Πως μπορείτε να κάνετε τον λαιμό και το ντεκολτέ σας να μην έχουν ρυτίδες; Με την κρέμα Forever Youth Liberator Y-Shape από την Yves Saint Laurent

Είναι ευρέως γνωστό ότι με την ηλικία, το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητα του, το σχήμα του προσώπου αλλάζει και αναπτύσσονται μη ελκυστικές ρυτίδες και σημάδια γήρανσης. Βασικά, η περιοχή των ματιών, του στόματος, του λαιμού και του ντεκολτέ έχουν την τάση να εμφανίζουν τις περισσότερες ρυτίδες. Πως γίνεται; Η διαδικασίες γήρανσης ξεκινούν όταν γινόμαστε περίπου 30 χρονών. Σε αυτή την ηλικία μειώνονται τα επίπεδα του υαλουρονικού οξέος, της ελαστίνης του κολλαγόνου και άλλων ουσιών που κάνουν το δέρμα μας να φαίνεται νέο. Προφανώς, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που προκαλεί ρυτίδες. Γενικά, η ρύπανση της ατμόσφαιρας (συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων σωματιδίων ή των βαρέων μετάλλων) έχει επίσης μεγάλη επιρροή. Επίσης, στην δημιουργία ρυτίδων συνεισφέρουν η ακατάλληλη φροντίδα του δέρματος, η φτωχή σε βιταμίνες δίαιτα, ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, ακόμα και η στάση που παίρνουμε όταν κοιμόμαστε.

YSL-serum-dan-creme

Ευτυχώς, το Forever Youth Liberator Y-Shape από την Yves Saint Laurent μας δίνει μία χείρα βοηθείας στην μάχη μας κατά των ρυτίδων. Το καλλυντικό αυτό έχει ως στόχο να φροντίζει το ντεκολτέ, το λαιμό και την περιοχή Υ (τα χαμηλότερα μέρη του προσώπου.) Με φυσικό τρόπο, το προϊόν κάνει το δέρμα πιο σφιχτό, βοηθάει στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος και ελαστίνης και ενδυναμώνει τις ίνες κολλαγόνου. Με συχνή χρήση, το Forever Youth Liberator Y-Shape λειαίνει τις λεπτές γραμμές, μειώνει τους αποχρωματισμούς και την όψη νωθρότητας του δέρματος και επαναφέρει την νεανική μας ακτινοβολία.

Πώς μπορείτε να βάλετε την κρέμα Forever Youth Liberator Y-Shape από την Yves Saint Laurent; Βάλτε μία μικρή ποσότητα στον λαιμό σας, το ντεκολτέ και το πρόσωπο. Τρίψτε το, κάντε μασάζ και με ελαφρά χτυπηματάκια κατευθυνθείτε προς το πηγούνι και τα μάγουλα. Εάν το κάνετε με αυτόν τον τρόπο, κάνετε στο δέρμα σας μασάζ και συνεπώς ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος, κάτι το οποίο βελτιώνει την γενική κατάσταση του δέρματος. Η κρέμα είναι συσκευασμένη σε ένα βάζο 50 ml. Αυτή η ποσότητα διαρκεί περίπου για πέντε μήνες θεραπείας . Η εφαρμογή της κρέμας πρέπει να γίνεται τόσο το πρωί όσο και αργά το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *