Πώς να φροντίσετε το δέρμα των χεριών στον χειμώνα και την χειμερινή περίοδο; Εξετασμένα προϊόντα και θεραπευτικές ιστορίες

Δημοσιεύτηκε στο FACE SERUM Από Stylist

Είναι κοντά το καλοκαίρι και οι καλοκαιρινές δραστηριότητες έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως οι βόλτες με τα παιδιά, οι συναντήσεις με φίλους, η πλήρωση μπάλας ή ακόμα οι θαλασσινές δραστηριότητες. Και αν μπορείτε να προσέξετε, η έντονη ακτινοβολία, το νερό και οι ανέμοι μπορεί να φτάσουν στα δέρματά μας και ιδιαίτερα το δέρμα των χεριών. Τα δέρματά μας αναπτύσσεται στις αλλαγές που πραγματοποιούνται στο περιβάλλον μας και οι χειμερινές και οι χειμωνιάτικες θερμοκρασίες αυτό. το δέρμα μπορεί να γίνει δροσερό και ξηρό με τον καιρό και με ένα εντελώς διαφορετικό μοτίβο φροντίδας. Είναι σημαντικό να ξέρουμε πώς να φροντίζουμε το δέρμα των χεριών μας, ακόμα και κατά την χειμερινή και την χειμωνιάτικη περίοδο.

Αφύπνιση του δέρματος με ζεστά νερά

Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να φροντίσετε τα χέρια σας με ζεστό νερό το πιο δυνατό. Το ζεστό νερό μεταξύ άλλων θα αναγέρνει το δέρμα και θα βοηθήσει στην καθαρισμό των υποφλεγμένων δέρματος. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικά με ζεστή μόνωση ή να ενωθείτε με ένα ζεστό έναρξης για να εμφανίσετε ένα μεσαίο αγωγό νερού.

Χρησιμοποιήστε νερό αποθηκευμένο στο κρύο ή σε θερμή βρόση

Το ζεστό νερό μπορεί να είναι λιγότερο ευελιξία στο να χρησιμοποιήσετε νερό αποθηκευμένο στο κρύο ή σε θερμή βρόση. Το νερό αποθηκευμένο στο κρύο ή σε θερμή βρόση θα μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να είναι συνώδης και να μην είναι ρηγμένο. Το ρηγμένο δέρμα θα αναπτυχθεί πιο ευκολά για μια διάρκεια μεγαλύτερη της φροντίδας. Επιπλέον, το νερό αποθηκευμένο στο κρύο ή σε θερμή βρόση θα βοηθήσει το δέρμα να παραμείνει υγιές και δεν θα επιτρέψει σε μικροοργανισμούς να ταξιδέψουν στο δέρμα.

Χρήση λαψάκια και γαληνό νερό

Τα λ