Τι πρέπει να κάνετε για να έχετε μακρύτερες βλεφαρίδες; Δώστε μία ευκαιρία στα μαλακτικά βλεφαρίδων

Οι μακριές βλεφαρίδες σίγουρα ενισχύουν την θηλυκότητα μία γυναίκας και πολλοί θα συμφωνήσουν ότι οι πιο όμορφες είναι οι φυσικές και όχι οι ψεύτικες. Πως μπορούμε να φροντίσουμε τις βλεφαρίδες μας; Ποια καλλυντικά πρέπει να επιλέξουμε ώστε να βελτιώσουμε την κατάστασή τους, να τις μακρύνουμε ή να τους δώσουμε καμπύλη;

Μπορούμε να επιμηκύνουμε και να κάνουμε τις βλεφαρίδες μας πιο πυκνές με πολλούς τρόπους. Οι πιο δημοφιλείς από τις πολλές θεραπείες που ακολουθούνται στα κέντρα ομορφιάς, είναι δύο. Η μία μέθοδος μας βοηθάει να δώσουμε όγκο στις βλεφαρίδες, ενώ η άλλη, η οποία ονομάζεται 1:1 βοηθάει στην επιμήκυνσή τους. Είναι όμως όλες οι μέθοδοι ασφαλείς; Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των θεραπειών ομορφιάς

17-najlepszych-baz-pod-cienie-do-powiek-z-KWC

Μέθοδος1:1
Κατά την Μέθοδο 1:1, που βοηθάει στην επιμήκυνση των βλεφαρίδων, ουσιαστικά κολλάμε μερικές ψεύτικες βλεφαρίδες σε μία φυσική. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες τοποθετούνται με την βοήθεια μία ειδικής κόλλας. Οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να υποβληθεί σε αυτή την θεραπεία ομορφιάς πρέπει να πληροί μία πολύ σημαντική προϋπόθεση – πρέπει να έχει δυνατές και υγιείς φυσικές βλεφαρίδες. Γιατί; Επειδή πολύ απλά οι ψεύτικες βλεφαρίδες καθώς και η κόλλα που τις κρατάει στην θέση τους μπορούν να υπερφορτώσουν τις φυσικές μας βλεφαρίδες. Με άλλα λόγια, οι κοντές και εύθραυστες βλεφαρίδες γίνονται ακόμα πιο ξασθενημένες και εύθραυστες όταν τοποθετήσουμε πάνω τους τις ψεύτικες.

Βασικά, θα σας συνιστούσαμε να υποβληθείτε σε αυτή την θεραπεία μόνο στον χώρο κάποιας αισθητικού όπου το προσωπικό είναι έμπειρο. Μόνο έτσι μπορείτε να αποφύγετε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα οι ψεύτικες βλεφαρίδες να τοποθετηθούν στραβά, να φαίνεται η κόλλα ή να ερεθιστούν τα μάτια ή το δέρμα σας. Επιπλέον, η θεραπεία διαρκεί περίπου δύο ώρες και κοστίζει αρκετά. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι θα σπαταλήσετε επιπλέον χρόνο και χρήματα για να ανανεώσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας. Κατά την διάρκεια αυτής της ανανέωσης, η αισθητικός αντικαθιστά τις βλεφαρίδες που έχουν πέσει και αυτό είναι κάτι που πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά μερικές εβδομάδες. Η αισθητικός ξεχωρίζει τις πάνω από τις κάτω βλεφαρίδες με επιθέματα κολλαγόνου και μετά τις ξεχωρίζει μία μία ώστε να είναι ευκολότερο να κολληθούν πάνω τους οι ψεύτικες. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες συνήθως φτιάχνονται από συνθετικά υλικά ή γούνα mink.

predĺžiť riasy

Κατά την διάρκεια της θεραπείας μπορεί να προκληθούν ερεθισμοί, δακρύρροια και τα μάτια σας μπορεί να κοκκινίσουν εξαιτίας των πολλών ωρών που θα χρειαστεί να μείνετε στο κρεβάτι της αισθητικού με τα μάτια ορθάνοιχτα. Οι κινήσεις των βλεφάρων και του κεφαλιού μπορούν να εμποδίσουν την σωστή λειτουργία της θεραπείας και να κάνουν τις βλεφαρίδες να μην κολλήσουν σωστά. Επίσης, το να κουνάτε τις βλεφαρίδες σας μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να πέσει η κόλλα μέσα στο μάτι σας. Συνεπώς, οι άνθρωποι που είναι υπερκινητικοί ίσως δεν πρέπει να υποβληθούν σε μία θεραπεία τέτοιου είδους. Επιπλέον, πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι η θεραπεία αυτή ενέχει περαιτέρω κινδύνους, όπως παθήσεις στα μάτια και το δέρμα και αλλεργία σε συνθετικά υλικά ή στην γούνα ζώου. Μετά από αυτή την θεραπεία ομορφιάς, οι ασθενείς δεν επιτρέπεται να βάζουν μάσκαρα, να τρίβουν τα μάτια τους, να χρησιμοποιήσουν σάουνα ή πισίνα, να κάνουν χένα ή να χρησιμοποιήσουν συσκευή που δίνει καμπύλη στις βλεφαρίδες.

Λωρίδα βλεφαρίδων και ατομικές βλεφαρίδες

Η Μέθοδος 1:1 δεν είναι η μόνη μέθοδος επιμήκυνσης και πύκνωσης των βλεφαρίδων. Μπορούμε επίσης να κάνουμε τις βλεφαρίδες μας πιο μακριές βάζοντας ατομικές ή λωρίδες βλεφαρίδων. Οι ψεύτικες αυτές βλεφαρίδες μπορούν να αγοραστούν σε κάποιο μαγαζί με καλλυντικά. Σίγουρα, υπάρχει και η επιλογή να πάμε σε μία αισθητικό αντί να το προσπαθήσουμε μόνοι μας, Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να θυμόμαστε ότι και οι δύο αυτοί τύποι ψεύτικων βλεφαρίδων διαρκούν μόνο για μία ημέρα. Με άλλα λόγια είναι μίας χρήσεως. Κατά την διάρκεια εφαρμογής των ψεύτικων βλεφαρίδων η αισθητικός χρησιμοποιεί κόλλα και τσιμπιδάκι. Πριν βάλει τις λωρίδες, η αισθητικός πρέπει να ζωγραφίσει μία μαύρη γραμμή στο επάνω βλέφαρο με ένα eyeliner για να σημαδέψει το σημείο που θα τις κολλήσει. Η λωρίδα των βλεφαρίδων πιέζεται απαλά στο βλέφαρο και αφού στεγνώσει η κόλλα, τόσο οι φυσικές όσο και οι ψεύτικες βλεφαρίδες καλύπτονται με μάσκαρα.

Μία άλλη μέθοδος για επιμήκυνση βλεφαρίδων – μαλακτικά βλεφαρίδων

Εάν η η προοπτική του να καθίσετε για πολλές ώρες στο κρεβάτι της αισθητικού και να έχετε κάποιον να πειράζει τα μάτια σας, χρησιμοποιώντας άγνωστα για εσάς συνθετικά προϊόντα, σας φαίνεται λίγο τρομακτική, δώστε μία ευκαιρία στα μαλακτικά βλεφαρίδων. Το μεγαλύτερό τους πλεονέκτημα είναι ότι επηρεάζουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες και δίνουν ώθηση στην ανάπτυξή τους με φυσικό τρόπο. Πώς είναι δυνατόν; Τα μαλακτικά βλεφαρίδων βασίζονται σε φυσικά συστατικά καθώς και σε εκχυλίσματα φυτών και λουλουδιών. Επιπλέον, αποτελούνται από βιταμίνες και ουσίες ενυδάτωσης. Αυτή η συλλογή από ουσίες έχει σαν αποτέλεσμα την θρέψη των βλεφαρίδων και την προστασία του δέρματος των βλεφάρων από ερεθισμούς. Επίσης, το μαλακτικό επηρεάζει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, τον όγκο τους και την πυκνότητά τους. Το χρώμα τους γίνεται πιο σκούρο. Τέλος, το μαλακτικό βελτιώνει την κατάσταση των βλεφαρίδων, τις αναζωογονεί και τις ενδυναμώνει.

Η θεραπεία ομορφιάς με μαλακτικό βλεφαρίδων διαρκεί αρκετούς μήνες και η εφαρμογή του καλλυντικού γίνεται μία φορά την ημέρα χρησιμοποιώντας ένα λεπτό βουρτσάκι. Προφανώς, το προϊόν πρέπει να κατανέμεται ισόποσα τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω βλέφαρο. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται σε καθαρές και στεγνές βλεφαρίδες. Μπορείτε να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα μετά από μερικές εβδομάδες. Τα τελικά αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από κάποιους μήνες τακτικής και σωστής εφαρμογής.

műszempillák2

Μαλακτικό βλεφαρίδων Nanolash

Το Nanolash είναι ένα μαλακτικό βλεφαρίδων που σας βοηθάει να αποκτήσετε τις βλεφαρίδες των ονείρων σας. Αυτή η θεραπεία ομορφιάς είναι πολύ πιο ευχάριστη, σύντομη και φθηνή σε σύγκριση με την τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων (ανεξάρτητα από το εάν μιλάμε για λωρίδες, ατομικές βλεφαρίδες ή για την Μέθοδο 1:1.) Παρά το γεγονός ότι η θεραπεία απαιτεί λίγη υπομονή, το μαλακτικό βλεφαρίδων επηρεάζει τις βλεφαρίδες μας και τα τελικά αποτελέσματα είναι φυσικά και διαρκούν πολύ.

Πώς δουλεύει το Nanolash

Το Nanolash επιμηκύνει, δίνει όγκο, σκουραίνει και κάνει τις βλεφαρίδες πιο πυκνές. Επιπλέον, τις αναζωογονεί και τις ενδυναμώνει. Αυτά τα αποτελέσματα είναι δυνατά χάρη στην χρήση ενεργών ουσιών και συστατικών που προέρχονται από φυτά. Αυτού του είδους η σύνθεση ζωντανεύει τις βλεφαρίδες, τις κάνει να αναπτύσσονται και προστατεύει το δέρμα των βλεφάρων και τα μάτια από ερεθισμούς.nanolash44

Τι συμπεριλαμβάνει η εφαρμογή;

Το Nanolash έχει ένα μικρό βουρτσάκι, που βοηθάει τον χρήστη να ζωγραφίσει τέλεια μία λεπτή γραμμή τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω βλέφαρο, όπως με ένα eyeliner. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται κάθε βράδυ μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από δύο με τρεις εβδομάδες από την αρχή της θεραπείας και τα τελικά αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε μετά από τρεις μήνες. Ένα μπουκάλι με Nanolash περιέχει 3 ml. Αυτή η ποσότητα επαρκεί για τους έξι μήνες της θεραπείας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *