Μπορεί η κρέμα Camera Ready BB SPF 35 από την Smashbox να αντικαταστήσει το foundation?

Δημοσιεύτηκε στο Νέα Από Stylist

Η κρέμα Camera Ready BB Cream SPF 35 από την Smashbox συσκευάζεται σε ένα μαύρο σωληνάριο χωρητικότητας 30 ml. Το μεγάλο πλεονέκτημα της συσκευασίας είναι ότι μπορεί να σταθεί στο καπάκι, κάτι το οποίο δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να επωφεληθούν ακόμα και από τα υπολείμματα. Επιπλέον, όταν το προϊόν κοντεύει να τελειώσει, μπορείτε να κόψετε το σωληνάριο στην μέση, αφού είναι φτιαγμένο από πλαστικό. Έτσι, δεν σπαταλάτε ούτε σταγόνα από την κρέμα Camera Ready BB. Προφανώς, τα σωληνάρια δεν διαφέρουν στην εμφάνιση. Αυτό που διαφέρει είναι το περιεχόμενό τους, καθώς τα καλλυντικά της Smashbox είναι διαθέσιμα σε οχτώ αποχρώσεις του μπεζ και του χάλκινου. Τα ξεχωρίζετε από το όνομα, αρχίζοντας από το Ωχρό, μετά το Ανοιχτό και το Ουδέτερο και τέλος το Μεσαίο και το Σκούρο.
Camera Ready BB Cream1
Πως μπορείτε να βάλετε την κρέμα Camera Ready BB Cream SPF 35 από την Smashbox; Γενικά, μπορείτε να την βάλετε μόνη της ή σαν βάση στο make-up σας. Επιπλέον, προσφέρει ένα μέσο επίπεδο κάλυψης των ατελειών και για αυτό, εάν επιθυμείτε ισχυρή κάλυψη, καλύτερα να την συνδυάσετε με ένα foundation. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία εφιστά την προσοχή στους χρήστες να μην βάζουν πολύ παχιά στρώση καθώς αυτό θα τους κάνει να φαίνονται λες και φοράνε μάσκα. Αρκεί να βάλετε μία μικρή ποσότητα προϊόντος στο δέρμα του προσώπου σας για να κρύψετε τις ατέλειες. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι, εάν το δέρμα σας είναι ξηρό, καλό θα ήταν να βάζετε μία ενυδατική κρέμα πριν.

Η κρέμα Camera Ready BB Cream παρέχει στο δέρμα προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, εξαιτίας του γεγονότος ότι εμπεριέχει αντιηλιακό με δείκτη προστασίας SPF 35. Επιπλέον, το προϊόν μειώνει την γυαλάδα στο δέρμα και την παραγωγή σμήγματος. Επίσης, παρέχει θρέψη και κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο όμορφο.

Μπορεί η κρέμα Camera Ready να αντικαταστήσει το foundation; Γενικά, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αντί για foundation, αλλά πρέπει να είμαστε σαφείς στο τι θέλουμε. Εάν στόχος μας είναι να καλύψουμε εντελώς τις ατέλειες του δέρματος τότε δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε το foundation. Εάν θέλετε να βάλετε την κρέμα ενώ έχετε εμφανείς αποχρωματισμούς και ακμή, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης ένα concealer ή μία διάφανη πούδρα για να κάνετε το δέρμα σας αψεγάδιαστο. Το πρώτο καλλυντικό θα καλύψει όλα τα σημάδια, ενώ το δεύτερο θα δώσει στην επιδερμίδα σας μία ματ όψη. Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση που να ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Για να το κάνετε αυτό, βάλτε μία μικρή ποσότητα στα ζυγωματικά σας και αν καταφέρει να αναμιχθεί εντελώς με την επιδερμίδα σας, είστε ελεύθερες να αγοράσετε το προϊόν και να ευχαριστηθείτε την καινούργια όμορφη εικόνα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *