ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Το Καλύτερο Ενυδατικό Σαμπουάν: Nanoil Algae Micellar Shampoo

Δημοσιεύτηκε στο Τάσεις Ομορφιάς Από Stylist

Μερικές δωδεκάδες πολύτιμα μέταλλα, βιταμίνες και άλλες οργανικές ενώσεις μπορούν να περιποιηθούν τα μαλλιά σε διαφορετικό επίπεδο – έτσι μπορεί να περιγραφεί το σαμπουάν με φύκια από την Nanoil. Η θαλάσσια θεραπεία των μαλλιών και η επιπλέον φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής είναι τώρα δυνατή χάρη στα μικροσκοπικά μικκύλια. Δείτε το σαμπουάν, για το οποίο μιλούν όλοι οι bloggers, το καλύτερο ενυδατικό σαμπουάν της χρονιάς. Το Nanoil Algae Micellar Shampoo είναι πραγματικά εντυπωσιακό και θα αναβαθμίσει την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!

σαμπουάν μαλλιών με φυκών Nanoil

Σαμπουάν με φύκια από την Nanoil: Πώς λειτουργούν;

Σήμερα γνωρίζουμε ότι είναι δυνατό να βελτιωθεί η εμφάνιση των μαλλιών μας με το λούσιμο. Πώς να το κάνουμε αποτελεσματικά; Επιλέξτε την ενυδατική δύναμη των φυκιών, των λαδιών και άλλων πολύτιμων ουσιών που προστατεύουν τα μαλλιά από τον Ήλιο.

Το σαμπουάν μισελέρ από την Nanoil είναι εμπλουτισμένο με φύκια nori και είναι το πρώτο βήμα προς τα τέλεια μαλλιά. Απολαύστε ένα απαλό, καθαρό τριχωτό της κεφαλής, χάρη στη δύναμη των μικκυλίων που καταπραΰνουν και εξισορροπούν το pH. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι δυνατά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα.

Σαμπουάν με μικκύλια από την Nanoil: Πώς λειτουργούν;

Τα μικκύλια είναι μικροσκοπικές ουσίες που «απορροφούν» τους ρύπους και τις βρωμιές. Είναι από τους καλύτερους καθαριστικούς παράγοντες σε προϊόντα ομορφιάς, κυρίως επειδή, εκτός από την απομάκρυνση των τοξινών από το τριχωτό της κεφαλής, μπορεί να αναπληρώσει την ενυδάτωση των μαλλιών. Με άλλα λόγια, αυτά τα μικρά μικκύλια στο σαμπουάν απομακρύνουν τους ρύπους από τα μαλλιά, καταπραΰνουν, θεραπεύουν και ισορροπούν το pH του τριχωτού της κεφαλής.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Συγκεκριμένος τύπος μαλλιών

Το σαμπουάν μικκυλίων με φύκια από την Nanoil είναι μια εξαιρετικά ήπια θεραπεία, βαθιάς θρέψης, για τα μαλλιά. Αν και ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους τύπους μαλλιών, το Nanoil Algae Micellar Shampoo λειτουργεί καλύτερα σε λιπαρά μαλλιά, τα οποία έχουν ανάγκη από ενυδάτωση και θρέψη, η οποία προέρχεται απευθείας από τα θαλάσσια μέταλλα.

Το σαμπουάν μισελέρ όχι μόνο βελτιώνει τα μαλλιά, αλλά εστιάζει επίσης στο τριχωτό της κεφαλής, για την αντιμετώπιση της σμηγματόρροιας, ενώ παράλληλα καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Επιπλέον, τα μικκύλια μπορούν αποκαθιστούν την ισορροπία του pH στο τριχωτό της κεφαλής.

Εάν τα μαλλιά σας δεν μπορούν να αντέξουν την υψηλή υγρασία, φριζάρουν και είναι στατικά συνεχώς, εάν χρειάζονται ενυδάτωση και χάνουν νερό γρήγορα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε το Nanoil Algae Micellar Shampoo.

σαμπουάν micellar με φυκών  Nanoil

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Συστατικά

  • Εκχύλισμα φυκιών Nori – τα φύκια εξακολουθούν να είναι μια από τις καλύτερες φυσικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για εντατικές θεραπείες επιδιόρθωσης των μαλλιών. Ένα άλλο πλεονέκτημα των φυκιών είναι το γεγονός ότι θρέφουν τα μαλλιά και τα προστατεύσουν από την επιβλαβή ακτινοβολία UV. Τα φύκια σημαίνουν δύναμη, απαλότητα και βελτιωμένη αντίσταση των μαλλιών.
  • Υδρολυμένη Περουβιανή Χαρουπιά – ένα μοναδικό και πολύτιμο συστατικό που χρησιμοποιείται για την περιποίηση των μαλλιών, ένα φυσικό πολυμερές που δημιουργεί ένα αποφρακτικό στρώμα στην τρίχα, ενισχύει την υγρασία και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος.
  • Υδρολυμένο καστορέλαιο – προστατεύει και ενυδατώνει. Επιπλέον, καταπολεμά την τριχόπτωση, ενδυναμώνει τους θύλακες, έχει αντισηπτική δράση και βοηθά το τριχωτό της κεφαλής να βελτιωθεί.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του Nanoil Algae Micellar Shampoo;

  • Ενυδατώνει τα μαλλιά.
  • Προστατεύει τα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία.
  • Χαρίζει ζωντάνια στα μαλλιά.
  • Καθαρίζει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.
  • Είναι ήπιο και αποκαθιστά το pH του τριχωτού.
  • Λειαίνει τα μαλλιά.

Σας αρέσει η ιδέα της περιποίησης των μαλλιών με φύκια; Αποκτήστε καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζοντας το σαμπουάν μισελέρ με φύκια, με άλλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών από την Nanoil. Επιλέξτε την μάσκα μαλλιών φυκιών και το ελαφρύ σπρέι φυκιών βαθιάς θρέψης. Περισσότερες πληροφορίες στο nanoil.gr.