Επικαλυμμένες Συνθετικές Ριγές και άλλα Τύποι Falsies

Δημοσιεύτηκε στο FACE SERUM Από Stylist

Τι είναι τα Falsies;

Τα falsies (φαλτσές) αποτελούνται από μπουκαλιά, λεπτές επιτευγματικές Νυχιές γεμάτες τέχνες, που σκοπός τους είναι να χρησιμοποιηθούν για την διακόσμηση της βλέτα. Τον περασμένο μίση δεκαετία δημιούργησαν τα falsies συνήθως ως μέρος της εμφάνισης των κινηματογραφικών ή των θεάτρων, και έπειτα οι γυναίκες τους βαφτίστηκαν ως μια τέχνη του μακιγιάζ.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι Falsies;

Ναι, υπάρχουν διάφοροι τύποι falsies, από φαλτσες για τις νυχιές μας, μέχρι και τις τετραπλές φαλτσες για το μανικιούρ ή το σμίκρυ. Αναγκαστικά, οι σημαντικότερα είναι οι λεπτές επικαλυμμένες συνθετικές νυχιές, τις οποίες είναι οι δημοφιλέστερες σε αυτές της τέχνης. Οι φαλτσες με λεπτές επικαλυμμένες συνθετικές νυχιές αναγνωρίζονται για την αντοχή τους και την μοναδική αίσθηση στο τακούνι τους.

Έχω μπει;

Αν θέλετε να απορρίπτετε το μακιγιάζ με τον εμκείνο και να μπείτε στην αίσθηση των βασικών Falsies, προτείνω να δοκιμάσετε τις φαλτσες με λεπτές επικαλυμμένες συνθετικές νυχιές. Τα Falsies έχουν χρωματισμούς, μοντέλα και ταλαντούχα σχέδια που αλλάζουν ανάλογα τις επιθυμίες σας. Από τις λουλούδια, τα στιλιστικά μοτίβα έως τις ανακλαστικές μορφές, μπορείτε να διαλέξετε από μια ευρεία γκάμα των διαφορετικών επιλογών, για να βγάλετε στο φως κάθε ταλέντο του μακιγιάζ σας.

Προνοείτε για τις Ριγές μου;

Όπως και ολα τα είδη μακιγιάζ, επίσης, πρέπει να προνοείτε για τις λεπτές σας επικαλυμμένες συνθετικές Ριγές σας, ειδικά αν είναι τις τετραπλές φαλτσες, όπως η τέχνη του σμίκρυ. Πρέπει να ξεφορτωθεί το μακιγιάζ μετά την ηλικία των µονάδων, και να ταξινομούνται οι νυχιές σας, τακτικά αφαιρώντας τα κερασιά των νευρωνών. Επίσης, μπορεί να είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε βοηθητικά προϊόντα, για να βελτιωθεί η εμφάνιση των νυχιών σας, όπως η μάσκαρα, που διατηρεί τις νυχιές σας π