Πώς δουλεύει η μάσκα προσώπου THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment της Glamglow;

Η μάσκα προσώπου THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment της Glamglow είναι σχεδιασμένη τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας ή τύπου δέρματος. Ο κύριος στόχος της είναι να διεισδύσει και να ενυδατώσει τις πιο βαθιές στοιβάδες δέρματος. Την ίδια στιγμή, αποκαθιστούμε την αστραφτερή και νεανική όψη του δέρματος. Πώς είναι δυνατό; Τα κατάλληλα υψηλά επίπεδα νερού στην επιδερμίδα μπορούν να κρατήσουν το δέρμα ασφαλές από την πλαδαρότητα, την απώλεια ελαστίνης και κολλαγόνου, τους αποχρωματισμούς, την δημιουργία ρυτίδων και τα άλλα σημάδια γήρανσης. Επιπλέον, το νερό ενισχύει το υαλουρονικό οξύ, ώστε να διατηρούμε την επιδερμίδα μας σε καλή κατάσταση.

Glamglow1

Το υαλουρονικό οξύ και το λάδι καρύδας είναι δύο από τα κύρια συστατικά της κρέμας προσώπου THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment της Glamglow. Το καλλυντικό αποτελείται επίσης από τζίντζερ, κιτρικό οξύ, εκχύλισμα βρώμης, λάδι από ανθό πορτοκαλιού και μήλα. Δυστυχώς η εταιρεία δεν μπόρεσε να αποφύγει τις πιθανώς αλλεργιογόνες ουσίες. Αυτές συμπεριλαμβάνουν: γλυκόλη πολυαιθυνελίου, αρώματα, λανολίνη και γλυκερίνη. Αδιαμφισβήτητα, οι ουσίες αυτές αντισταθμίζονται από τα εκχυλίσματα φυτών και από τον πηλό καολινίτη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τελευταίο συστατικό, ο πηλός καολινίτη, είναι η τελευταία ουσία που προστίθεται στην λίστα με τα υλικά, παρόλο που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μάσκα προσώπου βασίζεται σε αυτό το υλικό.

Η μάσκα προσώπου THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment από την Glamglow πωλείται σε ένα μπλε δοχείο, χωρητικότητας 50 ml. Τα προϊόντα της Glamglow αναγνωρίζονται εύκολα από το χαρακτηριστικό αστέρι που βρίσκεται στο καπάκι.

Πώς μπορείτε να βάλετε την μάσκα προσώπου THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment της Glamglow; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε μία παχιά στρώση στο πρόσωπό σας. Προφανώς, πριν από αυτό πρέπει να καθαρίσετε το δέρμα του προσώπου σας προσεκτικά με ένα τονωτικό προϊόν με σαλικυλικό οξύ, με μία lotion αφαίρεσης make-up ή με ένα scrub προσώπου. Περιμένετε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει η μάσκα και ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Μετά, βάλτε την ενυδατική κρέμα της επιλογής σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *