Η ομορφιά πάνω από 120β C: Πώς η Σάουνα επηρεάζει την επιδερμίδα & τα μαλλιά σας; Η ομορφιά πάνω από 120β C: Πώς η Σάουνα επηρεάζει την επιδερμίδα & τα μαλλιά σας;

Δημοσιεύτηκε στο FACE SERUM Από Stylist

Η θεραπεία σαουνισμού συνυπάρχει στους ανθρώπους από το παλαιότερο για χρόνια. Σήμερα, επιδιώκουμε πλέον την έλλειψη στρες και την εξαλειμό της ρόπαλης αυτόματα με τα πανέμορφα αποτελέσματα που μας δίνει η σάουνα. Η σάουνα αποτελεί χρήσιμη φροντίδα προσώπου και μαλλιών, ιδιαίτερα για τους χρήστες που ζουν σε περιοχές με μεγάλη θερμοκρασία. Η σάουνα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομορφιά της επιδερμίδας και των μαλλιών μας.. Διαβάστε παρακάτω για το σφάλμα που μπορεί να παρουσιαστεί για εγκρίνει τις μακροπρόθεσμες δυστυχίες που μπορεί να παρουσιαστεί.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σαουνισμού, τα επίπεδα της θερμοκρασίας μπορούν να φτάσουν την τιμή των 120 βαθμού Κελσίου (βοστυλίκας). Η σάουνα μπορεί να επηρεάσει την επιδερμίδα και τα μαλλιά σας ανεξάρτητα από την ανακάλυψη των περίεργων μακιγιάζ στο μέλλον.

Η σάουνα επηρεάζει την επιδερμίδα βοηθώντας σε μια πιο γλυκιά γυαλίστρα και την αύξηση της υγιεινής λάμψης. Στο άμεσο μέλλον, η εποχική θεραπεία κάνει τη δουλειά της ως αποτελεσματικός διαλυτής μαλλιονάκτων. Επιπλέον, η θερμοκρασία στην θεραπεία θα διατηρείται στο συγκεκριμένο επίπεδο για μια δεδομένη ώρα, την οποία οι ομορφιστές μπορεί να αισθάνονται καλύτερα. Επίσης, μπορεί να βελτιώνει το συγκεκριμένου είδους δυσλειτουργίες της επιδερμίδας όπως οι αποξηραμένες και οι διαφθορικές εκδοχές στην επιδερμίδα, η επιδερμιδίτιδα και η δερματιδίτιδα. Η θερμοκρασία της στο 120 βαθμού Κελσίου, επίσης, να φροντίζετε για τα ουλά και τις πληγές της επιδερμίδας, κάνοντας τα λιγότερα εμφανή στον ορατό φάκελο.

Η σάουνα μπορεί επίσης να βοηθήσει τις μεγάλες και τις μικρές διαταραχές όπως η γρίλια κα