Ποια κρέμα για τα χέρια να επιλέξετε; Ηδηνίες, τύποι και τα καλύτερα κρεμ μαλλιών

Δημοσιεύτηκε στο FACE SERUM Από Stylist

Όταν το θέμα είναι κρέμα για τα χέρια, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό για να ενισχύσετε την ευαισθησία και την ευαίσθηση των χεριών σας. Η κρέμα για τα χέρια δεν είναι η τελευταία φορά που σκεφτείτε, αλλά σημαντικός παράγοντας για την υγιή επιδερμίδα των χεριών σας. Με τις τεχνολογίες made-for-hands και μερικές συντηρητικές επεμβάσεις, η σωστή κρέμα για τα χέρια μπορεί να δώσει τις ευκαιρίες υγιεινής επιδερμίδας, ενισχύοντας την φροντίδα των χεριών. Σας δίνεται ένα πίνακα ήδηνης για τη διαλογή του κατάλληλου κρεμ μαλλιών για τα χέρια σας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΔΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ:

  • Τύπος Επιδερμίδας: Ο τύπος επιδερμίδας είναι το πιο σπουδαίο εξηγητικό παράγοντας επιλογής κρέμας για τα χέρια. Ανάλογα με την επιδερμίδα, η κρέμα για τα χέρια πρέπει να είναι αναλογικά στο μάλλινο και την ευαισθησία της επιδερμίδας. Στ; ανάποδα, οι επεμβάσεις ενυδάτωσης, αντισηπτικές ή ενυδατικές, βασίζονται στον τύπο επιδερμίδας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διαλέξετε κρέμα για τα χέρια με αντιστροφή επιδερμίδας για τα καλύτερα αποτελέσματα.
  • Ελιγμός: Η ελιγμός και η επιδερμίδα είναι εξαιρετικά σημαντικοί λίγους το προφίλ της επιδερμίδας. Ανάλογα με τον ελιγμό και τον τύπο επιδερμίδας, η επίλυση και η κρέμα για τα χέρια θα είναι διαφορετική. Ώστε η κρέμα για τα χέρια να ανταποκρίνεται και να δίνει τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα, θα πρέπει να διαλέξετε το σωστό για τον ελιγμό και τον τύπο επιδερμίδας.
  • Ημερομηνία Διαρκείας: Τα σωστά συστατικά μπορεί να βελτιώσουν την επιδερμίδα και να παρέχουν επιδερμική υγεία στα χέρια σας. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε την ημερομηνία διαρκείας των συστατικών μπροστά από την αγορά με τους σωστούς περιορισμούς λήξης για την ημερομηνία δ