Η κρέμα Hydra Quench Cream της Clarins θα σώσει το αφυδατωμένο δέρμα του προσώπου σας

Δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι το ξηρό δέρμα έχει την τάση να φαίνεται πιο γηρασμένο, να ξεφλουδίζει και να δημιουργεί φαγούρα. Για αυτό το λόγο πρέπει να ενυδατώνετε αυτού του είδους την επιδερμίδα συστηματικά. Μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος.

Ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα προσώπου

Γενικά, το αφυδατωμένο δέρμα απασχολεί ανθρώπους όλων των ηλικιών. Σε αυτού του είδους την επιδερμίδα, το λιπιδικό φράγμα δεν λειτουργεί κανονικά. Επιπλέον, συχνό φαινόμενο είναι και η κακής ποιότητας κυκλοφορία του νερού καθώς και η γρήγορή απώλειά του. Ποιοι λόγοι δημιουργούν αφυδάτωση; Οι βασικοί είναι: ανεπαρκής φροντίδα, γήρανση, μη ισορροπημένα επίπεδα ορμονών, δύσκολες καιρικές συνθήκες, παραμονή σε χώρους με κλιματιστικά και μεγάλη θερμότητα, περιβαντολογική μόλυνση, στρες, φάρμακα και τσιγάρο, για να αναφέρουμε απλά μερικούς από τους παράγοντες. Πως μοιάζει το αφυδατωμένο δέρμα; Είναι υπερβολικά ευαίσθητο, λεπτό, σφιχτό, μη ελαστικό, καλυμμένο με ρυτίδες και έχει την τάση να ξεφλουδίζει. Επιπλέον, όσοι έχουν αφυδατωμένο δέρμα δεν πρέπει να κάνουν ζεστά μπάνια, καθώς και να χρησιμοποιούν σαπούνια και καλλυντικά που ξηραίνουν και συστέλλουν το δέρμα. Επίσης δεν συνιστάται η έκθεση σε ηλιακές φυσικές και μη ακτίνες. Από την άλλη πλευρά, όσοι υποφέρουν από αφυδατωμένο δέρμα πρέπει να χτίσουν εκ νέου τις προστατευτικές λιπιδικές στρώσεις, να βάζουν καλλυντικά όπως αντιηλιακά και να προσφέρουν την κατάλληλη ποσότητα νερού στο δέρμα τους, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Hydra Quench

Κρέμα Ενυδάτωσης – Clarins, Hydra Quench Cream

Η Clarins, η Γαλλική εταιρεία καλλυντικών, δημιούργησε μία ενυδατική κρέμα προσώπου ημέρας και νύχτας σχεδιασμένη για ανθρώπους όλων των ηλικιών, οι οποίοι έχουν από ξηρό μέχρι πολύ ξηρό δέρμα. Εξαιτίας των συστατικών της, όπως το υαλουρονικό οξύ και το εκχύλισμα από τον κορμό του δέντρου Macadamia, επανέρχεται το κατάλληλο επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας, το λιπιδικό φράγμα ενισχύεται και η επιδερμίδα προστατεύεται από την ρύπανση που προέρχεται από το εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον το προϊόν λειαίνει το δέρμα και μειώνει την ορατότητα των ρυτίδων. Επίσης, η κρέμα Hydra Quench Cream έχει ελεγχθεί δερματολογικά και δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα.

Μπορείτε να βάζετε την κρέμα Hydra Quench Cream κάθε ημέρα, πρωί ή βράδυ, σε καθαρό πρόσωπο, αφήνοντας έξω την περιοχή των ματιών. Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία χωρητικότητας 50 ml.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *