση, αυξάνοντας τομέα τους. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το They’re Real Tinted Primer για να έχετε μάτια που “εχουν τα όνειρα σας”.

Πως λειτουργεί το They’re Real Tinted Primer

Το They’re Real Tinted Primer είναι ένα ματ πρόνοια μπλε χρώμα με τα δικά του προσανατολισμούς. Τα βοτάνια που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό συμπληρώνουν την ένταση στα μαλλιά, μεγιστοποιούν την χρωστική διάρκεια και τα βελτιώνουν ακόμα και την αισθητική αυτών. Το φράγμα φρεσκάζει τα μαλλιά, τους καθαρίζει και τους βελτιώνει την υφή. Το πρόγραμμα σας περιλαμβάνει ένα ενεργοποιημένο φράγμα ματσαρικής ισορροπίας, υγρά γαλακτικά, βελτιωμένες γυαλιστερές μέθοδοι και ένα ματ primer με λιπαρές μέθοδοι που θα σας δώσει και περισσότερες και μεγαλύτερες βλεφαρίδες. Το ματ primer αποτρέπει τους φωτισμούς με την εφαρμογή μιας μικρής ποσότητας πετρελαίου στα μαλλιά, και επίσης μειώνει την κολλητικότητα μεταξύ των μαλλιών σας.

Πως να αποκτήσετε ένα φρέσκο, ματιστικό αποτέλεσμα

Η Benefit Cosmetics συνιστά να ξεκινήσετε την ημέρα σας με το They’re Real Tinted Primer! Απλά βάλτε μια μικρή ποσότητα Φρέσκου ΢ουραλίσματος για το Ματ Φράγματων της Benefit Cosmetics στα βρεγμένα μαλλιά σας και οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν φρέσκες και ματιστικά. Μπορείτε να εφαρμόσετε το They’re Real Tinted Primer με τα δάχτυλα σας, ένα μαύρο μασάζ ή μια μικρή σκούπα και να το διατηρείτε 45 λεπτά ή περισσότερο. Μετά τον χρόνο η εφαρμογή αυτού του ματ προϊόντος στα μαλλιά σας θα αποτελέσει μια ιδανική προετοιμασία για την εφαρμογή των άλλων ματ ακόμη καλύτερων καλλυντικών.

Τι θα σας δώσει το They’re Real Tinted Primer

Το Φρέσκο Τυνταρισμένο Φράγμα μετά τη διάρκεια το