Ξηρά μαλλιά; Το ενυδατικό προϊόν φυκιών από την Nanoil είναι η καλύτερη θεραπεία για τα μαλλιά σας!

Δημοσιεύτηκε στο Νέα Από Stylist

Έχετε βαρεθεί τα ξηρά και δύσκαμπτα μαλλιά που είναι εντελώς ατίθασα; Έχουν χάσει την ανθεκτικότητα και την λάμψη τους; Να λοιπόν πως θα το αντιμετωπίσετε! Τώρα μπορείτε να βελτιώσετε τα μαλλιά σας, σχεδόν αμέσως, χάρη σε ένα εξαιρετικά ελαφρύ μαλακτικό με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Γνωρίστε το Nanoil – ένα διφασικό προϊόν μαλλιών εμπλουτισμένο με φύκια.

conditioner μαλλιων με φυκη

Ξηρά μαλλιά: Πώς να τα σώσετε;

Τα καλά νέα είναι: Τα ξηρά μαλλιά μπορούν να σωθούν! Ναι, αυτό είναι ανακούφιση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και να μειώσετε τη χρήση θερμότητας (π.χ. καθημερινή χρήση ισιωτικής). Ένα ποιοτικό προϊόν δεν επιδιορθώνει απλώς τα κατεστραμμένα μαλλιά, αλλά τα προστατεύει παράλληλα κατά τη διάρκεια της μέρας. Εάν θέλετε να επιδιορθώσετε τα ξηρά μαλλιά σας, πρέπει να θυμάστε ότι το πιστολάκι δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 40°C/104°F. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες επηρεάζουν την ενυδάτωση των μαλλιών, η οποία αργότερα οδηγεί σε φθορά.

Nanoil Algae Hair Conditioner: Ένα μαλακτικό με μία διαφορά

Το πρώτο ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτού του μαλακτικού της Nanoil είναι το σύνολο των εξαιρετικών συστατικών – ενυδατώνουν εις βάθος και βελτιώνουν, τόσο την κατάσταση, όσο και την εμφάνιση των μαλλιών. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος περιποίησης μαλλιών είναι η υφή. Πρόκειται για ένα προϊόν σε σπρέι που δεν σας δυσκολεύει στην τοποθέτηση. Είναι πολύ εύχρηστο και ελαφρύ και δε βαραίνει τα μαλλιά. Αντιθέτως, καλύπτει ομοιόμορφα τα μαλλιά, με το προϊόν, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Τέλος, το Nanoil Algae Hair Conditioner μπορεί να εφαρμοστεί μερικές φορές την μέρα, άρα, το προϊόν στηρίζει όλο το εικοσιτετράωρο, ακόμα και τα εξαιρετικά ξηρά μαλλιά. Πως είναι δυνατόν; Επειδή τα μαλλιά συνεχίζουν να λαμβάνουν ενυδάτωση μόνιμα – το Nanoil θρέφει τα μαλλιά 24 ώρες!

Nanoil μαλακτικό μαλλιών με φύκια και συστατικά που ενυδατώνουν και θρέφουν

Τα μαλλιά σας θα αγαπήσουν το εκχύλισμα φυκιών Nori. Αυτά τα κόκκινα φύκια είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος φυκιών για τη φροντίδα των μαλλιών. Όχι μόνο ενυδατώνουν τα μαλλιά εις βάθος, αλλά αναπληρώσουν τα μαλλιά και με θρεπτικά συστατικά. Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα δεν θα ήταν δυνατά, χωρίς αυτά τα θαλάσσια μέταλλα, τα οποία είναι ένα από τα βασικά συστατικά των φυκιών Nori. Με την ανεκτίμητη βοήθειά τους, το Nanoil προστατεύει τα μαλλιά από τη βλαβερή ακτινοβολία UV και ενυδατώνει για να προσφέρει ανθεκτικά και δυνατά μαλλιά.

Algae Hair Conditioner

Ένα άλλο – σίγουρα λιγότερο προφανές – συστατικό στο Nanoil Algae Hair Conditioner, είναι το καστορέλαιο. Αυτή η φυτική και φυσική ουσία είναι ό,τι καλύτερο για την επιδιόρθωση των μαλλιών. Διορθώνει και δυναμώνει τα μαλλιά, προστατεύοντας ταυτόχρονα ολόκληρο το μήκος του.

Δεδομένου ότι είναι χαρακτηριστικό των ξηρών μαλλιών να χάνουν την ανθεκτικότητα, την αντοχή, την ενυδάτωση και την λάμψη τους, το μαλακτικό της Nanoil δεν θα ήταν πλήρες χωρίς την πανθενόλη που κάνει θαύματα. Αυτό το διαφανές υγρό διευκολύνει το βούρτσισμα και αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά λεία. Η πανθενόλη είναι γνωστή για την πρόληψη του μπερδέματος των μαλλιών, γι’ αυτό όταν χρησιμοποιείται αυτή η ουσία στα μαλλιά γίνονται πιο εύκολα διαχειρίσιμα.

Ειδικά χαρακτηριστικά Nanoil Algae Hair Conditioner

– Είναι ένα διφασικό ενυδατικό μαλλιών και γι’ αυτό είναι τόσο ρευστό. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, το Nanoil μαλακτικό μπορεί να εισχωρήσει στο στρώμα των επιδερμίδων, για να επανορθώσει και να θρέψει τα μαλλιά από το εσωτερικό.

– Είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ προϊόν μαλλιών, άρα δε βαραίνει τα μαλλιά. Χαρίζει διαρκή προστασία.

Φροντίζει τα μαλλιά για 24 ώρες. Αυτό το μαλακτικό, με ένα ψέκασμα, παρέχει συνεχή ενυδάτωση και προστασία από την ακτινοβολία UV, τον ισχυρό άνεμο και τις ακραίες θερμοκρασίες. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το Nanoil conditioner με φύκια, καταπολεμά τις δυσμενείς επιπτώσεις που προκαλούνται στα μαλλιά όταν περνάτε χρόνο σε θερμαινόμενα δωμάτια. Αυτό με τη σειρά του αποτρέπει τη στατικότητα και το φριζάρισμα.

 

Πώς να εφαρμόσετε το Nanoil μαλακτικό με φύκια;

Η χρήση του Nanoil Algae Hair Conditioner είναι παιχνιδάκι. Απλώς ψεκάστε σε όλο το μήκος των φρεσκολουσμένων και ακόμα βρεγμένων μαλλιών. Το πλούσιο προϊόν καλύπτει όλο το μήκος των τριχών, έτσι οι θρεπτικές ουσίες εισχωρούν κάτω από την επιδερμίδα της τρίχας. Το αποτέλεσμα; Ενυδατωμένα, λαμπερά και δυνατά μαλλιά! Μπορείτε να το θεωρήσετε δεδομένο ότι το Nanoil θα θρέψει βαθιά τα ξηρά μαλλιά σας και θα τα αναπληρώσει με ενυδάτωση. Εάν θέλετε, μπορείτε να το εφαρμόσετε ξανά, μερικές φορές, κατά τη διάρκεια της μέρας.

Που μπορείτε να αγοράσετε το Nanoil Algae Hair Conditioner;

Το διαδίκτυο είναι η πιο εύκολη λύση για τα ψώνια σας. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, επισκεφτείτε το [nanoil.gr], όπου μπορείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη σειρά ενυδατικών φυκιών για τα μαλλιά. Δοκιμάστε την πλούσια, θρεπτική μάσκα μαλλιών και το σαμπουάν micellar, εμπλουτισμένο – προφανώς – με φύκια. Τα αυθεντικά προϊόντα Nanoil σας προσφέρουν προϊόντα καλλωπισμού υψηλής ποιότητας, με τα καλύτερα συστατικά, χάρη στα οποία τα μαλλιά σας θα γίνουν όμορφα, δυνατά και υγιή. Ρίξτε μια ματιά στην Nanoil: υγρή κερατίνη, υγρό μετάξι, φυτικά έλαια φυσικής και ψυχρής πίεσης για το σώμα και τα μαλλιά και καλλυντικά που καταπολεμούν την τριχόπτωση και προωθούν την ανάπτυξη των μαλλιών.