ΜΟΛΥΒΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ. Επιλέξτε το Καλύτερο και Πιο Προτεινόμενο Μολύβι Φρυδιών!

Δημοσιεύτηκε στο Makeup Από Stylist

Ποιο μολύβι φρυδιών είναι το καλύτερο;
Πώς να επιλέξετε ένα καλό μολύβι φρυδιών;
Ποιο μολύβι φρυδιών είναι πιο προτεινόμενο;
Οι αισθητικοί συνεχώς ακούνε αυτές τις ερωτήσεις και επίσης είναι συχνές διαδικτυακές αναζητήσεις. Δεν είναι περίεργο: τα τέλεια φρύδια είναι τάση εδώ και πολλές σεζόν τώρα και ένα καλό μολύβι φρυδιών εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές προϊόν μακιγιάζ φρυδιών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σας επιτρέπει να δημιουργείτε ένα πλήρες και ακριβές μακιγιάζ φρυδιών εύκολα: όχι μόνο φτιάχνετε τα φρύδια σας, αλλά παράλληλα γεμίζετε τα κενά με χρώμα και δημιουργείτε γραμμές που μοιάζουν με τρίχες. Ένα καλό μολύβι φρυδιών είναι απαραίτητο σε κάθε νεσεσέρ. Ποιο είναι το πιο προτεινόμενο μολύβι φρυδιών; Πώς να επιλέξετε το καλύτερο; Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις! Δείτε παρακάτω τις κορυφαίες επιλογές μας.

Q&A, μολύβια φρυδιών – ερωτήσεις και απαντήσεις
Πώς να επιλέξετε ένα μολύβι φρυδιών;

Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για πολλές γυναίκες. Το πιο σημαντικό είναι να μην επιλέξετε μια απόχρωση που είναι πολύ σκούρα για τα φρύδια σας, καθώς θα κάνει τα χαρακτηριστικά σας να φαίνονται σκληρά στο πρόσωπό σας! Εάν θέλετε να επιλέξετε το καλύτερο μολύβι φρυδιών για σας, επιλέξτε μία απόχρωση πιο ανοιχτόχρωμη από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Οι μακιγιέζ συχνά χρησιμοποιούν μολύβι ένα τόνο πιο σκούρο στην άκρη του φρυδιού, καθώς πρέπει να είναι πιο σκούρο και πιο έντονο από το υπόλοιπο φρύδι.

Πώς να γεμίσετε τα φρύδια με το μολύβι;

Το να γεμίσετε τα φρύδια με το μολύβι φρυδιών είναι πολύ εύκολο και γι’ αυτό είναι ένα προϊόν τόσο δημοφιλές. Τα μολύβια φρυδιών είναι ευέλικτα, ακριβή και δεν απαιτούν πολύ χρόνο για να τα χρησιμοποιήσετε. Πριν αρχίσετε να γεμίζετε τα φρύδια σας, χτενίστε τα πρώτα, προς τα πάνω με το βουρτσάκι. Τα καλύτερα μολύβια φρυδιών διαθέτουν βουρτσάκι, για να το έχετε πάντα μαζί σας. Φτιάξτε το περίγραμμα των φρυδιών, ορίζοντας το σχήμα. Τώρα γεμίστε τα κενά με γρήγορες πινελιές με την μύτη (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μία πιο σκούρα απόχρωση για να μιμηθείτε αληθινές τρίχες). Το επόμενο βήμα είναι να γεμίσετε ολόκληρο το φρύδι με χρώμα και διατηρήστε την άκρη πιο σκούρα, ενώ την εσωτερική πιο ανοιχτή.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα μολύβι φρυδιών για μακιγιάζ ματιών;

Φυσικά και μπορεί! Οι απαλές μύτες των καλύτερων μολυβιών φρυδιών λειτουργούν τέλεια και ως eyeliner. Αν και το μολύβι φρυδιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μακιγιάζ των ματιών, το μολύβι ματιών δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μακιγιάζ των φρυδιών – η μύτη του δεν είναι τόσο ανθεκτική, μουτζουρώνει κατά τη διάρκεια της μέρας και δεν παρέχει τόσο ακριβή αποτελέσματα μακιγιάζ.

ΜΟΛΥΒΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ Επιλέξτε το Καλύτερο και Πιο Προτεινόμενο Μολύβι Φρυδιών!

Τώρα ας περάσουμε στο ψητό. Ήρθατε εδώ για να μάθετε ποιο μολύβι φρυδιών είναι το καλύτερο. Οι κορυφαίες επιλογές μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ιδανικό για σας, ώστε να μη χρειάζεται να σπαταλάτε χρήματα σε άχρηστες αγορές. Μάθετε ποιο είναι το πιο προτεινόμενο μολύβι φρυδιών και δείτε τις αξιολογήσεις μας!

ΜΟΛΥΒΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ – ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Εύκολη εφαρμογή 5 /5 ★★★★★
Απόδοση 5 /5 ★★★★★
Φυσικές αποχρώσεις 5/5 ★★★★★
Ανθεκτικότητα 5/5 ★★★★★
Μύτη 5/5 ★★★★★
Σκληρότητα 5/5 ★★★★★

Το καλύτερο μολύβι φρυδιών; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι το NANOBROW. Δείτε το νέο και μοναδικό μολύβι που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά όλων των κορυφαίων μολυβιών φρυδιών που έχουν υπάρξει ως τώρα για να προσφέρει την απόλυτη ακρίβεια. Εντυπωσιάζει με την εξαιρετικά λεπτή μύτη τέλειας απαλότητας, τις τέσσερις όμορφες έντονες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και την αντοχή του, ενώ παράλληλα αφαιρείται εύκολα. Αυτό το μολύβι φρυδιών δεν απαιτεί ισχυρά καθαριστικά ή τρίψιμο του δέρματος, αποδυναμώνοντας τις τρίχες των φρυδιών για να αφαιρεθεί. Είναι το καλύτερο μολύβι φρυδιών τόσο για τους άπειρους του μακιγιάζ φρυδιών, όσο και για τους επαγγελματίες μακιγιέζ. Συνοδεύεται από ενσωματωμένο βουρτσάκι και διαθέτει όλα τα απαραίτητα για ένα πλήρες μακιγιάζ φρυδιών με ένα μόνο προϊόν! Προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια! Σας βοηθά να φτιάξετε τα φρύδια σας με ένα τέλειο σχήμα, να γεμίσετε με χρώμα τα κενά και να μιμηθείτε αληθινές τρίχες φρυδιών. Δεν μας εντυπωσιάζει ότι προτείνεται τόσο έντονα αυτό το μολύβι φρυδιών. Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη: Το Nanobrow Eyebrow Pencil διατίθεται σε τιμή ευκαιρίας, συγκριτικά με την υψηλή του ποιότητα! Είναι πραγματικά ένα αριστούργημα!

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Ultra-Slim

Εύκολη εφαρμογή 5 /5 ★★★★★
Απόδοση 5 /5 ★★★★★
Φυσικές αποχρώσεις 4/5 ★★★★
Ανθεκτικότητα 4/5 ★★★★★
Μύτη 5/5 ★★★★★
Σκληρότητα 5/5 ★★★★★

Η λίστα με τα καλύτερα μολύβια φρυδιών δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό και κλασικό προϊόν: η Anastasia Soare είναι ειδικός των φρυδιών, οπότε δεν είναι περίεργο που το Brow Wiz είναι ένα τόσο προτεινόμενο μολύβι φρυδιών με υπέροχες αξιολογήσεις. Ωστόσο μετά από τόσα χρόνια είναι αναμφίβολα τοπ σε πωλήσεις στη βιομηχανία ομορφιάς και ένα από τα πρώτα μολύβια φρυδιών με αναδιπλούμενη μύτη. Ακριβώς όπως το μολύβι Nanobrow, δε χρειάζεται ξύσιμο! Η φόρμουλα είναι ανθεκτική στις μουτζούρες και διαρκεί και όπως και ο προκάτοχός της, σας επιτρέπει να καλύψετε τα φρύδια σας επαρκώς, καθώς η μύτη είναι εύπλαστη και ευχάριστη και τοποθετείται πανεύκολα στο δέρμα σας. Οι 10 αποχρώσεις σας προσφέρουν ποικιλία. Είναι το καλύτερο μολύβι φρυδιών; Υπάρχει ένα μικρό μειονέκτημα: είναι πολύ ακριβό. Επιπλέον, η μαύρη απόχρωση θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ελαφριά.

3. Precisely My Brow by Benefit Cosmetics

Εύκολη εφαρμογή 5 /5 ★★★★★
Απόδοση 4 /5 ★★★★
Φυσικές αποχρώσεις 4/5 ★★★★
Ανθεκτικότητα 5/5 ★★★★★
Μύτη 5/5 ★★★★★
Σκληρότητα 4/5 ★★★★

Όποιος ενδιαφέρεται για μακιγιάζ λογικά γνωρίζει την Benefit. Είναι από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες και φημίζεται για τα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών. Προσφέρει καινοτόμες λύσεις, όπως το μολύβι που μοιάζει με στυλό σε τέσσερα χρώματα. Το Precisely My Brow είναι το καλύτερο μολύβι φρυδιών; Σίγουρα λειτουργεί για την κάλυψη των φρυδιών σε αραιά φρύδια. Η μύτη είναι λεπτή και μιμείται πραγματικές τρίχες φρυδιών για να τις κάνει να μοιάζουν σαν αληθινές, ενώ το μολύβι διαρκεί όλη μέρα. Η εύκολη εφαρμογή και η ανθεκτικότητα το καθιστούν ένα από τα πιο προτεινόμενα μολύβια φρυδιών. Ένα εξτρά και για το σχεδιασμό του!

4. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine

Εύκολη εφαρμογή 4/5 ★★★★★
Απόδοση 4 5 /5 ★★★★
Φυσικές αποχρώσεις 4/5 ★★★★
Ανθεκτικότητα 5/5 ★★★★★
Μύτη 5/5 ★★★★
Σκληρότητα 4/5 ★★★★

Μολύβι φρυδιών από τη της σταρ της μουσικής Rihanna! Εκπλήσσει με την εντυπωσιακή ποικιλία αποχρώσεων (14 αποχρώσεις!), υψηλή ανθεκτικότητα και εκλεπτυσμένη μύτη. Το μολύβι φρυδιών Fenty Beauty διαθέτει αναδιπλούμενη μύτη και διαθέτει ενσωματωμένο ένα ασυνήθιστο πινέλο σε σχήμα σπάτουλας, το οποίο σας βοηθά να βουρτσίζετε τα φρύδια σας πριν και μετά το μακιγιάζ. Είναι αναμφίβολα ένα προτεινόμενο μολύβι φρυδιών, λόγω της παγκοσμίου φήμης δημιουργού του. Η φόρμουλα προσφέρει ματ αποτέλεσμα και θα το λατρέψετε. Αυτό το μολύβι φρυδιών είναι και αδιάβροχο.

5. HUDA BEAUTY #BombBrows Microshade Brow Pencil

Εύκολη εφαρμογή 4 /5 ★★★★★
Απόδοση 4 /5 ★★★★
Φυσικές αποχρώσεις 4/5 ★★★★
Ανθεκτικότητα 5/5 ★★★★★
Μύτη 5/5 ★★★★★
Σκληρότητα 4/5 ★★★★

Αυτό το μολύβι φρυδιών μπορεί να μην είναι το πιο εύχρηστο και οι αποχρώσεις είναι περιορισμένες σε εύρος, αλλά η μύτη ακριβείας και η αδιάβροχη φόρμουλα που δεν μουτζουρώνει, το καθιστούν ένα αρκετά προτεινόμενο μολύβι φρυδιών. Η εταιρεία Huda έχει γίνει διάσημη για τις εξαιρετικές παλέτες σκιών της. Το BombBrows Microshade Brow Pencil προοριζόταν ως το στολίδι όλης της συλλογής μακιγιάζ. Εάν θέλετε υψηλή ανθεκτικότητα, πρέπει να ξέρετε ότι είναι ένα αδιάβροχο μολύβι φρυδιών. Η σκληρότητα της μύτης δεν είναι ιδανική. Μερικοί άνθρωποι αγαπούν αυτό το μολύβι, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι κάτι του λείπει, καθώς το μολύβι φρυδιών Huda Beauty μερικές φορές μουτζουρώνει λίγο το δέρμα γύρω από τα φρύδια. Προτείνεται περισσότερο για χρήση σε επαγγελματίες.

6. Too Faced Super Fine Brow Detailer

Εύκολη εφαρμογή 4 /5 ★★★★★
Απόδοση 5 /5 ★★★★
Φυσικές αποχρώσεις ★★★★
Ανθεκτικότητα 4/5 ★★★★★
Μύτη 4/5 ★★★★★
Σκληρότητα 3/5 ★★★★

Αν έχετε αραιά φρύδια, το μολύβι Too Faced είναι η καλύτερη επιλογή. Σύμφωνα με ορισμένους μακιγιέζ είναι το καλύτερο μολύβι φρυδιών για λεπτά και αραιά φρύδια. Μάλλον οι επαγγελματίες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εύκολα, αλλά δεν το προτιμούν όλοι: είναι ανάλαφρο και θυμίζει φόρμουλα μολυβιών ματιών. Μπορεί να μουτζουρώσει το δέρμα γύρω από τα φρύδια. Η λεπτή μύτη βοηθά να γεμίσετε τα κενά με τρίχες που θυμίζουν αληθινές. Το μολύβι φρυδιών Too Faced διατίθεται σε οκτώ αποχρώσεις, από μαύρο έως γκρι και οι χρωστικές προσφέρουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι παρόλο που η φόρμουλα είναι αδιάβροχη, το μολύβι μουτζουρώνει ελαφρώς αν περάσετε το δάχτυλό σας από εκείνο το σημείο. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι οι αποχρώσεις: είναι τέλειες!