Πώς να Δώσετε Όγκο στα Μαλλιά σας

Δημοσιεύτηκε στο FACE SERUM Από Stylist

Τα λεπτά ή άτονα μαλλιά μπορούν συχνά να αφαιρέσουν τη ζωηράδα από την εμφάνιση κάποιου. Αυξημένος όγκος στα μαλλιά μπορεί να δώσει στο άτομο μια αίσθηση αυξημένης αυτοπεποίθησης και αυτοπαρουσίασης. Σε αυτήν την ανάρτηση στο blog, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να δώσετε ένταση και όγκο στα μαλλιά σας, ανεξάρτητα από τον τύπο τους.

Επιλέξτε το Σωστό Σαμπουάν και Ρυθμιστές

Το πρώτο βήμα για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου είναι να επιλέξεις το σωστό σαμπουάν και conditioner. Ψάξε για προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να δίνουν όγκο και δύναμη, καθώς αυτά τα προϊόντα περιέχουν συστατικά που αναδομούν και ανανεώνουν τα μαλλιά σου.

Χρησιμοποιήστε Προϊόντα Στυλινγκ για Όγκο

Ένας άλλος τρόπος για να αυξήσει τον όγκο των μαλλιών σου είναι με τη βοήθεια προϊόντων styling που δίνουν όγκο. Αυτά τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αναλαφρώσεις και να κρατήσουν τα μαλλιά σου στη θέση τους για ώρες.

Πειραματιστείτε με Διαφορετικά Χτενίσματα

Έντονος όγκος μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα με τη βοήθεια διάφορων χτενισμάτων. Δοκιμάστε διαφορετικά χτενίσματα όπως backcombing, τοποθέτηση roller, και το χρησιμοποιήσετε hot air brush.

Συχνή Τριχορρυθμική Θεραπεία

Σε περίπτωση που ανησυχείτε για την υγεία των μαλλιών σας, μην παραβλέψετε τη σημασία της τριχορρυθμικής θεραπείας για την ενίσχυση των μαλλιών σας. Το trimming των μαλλιών προωθεί την υγεία των μαλλιών και διεγείρει μια πιο πυκνή, ογκώδη ανάπτυξη.

Χρησιμοποιήστε τη Δύναμη της Θερμότητας

Η εφαρμογή θερμότητας μπορεί να κάνει θαύματα για τη διαδικασία πλήρωσης των μαλλιών σας. Με την κατάλληλη χρήση των εργαλείων styling θερμότητας μπορείτε να δημιουργήσετε σταθερό όγκο και να αφήσετε τα μαλλιά σας να δείχνουν πλουμπί και πλούσια.

Η δημιουργία όγκου στα μαλλιά δεν είναι πάντα εύκολη διαδικασία, αλλά με τις σωστές τεχνικές και προϊόντα, μπορείτε να αποκτήσετε πιο πυκνά και λαμπερά μαλλιά. Είναι πάντα καλή ιδέα να επικοινωνείτε με έναν επαγγελματία με εμπειρία στην περιποίηση των μαλλιών για να σας βοηθήσει να επιτύχετε το σύμπαν που έχετε πάντα ονειρευτεί.