Πώς να φροντίσετε τα μαλλιά των ματιών σας;

Δημοσιεύτηκε στο FACE SERUM Από Stylist

Τα μαλλιά των ματιών μας είναι παραπάνω από το εικονικόν· τα φροντίζουμε, μαλώνουμε και τα επεξεργαζόμαστε με διαφορετικούς τρόπους. Τα μαλλιά των ματιών μας βοηθούν στην προστασία των επαφών μας, ενώ επίσης μας δίνουν μια μορφή για να αποκαλύπτουμε την ομορφιά μας. Άρα από τη στιγμή που τα μαλλιά των ματιών μας φαίνονται σε καλή κατάσταση, βοηθούν στην ομορφιά και το σύνολο της εμφάνισης μας.

Ωστόσο, τα μαλλιά των ματιών μας είναι αποτελεσματικά λεπτά και εύθραυστα. Για να διατηρήσουμε τα μαλλιά των ματιών μας σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να κάνουμε τα κατάλληλα βήματα φροντίδας, για να τα κρατήσουμε υγιεινά και λαμπερά.

1. Καθαρισμός

Η πρώτη και πιο βασική διαδικασία για τον καθαρισμό των μαλλιών των ματιών είναι εντελώς να βγάλετε το ζωυρό των ματιών σας με μια επιλεγμένη ομορφιοφαγία. Το επιλεγμένο σας ζωυρό πρέπει να είναι κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σας και για την κατάστασή σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να το αφαιρέσετε με ένα στεγνό και υγιές απορρυπαντικό για να αποφευχθούν οι δυσμενείς επιπτώσεις. Σιγουρευτείτε ότι το ζωυρό σας πραγματοποιείται με καθαρά και ξηρά έναστρα, χρησιμοποιώντας γωνιάκες κινήσεις. Τέλος, σιγουρευτείτε ότι δεν τραβάτε τα μαλλιά σας.

2. Συντήρηση

Μετά τον καθαρισμό και την άφαιρεση του ζωυρού, θα πρέπει να τροφοδοτήσετε τα μαλλιά των ματιών με ένα προϊόν συντήρησης των μαλλιών, όπως ένα hydrating conditioner ή μια σπιρτή μάσκα. Τα προϊόντα για την συντήρηση των μαλλιών των ματιών θα σας βοηθήσουν να επιβραδύνετε την τριχόπτωση. Άρα, θα είναι επαναστατικό να τα ενσωματώσετε στο συστήμα φροντίδας και συντήρησης μαλλιών σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν απαλό μασκίνι για να βασανίσετε τα μαλλιά σας από τις κορυφές μέχρι τις βάσεις.

3. Αποφράξεις

Τέλος, μπορείτε να αποφράξετε τα μαλλιά των ματιών με ένα μαλακό και ήπιο λειτουργικό μασκίνι.