Μέθοδοι DIY για μακρύτερες, πυκνότερες βλεφαρίδες

Δημοσιεύτηκε στο FACE SERUM Από Stylist

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται μακριές, πυκνές βλεφαρίδες, που δίνουν πλούσιο και γοητευτικό βλέμμα. Σήμερα, μέσω αυτού του άρθρου, θα σας δείξω μερικές απλές, αλλά αποτελεσματικές μεθόδους για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εξωτερική Φροντίδα

Αυτές οι τεχνικές απαιτούν τη φροντίδα βλεφαρίδων εξωτερικά. Ιδού τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επιτύχετε μακριές και πυκνές βλεφαρίδες:

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι ουσιώδης για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Χρησιμοποιήστε παρθένο ελαιόλαδο ή καστορέλαιο για να τις τρέφετε.

Μασαζ

Το μασάζ στις ρίζες των βλεφαρίδων μπορεί να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και να ωθήσει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων.

Βιταμίνες

Βιταμίνες όπως η Β5 και το βιοτίνιο μπορούν να υποστηρίξουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων.

Εσωτερική Φροντίδα

Μπορείτε να υποστηρίξετε την ανάπτυξη των βλεφαρίδων σας ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ιδού μερικές συμβουλές:

Υγιεινή διατροφή

Η υγιεινή διατροφή προωθεί την καλή υγεία των μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των βλεφαρίδων. Καταναλώστε λαχανικά, φρούτα και πρωτεΐνες.

Αποφύγετε τη χρήση μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της νύχτας

Οι βλεφαρίδες χρειάζονται χρόνο για να ξεκουραστούν από το μακιγιάζ. Πάντα να το βγάζετε πριν από τον ύπνο.

Υδάτωση

Η πλούσια ενυδάτωση του σώματός σας θα ενισχύσει την υγεία των βλεφαρίδων σας.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να δείτε ότι οι βασικές δράσεις για την φροντίδα των βλεφαρίδων σας είναι στην ύπαρξή σας. Με συνέπεια, μπορείτε να κάνετε τις βλεφαρίδες σας μακριές, πυκνές και υγιείς.

Οι καλύτερες βλεφαρίδες είναι στην πραγματικότητα όχι αυτές που έχουν γίνει με επαγγελματική κομμωτική τέχνη, αλλά αυτές που διαπνέονται από τη φυσική υγεία και την ομορφιά. Πάνω απ’ όλα, η καλύτερη τεχνική για την αύξηση των βλεφαρίδων είναι η υπομονή και η συνέχεια!