Το μέλι ως θεραπεία για το ξηρό δέρμα. Ανακαλύψτε την Ghasel Maltese Honey Body Cream

Δημοσιεύτηκε στο Νέα Από Stylist

Οι φυσικές κρέμες και λοσιόν είναι πλούσιες σε φυτικές ουσίες που θρέφουν εις βάθος το δέρμα μας. Η Ghasel Maltese Honey Body Cream έχει δημιουργηθεί από το συνδυασμό μελιού, φυτικών εκχυλισμάτων, βουτύρου καριτέ και ελαίου αβοκάντο.

καλό βάλσαμο σώματος με μέλι

Αυτή η κρέμα σώματος με κορυφαίες πωλήσεις από την Ghasel είναι μια εξαιρετική λύση για τα δερματικά προβλήματα, για κάθε τύπο δέρματος. Βασίζεται στο ξακουστό θυμαρίσιο μέλι της Μάλτας. Περιέχει πολύτιμα συστατικά στη σύνθεση: εξαιρετικά ενυδατικό βούτυρο καριτέ, έλαιο αβοκάντο, καλέντουλα, φυτό marshmallow και εκχυλίσματα αγριοκαστανιάς, καθώς και βιταμίνες Ε και Β12. Είναι ένα ελαφρύ προϊόν που απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα, άρα είναι ιδανικό για κάθε μέρα. Δοκιμάστε την Maltese Honey Body Cream και απολαύστε μεταξένια και απαλή επιδερμίδα κάθε μέρα.

Θυμαρίσιο μέλι

Είναι μια καλή πηγή βιταμίνης C, απαραίτητη για τη διατήρηση υγιούς και λαμπερού δέρματος. Έχει ισχυρές αναπλαστικές ιδιότητες, υπεύθυνες για την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Το μέλι ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης, τα οποία είναι όσο γερνάμε, τα κύτταρά μας τα παράγουν όλο και λιγότερο, προκαλώντας χαλάρωση στο δέρμα μας. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα γλυκόζης και φρουκτόζης, το μέλι ενυδατώνει εις βάθος και μαλακώνει ακόμα και το πιο αφυδατωμένο δέρμα.

Βούτυρο καριτέ

Περιέχει ένα σύνολο βιταμινών (A, E, F) και ωμέγα οξέα που οφείλονται για τις απίστευτες ενυδατικές του ιδιότητες. Βελτιώνει τη συνολική κατάσταση του δέρματος, το αναπλάθει, αποτρέπει το σχηματισμό ραγάδων και υποστηρίζει την καταπολέμηση ουλών και κυτταρίτιδας. Το φυσικό βούτυρο καριτέ επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και είναι ένα φυσικό φίλτρο UV (3-4 SPF).

Λάδι αβοκάντο

Το λάδι αβοκάντο είναι μια φυσική βόμβα βιταμινών για το δέρμα. Είναι βιοσυμβατό με το δέρμα μας και βοηθά στην αναζωογόνησή του. Είναι ικανό να αναδομεί το κατεστραμμένο υδρολιπιδικό φράγμα, το οποίο θα βοηθήσει στην πρόληψη της απώλειας ενυδάτωσης και της μηχανικής βλάβης. Βελτιώνει επίσης την αντοχή του δέρματος στις ελεύθερες ρίζες, στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Καλέντουλα

Ένα από τα πιο συνηθισμένα φαρμακευτικά φυτά – το εκχύλισμα του προσφέρει στο δέρμα ένα αόρατο στρώμα προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι απολύτως ασφαλές για παιδιά, άτομα με αλλεργίες ή με ευαίσθητο, ξηρό, κατεστραμμένο, προβληματικό και ώριμο δέρμα.

Φυτό Marshmallow

Το εκχύλισμα ρίζας marshmallow αναστέλλει αποτελεσματικά την μείωση παραγωγής υαλουρονικού οξέος, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό. Είναι μια θεραπεία για τους ερεθισμούς και τα ηλιακά εγκαύματα, ανακουφίζει άμεσα το δέρμα, ιδιαίτερα το ευαίσθητο δέρμα με αλλεργίες. Είναι πολύ χρήσιμο μετά την αποτρίχωση, αλλά και όταν παλεύετε με πρήξιμο και ξηρό δέρμα.

Αγριοκαστανιά

Το εκχύλισμα αγριοκαστανιάς βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και οξυγονώνει τα κύτταρα που οικοδομούν το δέρμα μας, αφήνοντας το δέρμα με ένα πιο υγιές χρώμα και περισσότερη σφριγηλότητα. Προστατεύει από το βλαβερό φως του ήλιου, εξαλείφει τους ερεθισμούς και τις μικρές επιδερμικές βλάβες.