Nanoil για μαλλιά – ένα αστέρι ανάμεσα σε έλαια

Δημοσιεύτηκε στο Τάσεις Ομορφιάς Από Stylist

Nanoil - ιδανικού καλλυντικούΤο φυσικό λάδι και τα λιπαντικά μαλλιών είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να θρέψετε, να επιδιορθώσετε και να ομορφύνετε αμέσως τα μαλλιά σας. Δεν είναι περίεργο ότι η βιομηχανία καλλυντικών αφθονεί στα έλαια για τα μαλλιά. Δυστυχώς, η αναζήτηση ενός του ιδανικού καταλήγει σε αποτυχία. Είναι επειδή τα λάδια για τα μαλλιά μπορούν να γεμιστούν με σιλικόνες, parabens και μια σειρά από ουσίες που βλάπτουν τα μαλλιά σας. Υπάρχει ένα προϊόν που ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα τα άλλα έλαια μαλλιών. Κερδίζει τον θαυμασμό και την εκτίμηση πολλών γυναικών.

Το λάδι για τα μαλλιά Nanoil είναι κομψό και αποκλειστικό. Ποτέ δεν θα βλάψει τα μαλλιά σου καθώς είναι απαλλαγμένο από parabens, σιλικόνες και άλλες comedogenic ουσίες. Το προϊόν είναι πλούσιο σε πολύτιμα έλαια που έχουν επιλεγεί τέλεια και συνθέτουν για να ταιριάζουν με τα τρία είδη πόρωσης μαλλιών.

Το λάδι μαλλιών Nanoil έχει γίνει με προσοχή στη λεπτομέρεια. Έρχεται σε 3 εκδόσεις. Κάθε μία από αυτές έχει λίγο διαφορετική σύνθεση και εξυπηρετεί διαφορετικό τύπο τρίχας. Η μάρκα Nanoil γνωρίζει ότι κάθε τύπος μαλλιών χρειάζεται διαφορετικές ουσίες που παρέχουν πλήρη φροντίδα. Το Nanoil διατίθεται σε τρεις παραλλαγές, επομένως ικανοποιεί τις συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών.

  • Το Nanoil για μαλλιά χαμηλής πόρωσης θα σας βοηθήσει εάν τα μαλλιά σας είναι παχιά, ισχυρά, βαριά, στερούνται όγκου, συχνά λιπαρά και είναι πολύ δύσκολο να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας.
  • Το Nanoil για μαλλιά μέσης πόρωσης θα σας βοηθήσει αν τα μαλλιά σας καταστραφούν και είναι πιο δύσκολα στο styling. Αυτός ο τύπος μαλλιών είναι λεπτός, φριζαρισμένος, στατικός ενώ οι άκρες των μαλλιών – είναι ξηρές και σπασμένες. Η κατάσταση των μαλλιών σας εξασθενεί από τις ρίζες (βολβοί μαλλιών) και παρατηρείτε τριχόπτωση.
  • Το Nanoil για μαλλιά υψηλής πόρωσης θα σας βοηθήσει αν τα μαλλιά σας είναι πολύ κατεστραμμένα και αφυδατωμένα. Έχασαν τη λάμψη, τη ζωτικότητα και την αναπήδηση. Γίνονται εύθραυστα. Τα μαλλιά χάνουν γρήγορα νερό και ενυδάτωση, γι” αυτό είναι δύσκολο να διατηρηθεί η ισορροπία τους με τα λιπίδια. Φαίνεται αναισθητικό, ειδικά όταν οι άκρες των μαλλιών είναι ξηρές και σπάνε.

Τα συστατικά της κάθε μιας από τις τρεις εκδόσεις Nanoil έχουν επιλεγεί για την πλήρη θρέψη και την αποκατάσταση των τριχών, καθώς και για την παροχή ουσιών που κρατούν τα μαλλιά υγιή και όμορφα. Κάθε έκδοση αποτελείται από διαφορετικά φυσικά έλαια (ανάλογα με την πόρωση των μαλλιών) και κάποια πρόσθετη ξεχωριστή ουσία που ενισχύει τη δράση του προϊόντος (π.χ. πανθενόλη, κερατίνη, λανολίνη, μετάξι, φίλτρο UV).

Η μάρκα Nanoil γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καθολικό προϊόν που να φροντίζει κάθε τύπο τρίζας. Χρόνια έρευνας σχετικά με τη δομή των μαλλιών και την πόρωση έδειηαν ότι καθένας από τρεις τύπους μαλλιών έχει διαφορετικές ανάγκες και πρέπει να εφοδιάζεται με διαφορετικά θρεπτικά συστατικά. Η ακατάλληλη περιποίηση μαλλιών δεν βοηθάει τα μαλλιά σας. Για να χειροτερεύσει τα πράγματα, θα αποδυναμώσει την κατάσταση και την εμφάνιση της κόμμωσης. Γι” αυτό, οι 3 εκδόσεις του Nanoil είναι μια τέτοια επαναστατική λύση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καθορίσετε τον τύπο των μαλλιών σας, να ανακαλύψετε την πόρωση τους και… να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Nanoil. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους.

Το Nanoil δεν είναι μόνο μια θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής. Παρέχει φροντίδα πλήρους μεγέθους. Χάρη στο λάδι μαλλιών Nanoil, θα απαλλαγείτε από τη μάσκα μαλλιών, υγρό styling, προστατευτικό θερμότητας, λοσιόν εξομάλυνσης, σπρέι που ενισχύει τη λάμψη και ορό για τα κατεστραμμένα άκρα μαλλιών. Το Nanoil πρόκειται να αντικαταστήσει όλα αυτά τα καλλυντικά. Μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής και στις τρίχες (ως θεραπεία που ξεπλένεται), σε σταγνά ή νωπά μαλλιά (ως θεραπεία που κάθεται στα μαλλιά). Χρησιμοποιήστε το με τον τρόπο που θέλετε, όταν θέλετε και ακόμα και όπου θέλετε – το λάδι μαλλιών Nanoil προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ…

… τα φυσικά έλαια είναι η συμπυκνωμένη δύναμη των φυσικών συστατικών προετοιμασίας που πιέζονται από τους σπόρους των πιο πολύτιμων φυτών που βρίσκονται σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου. Τα έλαια είναι η πηγή φλαβονοειδών, ανόργανων συστατικών, βιταμινών και καλών λιπαρών οξέων. Οι αδιαμφισβήτητοι νικητές όταν πρόκειται για τη φροντίδα και την επιδιόρθωση των μαλλιών.

… η πόρωση μαλλιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια που καθορίζουν την κατάσταση των μαλλιών σας, τις ανάγκες και τον κατάλληλο τρόπο θρέψης. Η πόρωση των μαλλιών ορίζει το μέγεθος των κενών στο στρώμα της επιδερμίδας. Υπάρχουν 3 τύποι πορώδους: χαμηλός, μεσαίος και υψηλός. Όσο υψηλότερη είναι ο πόρωση, τόσο πιο πολύ καταστρέφεται η τρίχα.

… το λάδι μαλλιών είναι μια θεραπεία που περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός φυσικού ελαίου ή σωστά επιλεγμένου μείγματος ελαίων στα μαλλιά ή (κατά προτίμηση) στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Τα λάδια πρέπει να ταιριάζουν με το πορώδες των μαλλιών σας έτσι ώστε τα σωματίδια τους να χωρούν μεταξύ των τριχών των μαλλιών.