Λίστα με τους πιο δημοφιλείς ορούς βλεφαρίδων

Ο ορός βλεφαρίδων είναι ένα προϊόν που κερδίζει σταδιακά τις καρδιές όλο και περισσότερων γυναικών από όλο τον κόσμο. Η παγκόσμια φήμη οφείλεται τόσο στα αποτελέσματα που παράγει όσο και στην ευκολία χρήσης. Ένας κανονικός ορός βλεφαρίδων είναι ένα προϊόν ομορφιάς που υποτίθεται ότι κάνει τις βλεφαρίδες πιο ελκυστικές, επεκτείνοντας το μήκος τους και προσθέτοντας όγκο σε κάθε τρίχα ξεχωριστά. Επιπλέον, ένα τέτοιο καλλυντικό, παρά το ότι τονίζει τα μάτια, αναμένεται να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για τη μάσκαρα. Έτσι, κάθε γυναίκα μπορεί αντί να αφιερώνει χρόνο για να βάλει μάσκαρα, να χρησιμοποιεί έναν ορό βλεφαρίδων κάθε βράδυ πριν τον ύπνο. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει μόνο σε λίγα δευτερόλεπτα. Μέσα σε δύο μήνες περίπου τακτικής χρήσης, οι βλεφαρίδες αναμένεται να αποκτήσουν το μήκος και το πάχος που θα είχαν αν βάζατε μάσκαρα. Όπως είναι σαφές, οι οροί βλεφαρίδων είναι επίσης μια λύση για όλες τις γυναίκες που δεν έχουν χρόνο να βάφονται άψογα κάθε πρωί.

Όταν πρόκειται για την εφαρμογή, πρέπει να γίνει με πολύ ακριβή τρόπο. Για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι, ο εφαρμογέας του ορού βλεφαρίδων έχει τη μορφή λεπτής βούρτσας στις περισσότερες περιπτώσεις. Με τη βοήθεια αυτού, το προϊόν υποτίθεται ότι κατανέμεται κατά μήκος των ριζών των βλεφαρίδων (άνω και κάτω βλέφαρα). Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας εδώ, τα βλέφαρα, μαζί με ολόκληρη την περιοχή του δέρματος των ματιών, πρέπει να είναι απόλυτα καθαρά και στεγνά πριν την εφαρμογή του καλλυντικού. Διαφορετικά, είναι πολύ πιθανό τα συστατικά να μην διεισδύσουν στα θυλάκια. Για να αποφευχθεί αυτό το συμβάν, το δέρμα πρέπει να είναι καθαρό, έτσι ώστε το καλλυντικό να φθάνει χωρίς βλάβες στους βολβούς των βλεφαρίδων και να τις προμηθεύει με τις θρεπτικές ουσίες. Επίσης, η τακτικότητα είναι ένα μεγάλο ζήτημα εδώ. Ένας ορός βλεφαρίδων πρέπει να εφαρμόζεται κάθε μέρα, πριν πάτε για ύπνο. Μόνο ακολουθώντας αυτά τα βήματα, ο χρήστης μπορεί να περιμένει τις βλεφαρίδες να γίνουν μακριές και παχιές όπως ποτέ προηγουμένως.

Η λίστα με τους πιο δημοφιλείς ορούς βλεφαρίδων που αναγράφεται παρακάτω είναι για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για τις βλεφαρίδες σας. Οι σύντομες περιγραφές έξι προϊόντων τόνωσης των βλεφαρίδων θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε και να επιλέξετε το καλλυντικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες ομορφιάς σας.

ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ, ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ NANOLASH

Ο πρώτος ορός βλεφαρίδων που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον κατάλογο είναι το Nanolash. Λέγεται ότι είναι μια πλήρως ανεπτυγμένη θεραπεία που στοχεύει και απαντά σε όλες τις ανάγκες των βλεφαρίδων. Η δράση του Nanolash βασίζεται στα συστατικά που είναι υπεύθυνα για την παροχή περιεκτικής φροντίδας των βλεφαρίδων. Εάν περιποιηθούν με αυτό το προϊόν ομορφιάς, οι βλεφαρίδες γίνονται ορατά ενυδατωμένες, ενισχυμένες, ανθεκτικές και απίστευτα λαμπερές. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της θεραπείας, ο ορός βλεφαρίδων Nanolash αναγεννάει κάθε είδους βλεφαρίδες, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους. Το δεύτερο στάδιο χαρακτηρίζεται από επιτάχυνση της ανάπτυξης των βλεφαρίδων (οι βλεφαρίδες διπλασιάζουν το μήκος τους). Επίσης, οι βλεφαρίδες γίνονται σταδιακά παχύτερες.

ο καλύτερος ορός βλεφαρίδων

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος ομορφιάς είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και αν φοράτε ψεύτικες βλεφαρίδες ή αν βάψατε τις βλεφαρίδες σας πρόσφατα. Το Nanolash μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ορός φρυδιών, το οποίο θεωρείται ως ένα άλλο πλεονέκτημα του προϊόντος.

Η εφαρμογή του προϊόντος προσφέρει βαθιά αποτελέσματα. Ο ακριβής και μαλακός εφαρμογέας διευκολύνει σημαντικά την ομοιόμορφη κατανομή του ορού των βλεφαρίδων. Χάρη σε αυτό, κάθε βολβός των βλεφαρίδων παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να αναπτυχθεί υγιής, μακριά και παχιά.

Το σχέδιο του Nanolash είναι απλό, αλλά πολύ κομψό. Το μαύρο μπουκάλι δείχνει όμορφο με τις ασημένιες επιγραφές που τυπώνονται πάνω σε ένα υλικό υψηλής ποιότητας από το οποίο είναι κατασκευασμένο το δοχείο. Το μπουκάλι είναι μικρό, αλλά πολύ βολικό. Το χτενάκι του εφαρμογέα είναι πορτοκαλί.

nanolash πριν και μετά

Ο παραγωγός παρέχει προσιτές υπηρεσίες αποστολής και μεταφοράς των προϊόντων παγκοσμίως: www.nanolash.gr

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LILASH

Ο δεύτερος ορός βλεφαρίδων που πρέπει να προστεθεί σε αυτόν τον κατάλογο είναι το LiLash. Έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις βλεφαρίδες μακρύτερες και πιο εύκολα παρατηρήσιμες. Εάν χρησιμοποιείτε τον ορό τακτικά ενισχύει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Οι βλεφαρίδες σας μπορεί επίσης να γίνουν λίγο πιο παχιές, αλλά εξαρτάται και από την ατομική ευαισθησία στα συστατικά. Ο ορός LiLash είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να πάρετε ένα προϊόν που ενισχύει τις βλεφαρίδες και βελτιώνει την εμφάνισή τους.

Lilash

Η σύνθεση του LiLash μπορεί να περιγραφεί ως αρκετά τυπική για έναν ορό βλεφαρίδων. Ενισχύει τις βλεφαρίδες χάρη στα κατάλληλα επιλεγμένα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των ουσιών που αυξάνουν την ανάπτυξη της βλεφαρίδας. Παρά το γεγονός ότι δεν προέρχονται όλα τα συστατικά από φυτά, το καλλυντικό περιέχει πρωτεΐνες από εκχύλισμα αμυγδάλων και λουπινών.

Όσον αφορά την εφαρμογή, δεν προκαλεί προβλήματα. Μπορείτε να τοποθετήσετε το LiLash στα βλέφαρα αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ. Μόλις το δέρμα είναι καθαρό και στεγνό, μπορείτε να ακολουθήσετε μια λεπτή γραμμή με το προϊόν κατά μήκος της βάσης των βλεφαρίδων. Όπως είναι σαφές, είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε για την εφαρμογή και βεβαιωθείτε ότι το κάνετε κάθε μέρα.

Το μπουκάλι του καλλυντικού πωλείται σε κουτί από χαρτόνι. Και τα δύο αντικείμενα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό, δεδομένου ότι διαθέτουν ασημί χρώμα με μαύρα στοιχεία. Το μπουκάλι LiLash είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, η βούρτσα έχει συνθετικές τρίχες.

Ο παραγωγός παρέχει παγκόσμια παράδοση. Μπορείτε να επιλέξετε προορισμό πηγαίνοντας σε αυτή την ιστοσελίδα: lilash.com

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ, ΤΟ REVITALASH

Αυτό το καλλυντικό, όπως και τα άλλα προϊόντα, διεγείρει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, τις σγουραίνει και τις κάνει πιο σκούρες. Επιπλέον, χάρη στην τακτική εφαρμογή του Revitalash, οι βλεφαρίδες σας γίνονται υγιείς και καλά προστατευμένες από τους εξωτερικούς παράγοντες. Η φόρμουλα είναι ο συνδυασμός των φυσικών συστατικών και της καινοτόμου τεχνολογίας των μορίων. Το Revitalash Serum έχει μια πολύ πλούσια σύνθεση που μεταφράζεται στα αξιοσημείωτα αποτελέσματα της θεραπείας.

revitalsh

Το Revitalash επιμηκύνει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα. Ανάλογα με την ατομική ευαισθησία στα συστατικά που βρίσκονται σε αυτό το προϊόν, τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε διάφορα στάδια της θεραπείας. Επίσης, ανάλογα με τον τρόπο που ο ορός λειτουργεί για κάθε άτομο, μπορεί να παρατηρήσετε και αύξηση του όγκου.

Η χρήση του Revitalash δεν προκαλεί εκπλήξεις. Απλά πρέπει να καθαρίσετε την περιοχή του δέρματος των ματιών σας, να τη στεγνώσετε, να ξεβιδώσετε το καπάκι και να αρχίσετε να τραβάτε μια λεπτή γραμμή στις άνω και κάτω βάσεις των βλεφαρίδων. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να αποφεύγετε τα προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ με βάση το έλαιο επειδή μπορούν να διαταράξουν τη δράση του ορού.

Το στενό, ασημένιο μπουκάλι με το μπλε καπάκι φαίνεται πολύ απλό. Για την εφαρμογή χρησιμοποιείται μια λεπτή συνθετική βούρτσα που κατανέμει την κατάλληλη ποσότητα του προϊόντος. Ως εκ τούτου, αρκεί να περάσετε τη βούρτσα μόνο μία φορά από τις βλεφαρίδες. Πράγματι, το Revitalash Eyelash Serum είναι πολύ αποτελεσματικό.

Ο παραγωγός παρέχει παγκόσμια παράδοση στο www.revitalash.com

ΤΟ QUICKMAX ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Αναμφισβήτητα, το Quickmax Eyelash Serum είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όλους τους λάτρεις των μακριών βλεφαρίδων. Παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολο να βρεθεί σε όλες τις χώρες, τα αποτελέσματα που αποδίδει επιβεβαιώνονται από πολλές γυναίκες. Το προϊόν επισκευάζει τις θαμπές και ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες και λειτουργεί αρκετά καλά όταν πρόκειται για τη φροντίδα των βλεφαρίδων. Κάνει ό,τι κάνουν οι άλλοι οροί των βλεφαρίδων, που είναι η ενίσχυση των βλεφαρίδων. Αυτό το προϊόν λέγεται επίσης ότι κάνει τις βλεφαρίδες πιο σκούρες. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Quickmax είναι αρωματικό.

quickmax

Αυτό το καλλυντικό περιλαμβάνει ένα προηγμένο ένζυμο το οποίο είναι υπεύθυνο για την επίτευξη των απαιτούμενων αποτελεσμάτων. Άλλα συστατικά είναι, μεταξύ άλλων, φυτικό εκχύλισμα και υαλουρονικό οξύ, τα οποία βοηθούν να διατηρούνται τα βλέφαρα και οι βλεφαρίδες ενυδατωμένα. Σε γενικές γραμμές, η σύνθεση του Quickmax αξίζει τη δοκιμή.

Η εφαρμογή αυτού του οροί διαφέρει ελαφρώς από την εφαρμογή άλλων παρόμοιων καλλυντικών. Η διαφορά σχετίζεται με το εφαρμοστή που δεν συλλέγει επαρκή ποσότητα του ορού. Επομένως, εάν θέλετε το προϊόν να λειτουργήσει καλύτερα, πρέπει να εφαρμόσετε δύο στρώματα Quickmax.

Αυτός ο ορός βλεφαρίδων είναι πολύ εύκολο να διακριθεί από τους άλλους ορούς
λόγω της χρυσής συσκευασίας του με μια μαύρη επιγραφή. Το μπουκάλι έχει το ίδιο χρώμα. Ολόκληρη η συσκευασία είναι ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά.

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΟΥΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ RAPIDLASH

Το RapidLash είναι ένα ακόμα προϊόν ομορφιάς, χάρη στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε ωραίες βλεφαρίδες μέσα σε λίγες εβδομάδες. Εάν εφαρμόζεται τακτικά, οι βλεφαρίδες σταδιακά μετατρέπονται σε υγιέστερες, πιο σκούρες, μακρύτερες και παχύτερες. Η σύνθεση αυτού του καλλυντικού χαρακτηρίζεται από βιταμίνη Η, βιταμίνη Β5, εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας και σογιέλαιο. Επιπλέον, το προϊόν αυτό διαθέτει και άλλα συστατικά που ενθαρρύνουν την αναγέννηση και την ενίσχυση των βλεφαρίδων.

RapidLash

Αυτός ο ορός έχει πλούσια σύνθεση που βοηθά στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Επιπλέον, χάρη στο RapidLash, οι βλεφαρίδες σταματούν να πέφτουν, γεγονός που μεταφράζεται σε πιο έντονη εμφάνιση. Σίγουρα, χάρη στην τακτική χρήση αυτού του ορρού βλεφαρίδων, μπορείτε να παρατηρήσετε σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση των βλεφαρίδων.

Το RapidLash πρέπει να διανέμεται κατά μήκος της άνω και της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων με τη χρήση της βούρτσας του ορού. Επίσης εδώ τα βλέφαρα πρέπει να είναι καθαρά και στεγνά, ώστε να βοηθήσουν τα συστατικά να διεισδύσουν στα θυλάκια των βλεφαρίδων. Επιπλέον, συνιστάται να είστε προσεκτικοί κατά την εφαρμογή του RapidLash και να μην τοποθετείτε το βουρτσάκι στο μάτι, καθώς μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς.
Το χρώμα αυτού του ορού βλεφαρίδων είναι ασημένιο με μπλε επιγραφές και μια εικόνα μακριών βλεφαρίδων στο μπουκάλι. Ο εφαρμοστής θεωρείται αρκετά μεγάλος και τριχωτός. Το ίδιο το μπουκάλι είναι βολικό για να το κρατάτε και να το μεταφέρετε. Τέλος, είναι κατασκευασμένο από μαλακό μέταλλο.
Διαβάστε περισσότερα στο rapidlash.com

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΟΡΟΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DABALASH

Ο ορός βλεφαρίδων DabaLash είναι ένα προϊόν ομορφιάς που κάνει τις βλεφαρίδες πιο σκούρες και βελτιώνει την κατάστασή τους σε περίπου 3 μήνες της θεραπείας. Αυτή η ενέργεια συμβαίνει χάρη σε ένα συστατικό που είναι υπεύθυνο για την διέγερση της ανάπτυξης των βλεφαρίδων. Μόλις επιτευχθεί το αποτέλεσμα, μπορείτε να απολαύσετε υγιέστερες και ισχυρότερες βλεφαρίδες. Σε γενικές γραμμές, χρειάζονται περίπου δύο πακέτα DabaLash μέχρι να παρατηρηθούν τα απαιτούμενα αποτελέσματα. Η φόρμουλά του μοιάζει με τζελ.

dabalash

Η ουσία που κάνει το DabaLash να ξεχωρίζει είναι η κερατίνη – το συστατικό αυτό είναι γνωστό ως το δομικό στοιχείο των ανθρώπινων μαλλιών. Χάρη σε αυτό, οι εύθραυστες βλεφαρίδες ανοικοδομούνται αφού καλύπτονται με μια κερατινοειδή στρώση. Επιπλέον, το προϊόν αυτό περιέχει αντισηπτικό περιεχόμενο, το οποίο, με απλά λόγια, αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων.

Αυτός ο ορός βλεφαρίδων διαθέτει λεπτή βούρτσα από πολύ μαλακές τρίχες. Με τη χρήση αυτού του εφαρμογέα, θα πρέπει να βάλετε το DabaLash κατά μήκος των άνω και κάτω γραμμών των βλεφαρίδων σας. Προτείνεται η εφαρμογή δύο στρώσεων του προϊόντος, δεδομένου ότι η βούρτσα ενδέχεται να μην συγκεντρώσει τη σωστή ποσότητα του προϊόντος για να παραδώσει τις θρεπτικές ουσίες σε όλους τους βολβούς.

Όταν πρόκειται για την εμφάνιση του DabaLash, το κουτί από χαρτόνι και το μπουκάλι διαφέρουν. Το κουτί έχει έντονο ροζ χρώμα και διαθέτει μια λευκή επιγραφή με μια εικόνα μιας γυναίκας. Το μπουκάλι είναι λευκό και διαθέτει μαύρες επιγραφές. Η εικόνα της γυναίκας παραμένει αμετάβλητη.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το προϊόν στη διεύθυνση www.dabalash.org

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΟΡΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Οι οροί βλεφαρίδων έχουν κατακτήσει τον κόσμο. Έγιναν δημοφιλή προϊόντα, απόλυτα απαραίτητα για εκατομμύρια γυναίκες. Δικαίως θεωρούνται εξίσου σημαντικοί όσο και οι μάσκαρες, οι κρέμες προσώπου ή τα μαλακτικά μαλλιών. Γιατί;

Ακολουθεί μια λίστα με τους 10 πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους οι γυναίκες αποφασίζουν να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν ορούς βλεφαρίδων.

 1. Αναγέννηση βλεφαρίδων
  Ο ορός των βλεφαρίδων μπορεί να ενισχύσει τις εξασθενημένες και τις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες. Τις καθιστά κατάλληλα ενυδατωμένες και τις θρέφει καθώς και αναγγενάει όχι μόνο την επιφάνεια αλλά και το εσωτερικό τους. Ένας καλός ορός βλεφαρίδων εξασφαλίζει σύνθετη βελτίωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 2. Ενίσχυση βολβών
  Οι οροί βλεφαρίδων έχουν εξοπλιστεί με έναν ειδικό, λεπτό εφαρμοστή. Ο ορός με τη μορφή ενός eyeliner πρέπει να εφαρμοστεί κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων σας. Με αυτό τον τρόπο το προϊόν διεισδύει όχι μόνο στον άξονα αλλά φτάνει και στο κύριο μέρος τους – τους βολβούς.
 3. Σημαντική βελτίωση του μήκους
  Οι βλεφαρίδες θα είναι μακρύτερες από ποτέ – μόνο ένας καλός ορός βλεφαρίδων μπορεί να το κάνει αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα δραστικά συστατικά διεισδύουν στους βολβούς και προκαλούν την ανάπτυξή τους. Οι ισχυροί βολβοί είναι σε θέση να παράγουν μακριές και υγιείς βλεφαρίδες.
 4. Πάχυνση των βλεφαρίδων
  Ορισμένοι βολβοί βλεφαρίδων που τεντώνονται κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων είναι ανενεργοί: δεν παράγουν βλεφαρίδες επειδή δεν είναι αρκετά ισχυροί. Ένας καλός ορός βλεφαρίδων είναι σε θέση να τους αναγεννήσει και – χρησιμοποιώντας μια μεταφορά – «να αναπνεύσει μια νέα ζωή» στους αδρανείς βολβούς. Κατά συνέπεια, ενεργοποιούνται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων βλεφαρίδων. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό για κάθε γυναίκα: είναι σαφές ότι όλο και περισσότερες βλεφαρίδες αναπτύσσονται. Ο ορός είναι σε θέση να τις πυκνώσει σημαντικά σε όλη τη γραμμή των βλεφαρίδων.
 5. Σκούρυνση βλεφαρίδων
  Οι βλεφαρίδες έχουν συχνά λαμπερά άκρα που είναι ελάχιστα ορατά. Τις κάνουν να φαίνονται μικρότερες από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Οι οροί των βλεφαρίδων όχι μόνο αυξάνουν την ανάπτυξή τους, αλλά και τις σκουραίνουν, καθιστώντας τες πιο όμορφες και ορατές. Αυτό το ευεργετικό χαρακτηριστικό ενός ορού βλεφαρίδων θα εκτιμηθεί επίσης από γυναίκες που έχουν πολύ ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες, σχεδόν αόρατες χωρίς μακιγιάζ.
 6. Ενίσχυση όγκου
  Οι παχιές βλεφαρίδες είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Φαίνονται ελκυστικές ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας και αν οι βλεφαρίδες καλύπτονται με μάσκαρα ή όχι. Χάρη σε αυτές, τα μάτια φαίνονται όμορφα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας και σε κάθε περίπτωση. Η πλειοψηφία των χρηστών ορών βλεφαρίδων εκτιμούν το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν αδιάβροχη μάσκαρα όταν πηγαίνουν στην παραλία ή στην πισίνα. Οι βλεφαρίδες γίνονται παχιές και μακριές χωρίς την χρήση μάσκαρας.
 7. Σγουρές βλεφαρίδες
  Πολλές γυναίκες παραδέχονται ότι οι δύσκαμπτες, ίσιες βλεφαρίδες είναι ένα πρόβλημα γι’ αυτές. Δεν μπορούν χωρίς επεκτάσεις βλεφαρίδων, οι οποίες (δυστυχώς) έχουν πολύ καταστροφικές επιπτώσεις στις βλεφαρίδες τους. Ο ορός βλεφαρίδων κάνει τις βλεφαρίδες να αυξάνονται προς τα πάνω. Αυτό εντείνει την επίδραση του αποκαλούμενου ανοιχτού ματιού και οπτικά το μεγεθύνει και ταυτόχρονα τονώνει ακόμη περισσότερο τις βλεφαρίδες.
 8. Πρόληψη απώλειας βλεφαρίδων
  Οι οροί βλεφαρίδων επηρεάζουν τόσο τις βλεφαρίδες όσο και τους βολβούς τους, επεκτείνοντας τη φάση ανάπτυξης των βλεφαρίδων. Αυτό κάνει τις βλεφαρίδες πιο δυνατές και εμποδίζει την πτώση τους. Η τακτική εφαρμογή των ορών βλεφαρίδων προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα και καθιστά όλες τις βλεφαρίδες καλά ριζωμένες. Έτσι, οι βλεφαρίδες δεν πέφτουν ακόμα και όταν χρησιμοποιούμε εξαιρετικά επεμβατικά προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ.
 9. Προστασία από ακαθαρσίες
  Ο ορός των βλεφαρίδων που εφαρμόζεται τακτικά θα κάνει την ηλιακή ακτινοβολία, τις τοξίνες και την σκληρή αφαίρεση μακιγιάζ να μην αποτελεί πλέον απειλή για τις βλεφαρίδες σας. Θα γίνουν ισχυρές και ανθεκτικές σε βλάβες, παγετό, χλωριωμένο νερό ή ισχυρή μάσκαρα που δεν έχει θρεπτικά συστατικά.
 10. Κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται φρέσκο και νέο
  Τα μαλακτικά για τα μάτια βελτιώνουν ολόκληρη την γυναικεία εικόνα. Όμορφες, παχιές και υγιείς βλεφαρίδες κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται ανανεωμένο. Αυτό προσθέτει αυτοπεποίθηση και σίγουρα βελτιώνει τη διάθεση κάθε γυναίκας. Χάρη στους ορούς των βλεφαρίδων, οι δαπανηρές και καταστροφικές επεκτάσεις των βλεφαρίδων δεν θα είναι πλέον απαραίτητες.

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ;

Πολλές ώρες αναζήτησης του τέλειου ορού βλεφαρίδων και δεν επέφεραν ικανοποιητικά αποτελέσματα; Προκειμένου να βρούμε ένα προϊόν που να αναζωογονεί αποτελεσματικά τις βλεφαρίδες μας, να βελτιώνει την εμφάνισή τους και να είναι και οικονομικό, πρέπει πρώτα να προετοιμαστούμε λίγο. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε διαβάζοντας τον παρακάτω οδηγό για να μάθετε ότι ο καλός ορός των βλεφαρίδων είναι πολύ κοντά σας. Απλά πρέπει να ξέρετε πού να ψάξετε.

Ένας καλός ορός βλεφαρίδων. Πού να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας;

Μάθετε ποιος ορός βλεφαρίδων είναι ο πιο δημοφιλής

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να περιηγηθείτε σε ιστολόγια και φόρουμ, όπου μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις διαφόρων ορών βλεφαρίδων. Αυτοί που βλέπετε στις διαφημίσεις δεν είναι πάντα και οι πιο αποτελεσματικοί. Αλλά η δημοτικότητα των καταναλωτών είναι πολύ καλός δείκτης. Επομένως, αν θέλετε να βρείτε έναν καλό ορό για τις βλεφαρίδες, βεβαιωθείτε ότι έχετε κοιτάξει τα αγαπημένα σας ιστολόγια ή ομάδες συζήτησης. Ίσως, κάποιες γυναίκες να συνιστούν ένα προϊόν που δεν ξέρετε και μπορείτε να αποφασίσετε αν θα το δοκιμάσετε κι εσείς.

Μάθετε τι είδους ορός βλεφαρίδων κερδίζει στις κριτικές

Η δεύτερη πρόταση είναι, φυσικά, να εξοικειωθείτε με τα προϊόντα που είναι τα υψηλότερα στην κατάταξη. Στην λεπτομερή ανάλυση των πιο δημοφιλών ορών βλεφαρίδων, σίγουρα θα βρείτε μία που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Δώστε προσοχή στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των καλλυντικών αυτών. Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας; Μην χάσετε χρόνο με ορούς βλεφαρίδων που καταλαμβάνουν τις χαμηλότερες θέσεις στις κριτικές. Επιλέξτε τις κορυφαίες, διότι αυτές αξίζουν πραγματικά.

Δείτε τους καλύτερους ορούς βλεφαρίδων

Μόλις βρείτε τους αγαπημένους σας, που βρίσκονται μετά την περιήγηση ανάμεσα σε πολλές κριτικές και την ανάγνωση εκατοντάδων φόρουμ στο Διαδίκτυο, απλώς τους συγκρίνετε. Μάθετε ποιος ορός είναι ο καλύτερος για εσάς και αξίζει τα χρήματά του. Δεν θα είναι απαραιτήτως η χαμηλότερη τιμή, αλλά σίγουρα αυτή που αντιστοιχεί στην ποιότητα των συστατικών και των επιδόσεων. Εστιάστε σε μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα.

Ο καλύτερος ορός των βλεφαρίδων:

 • περιέχει συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες,
 • έχει μια ελαφριά και καλά απορρούμενη φόρμουλα,
 • δεν στάζει στα μάτια,
 • είναι απολύτως ασφαλής για την περιοχή των ματιών,
 • έχει μια λεπτή βούρτσα που διευκολύνει την εφαρμογή,
 • εκτός από την ενίσχυση της ανάπτυξης των βλεφαρίδων, προσφέρει επιπλέον οφέλη
 • παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα.

Πόσα ξέρεις για τις βλεφαρίδες;

Πρώτα απ’ όλα, οι βλεφαρίδες είναι ένας άλλος τύπος τριχών. Είναι πολύ ευαίσθητα στην αφή και ουσιαστικά ο κύριος ρόλος τους είναι να προστατεύουν το μάτι από τη σκόνη, τον ιδρώτα, τις ακαθαρσίες, τα έντομα και όλα τα ανεπιθύμητα και επικίνδυνα αντικείμενα που μπορεί να βλάψουν το μάτι.
Οι βλεφαρίδες αναπτύσσονται στις άκρες του άνω και κάτω βλεφάρου. Αυτές στην κορυφή είναι πάντα πληρέστερες και μακρύτερες (υπάρχουν περίπου δύο φορές περισσότερες από ό,τι στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων). Έτσι το κάτω βλέφαρο έχει περίπου 100 βλεφαρίδες, ενώ το άνω 200-300 (!!) Και τα δύο έχουν βλεφαρίδες διατεταγμένες σε δύο ή τρεις σειρές που αναπτύσσονται προς όλες τις κατευθύνσεις – προς τα πάνω, προς τα εμπρός και ακόμη και προς τα πίσω. Δεν είναι περίεργο; Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπαίνουν μερικές φορές στα μάτια μας και το ερεθίζουν. (Μπορούμε να πούμε ότι είναι λίγο ειρωνικό, καθώς ο ρόλος τους είναι να προστατεύουν το μάτι).
Λέγεται επίσης ότι οι βλεφαρίδες πέφτουν καθημερινά. Πώς είναι δυνατόν να παραμένουν τόσες πολλές εάν τις χάνουμε σε καθημερινή βάση; Η απάντηση είναι απλή. Οι βλεφαρίδες αναπτύσσονται σε τρεις περιόδους και είναι σίγουρο ότι κάθε βλεφαρίδα βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο της ζωής της. Η πρώτη ονομάζεται φάση Αναγέννησης – ενεργός ανάπτυξη. Η δεύτερη Καταγενής φάση – η μεταβατική περίοδος και η Τελογενής φάση – η περίοδος ανάπαυσης. Ο κύκλος ανάπτυξης συνήθως διαρκεί περίπου 3 μήνες. Ως εκ τούτου, μια διάρκεια ζωής 90 ημερών είναι σίγουρα πολύ μικρότερη χρονική περίοδο από αυτή των μαλλιών σας. Γι’ αυτό, οι βλεφαρίδες δεν αναπτύσσονται όσο τα μαλλιά σας. Φυσικά, μόλις χρησιμοποιήσετε έναν ορό βλεφαρίδων καλής ποιότητας, η φάση Αναγέννησης εντείνεται και μπορείτε να αναπτύξετε μεγαλύτερες βλεφαρίδες. Επίσης, πολλοί αδρανείς βολβοί διεγείρονται για να αναπτυχθούν νέες, ισχυρότερες βλεφαρίδες. Ως αποτέλεσμα, είναι παχύτερες, πληρέστερες και μακρύτερες.

Τυχαία στοιχεία σχετικά με τις βλεφαρίδες:

Ξέρετε ποια ζώα έχουν βλεφαρίδες; Από όλα τα είδη, μόνο τα θηλαστικά είναι αρκετά τυχερά ώστε να αναπτύξουν βλεφαρίδες!
Ποιο είναι το μήκος των μακρύτερων βλεφαρίδων; Το ρεκόρ κρατείται από έναν άνδρα και είναι 6,99 cm!
Οι βλεφαρίδες βάφονται εδώ και αιώνες. Μπορείτε να μαντέψετε πότε οι γυναίκες άρχισαν να ενισχύουν τις βλεφαρίδες τους; Χρονολογείται από την αρχαία Αίγυπτο.
Τι μπορείτε να συγκρίνετε με τις βλεφαρίδες; Μαλλιά; Όχι ακριβώς. Έχουν τον ίδιο ρόλο με τα μουστάκια της γάτας.
Είναι οι μακριές βλεφαρίδες μια μόδα σε όλο τον κόσμο; Στις περισσότερες κουλτούρες, οι βλεφαρίδες θεωρούνται ως σημάδι ομορφιάς και γι’ αυτό οι γυναίκες χρησιμοποιούν ενισχυτές ανάπτυξης, μάσκαρες ή επεκτάσεις. Ωστόσο, μερικές φυλές στην Τανζανία τις κόβουν κοντές!